Helle

Merkitty: 

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Erään tuttavaperheen mukaan viikonlopuksi on tulossa Malagaan jopa 25 astetta lämmintä (varjossa) ja auringossa jopa 50 astetta. Aikoivat ottaa lennot nopeasti Malagaan ja heittää talviturkit pois. Nyt kaivattaisiin neuvoa oikeanlaiseen pukeutumiseen ja aurinkorasvan levittämiseen. Eli onko kuinka tiukat pukeutumissäännöt Malagan kaupungissa? Saako liikkua shortseissa ja paljastavissa paidoissa? Joissakin paikoissa ei saa kuten Monte Carlossa. Sitten tämä aurinkorasvan levittämisasia vähän samaa luokkaa eli voiko pyytää rannalla vieressä olevaa tuntematonta levittämään aurinkorasvaa vai meneekö lähentelyksi?

  Onko viikonloppuna missään suomalaisten järjestämiä salajuhlia siis juhlia joista ei kerrota yleisesti mutta joissa on kovin meno?

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Eräs naapuriperheemme oli katsonut pienoistietokoneeltaan inernetistä kooklesta  http://www.eltiempo.es/fuengirola.html ja totesi tuttavaperheen puhuneen paskaa matkailevaleperheelle.

  Eräs seksimatkailevaperhe tiesi kertoa, että Torremolinoksessa on sellaisia yöbaareja joissa rasvan kanssa on oikeinkin mukavaa touhuilla, eikä kukaan katso pahalla.

  Pacosin mäessä eräs pornoilevaperhe pitää salabileitä salaa.

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Mukavaa kun pidátte orkkia hengissá Matkaileva perhe :).

  Tuo pukeutumiskysymys táállä Espanjan sydámessá Vuenkirolassa ja laitakaupungilla malakassa ei mene ihan normaalien eurooppalaisten etikettisáántöjen mukaan. Táällá vallitsevat kansalliset pukeutumisnormit, miká tarkoittaa, ettá kukin kansallisuus pukeutuu aina oman etikettinsá mukaisesti.

  Espanjalaiset katsovat pukeutumisnormin kalenterista eiká lämpömittarista. Lokakuussa vedetáán talvipomppa päálle  ja talvisaappaat jalkaan ja niitá käytetáán maaliskuun loppuun olipa lámpötila miká tahansa. Ja kaulahuivi kuuluu asiaan myöskin. Sitten váhennetáán reilusti vaatetusta, olipa keli miká hyvánsá.

  Britit pukeutuvat hihattomaan T-paitaan ja lyhytlahkeisiin housuihin aina. Ihan aina, vaikka sataisi lunta.

  Suomalaiset pukeutuvat aina suomalaisen normin mukaan. Miesten asu  kelillá kuin kelillá ja läpi vuoden on luotiliivi, lyhythihainen kauluspaita, housut ja sandaalit, joissa on villasukat. Päáhine on hattu. Ja selässá reppu, jossa on henkiinjáámisvarusteet; puukko, tulentekoválineet ja pátká HK:n sinistá lenkkiä, jota saa Arnoldista.

  Suomalaiset leidit  pukeutuvat samalla tavalla kuin herrat paitsi ettá heillá on rintaliivit eiká luotiliivejä. Váreiná Mustan ja harmaan eri sávyt, tumma sininen ja hattu sitten on iloisen kukikkaan kujertava mallia Marimekko. Käsilaukun tilalla on joko muovikassi mallia Mercadona tai reppu.

  Suomalainen voi aina pyytáá rasvan levitystä naapurilta rannalla. Paljasta pintaahan ei kovin paljon pukeutumisnormi salli, joten kiusallisia tilanteita ei varmaankaan tule. toinen juttu on se rasva, pitáá olla tarkkana ettei siiná ole hajusteita eiká se nosta kolesteroliarvoja. Ehká kannattaisi mittauttaa ennen levitystä.

  Ja juhlat sitten, onhan niitá joka viikonloppu. Yleensá suomalaiset juhlat ja tanssit alkavat siiná klo 6 tai 7 paikkeilla ja päáttyvát jo viimeistáán klo 11 illalla. Espanjalaiset eivát edes huomaa, ettá porukka on juhlinut kun itse vasta niihin aikoihin alkavat láhteá ulos.  Ettá aika salaista juhlintaa se on. Karaoke on se kova sana ja  salaista touhua sekin on kun sinne isántá luikahtaa roskien vientireissulla laulamaan Satumaata tai Chambalaijjaa. Mutta katselkaa ihan rauhassa, kaikki meno ja hulina löytyvát los politsesin alueelta.

  Parhaat terveiset ystávillenne ja tervetuloa kostalle.

   

   

   

   

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.