Heinäkuussa liian kuumaa…vai onko?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Heinäkuussa liian kuumaa…vai onko?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  danelle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.03.2008
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 9

  Onko hullua tulla heinäkuussa perheen kanssa Fuengirolaan lomalle kahdeksi viikoksi?Tosin asunto on jo vuokrattu ja lennot ostettu.
  Siis meinaan sitä että kuinka kuumaa silloin on,jaksaako ulkona oleilla ja kierrellä kävellen paikkoja ja kauppoja?
  Oltiin viime vuonna toukokuussa siellä ja silloinkin oli kyllä lämmintä,mutta kun ei nyt saatu lomia aikaisemmin kuin heinäkuussa ja halu lähteä lomalle on kova niin päätettiin sitten tulla silloin.

  LINKKI

  arska402
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.09.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 13

  ja kuuma… Olimme viimevuoden heinäkuun alussa lomalla lähellä fuengirolaa, ja kyllä loma oli lomaa. Lämmintä oli sen verran(varjossa n.+35), että liikkuminen jäi vähemmälle kuin ”normaali” (lokakuu/huhtikuu) aikaan käydyllä lomalla. Mutta oli upea aloittaa loma kunnon kesässä. Suosittelen…

  LINKKI

  Laura
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  Ei Fuengirolassa ole heinäkuussa liian kuumaa. No okei, ei silloin voi lenkkeillä (=juosta kilometrikaupalla) keskellä päivää, mutta ihan normaali tallustelu ympäriinsä onnistuu. Vettä pitää muistaa juoda vaikkei jano olisikaan, ja pitää hattu päässä, niin hyvin menee.

  Täällähän on nyt vasta tulossa lämpimät kelit. Suurin osa suomalaisista, jotka varoittelevat kesän ”hurjista helteistä”, joita ”ei kestä”, eivät itse ole olleet täällä vuoden ympäri. Tai ovat olleet, eivätkä ole ottaneet olosuhteita huomioon; eli ei vuorilla trekkailua suorassa auringonpaisteessa heinä- elokuussa. Kesäkuussa alkaa kunnon kesä, josta saadaan nauttia syyskuun alkupuolelle. Muun osan vuotta täällä saattaa olla kylmä tai tosi kylmä. Onhan niitä päiviä, jolloin tuulen suojassa, aurinkoisessa paikassa saa olla t-paitasillaan vaikka keskellä tammikuuta, mutta se on harvinaista herkkua.

  Täällä on yksi ylittämätön puoli Suomen kesään – 98% varman auringon ja lämmön lisäksi – itikoita ja paarmoja on n. 1% siitä, mitä Suomessa. 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.