Haussa mukava ”täti” tai ”varamummi” Fuengirolaan lapsenvahdiksi, ajalla 26.5.-16.6. muutamia kertoja

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yleistä opiskelusta, työnteosta ja harjoittelusta Haussa mukava ”täti” tai ”varamummi” Fuengirolaan lapsenvahdiksi, ajalla 26.5.-16.6. muutamia kertoja

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Minnamari1976
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.03.2012
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 3

  Hei,

  Olemme kolmelapsinen perhe ja tulossa lomalle sekä espanjaa opiskelemaan Fuengirolaan Los Bolichesiin 26.5.2014 kolmeksi viikoksi. Meillä on 7- ja 3-vuotiaat pojat sekä 8 kk ikäinen tyttövauva.

  Etsimme mukavaa lapsenvahtia, joka voisi auttaa lastemme hoidossa muutaman tunnin kerrallaan (yleensä 2-3 tuntia) muutamina päivinä (esim. 6-10 krt) tuon kolmen viikon aikana, sopimuksen mukaan. Asumme Nuriasolissa Los Bolichesissa ja lasten hoito tapahtuisi useimmiten hotellilla, sillä aikaa kun me vanhemmat kävisimme vaikkapa syömässä kahdestaan lähistöllä. Toivoisimme myös, että voisit ehkä lähteä kanssamme vesipuistoon ja Tivoliin ylimääräiseksi käsipariksi. Silloin voisit auttaa esimerkiksi vauvan hoidossa.

  Toivomme, että sinulla olisi omia lapsia ja ehkä lapsenlapsiakin tai joka tapauksessa kokemusta lasten hoidosta. Hoitoajat voitaisiin sopia joustavasti aikataulujesi mukaan. Pari lyhyttä tutustumiskäyntiä olisi varmaan aluksi tarpeen – voisit tulla moikkaamaan meitä hotellille ja tutustumaan lapsiin. Tutustumiskäynneistä maksetaan toki myös palkka.

  Jos tunnet hommat omaksesi, otathan pikaisesti yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse 050 589 1620.

  LINKKI

  Minnamari1976
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.03.2012
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 3

  Unohdinpa tietysti mainita sähköpostiosoitteeni, eli vastaukset osoitteeseen huiske1976@gmail.com

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.