Helposti Malagasta (lentokenttä) Fuengirolaan

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Helposti Malagasta (lentokenttä) Fuengirolaan

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  johanna_
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2010
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 5

  Tosiaan Malagan kentältä pitäisi päästä mahdollisimman opiskelija-ystävällisellä hinnalla Fuengirolaan. Ennen väliä on kuljettu renfellä, joka kulkee käsittääkseni aamu 6 ja puolenyön välillä? Tällä kertaa saavun Malagaan vasta kello 23.50 jos kaikki sujuu aikataulun mukaan, ja silloin viimeinen juna on jo mennyt?

  Taksillahan sitä aina pääsee, mutta tietääkö joku muita halvempia keinoja, kuten jotakin bussia joka kulkee puolenyön jälkeen..?

  LINKKI

  PirpeX
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.03.2009
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 193

  Busseista en mitään tiedä, mutta tässä yksi kätsy vaihtoehto. Voit tilata valmiiksi ja eikun kyytiin. 🙂 http://taximalaga.info/

  LINKKI

  Aileena
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.06.2008
  Kirjoituksia: 17
  Vastauksia: 94

  Valitettavasti ei myöskään busseja mene tuon jälkeen. Ainut on jos joku sun kaveri vois hakee. Jos menet taxilla, kysy hinta lähtiessä. Yhdeltä mun tutulta (57 v herra) oli päivällä otettu 45 ekee, mitä sit yötaksa. 30-32 € on oikea hinta. Virallinen hinnasto kentällä tulohallin vieressä. Jos ei tolla lähde, kysy jonossa seuraavalta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.