halvat lennot

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka halvat lennot

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Masa P
  Masa P Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Sadekauden ratoksi yritin etsiä halpoja lentoja FI-ES-FI. Sivustoja kertyi kymmenittäin. Päällimmäinen havainto oli, että useilla yhtiöillä olisi vielä paljon tekemistä sivustojensa kanssa, niin työlästä oli aikataulujen sovittaminen. Itse aina ajelen autolla, mutta netintöntä naapuria yritin autella.

  Kuulin myös huhun! Joskus lähiaikoina avattaneen uusi halpis linja Helsinki- Malaga! Tietääkö kukaan tästä tarkemmin? Sellaista tarvittaisiinkin pitämään hintoja kurissa näin Clickairin jälkeen. Ko yhtiöllähän ei asiakkaita riittänyt. Mikäs ihme, kun 95% lentojen käyttäjistä ei ollut kuullutkaan ko yhtiöstä!

  No asiaan. Niinhän siinä kävi, että RYANAIR lentää keskiseen Eurooppaan halvalla, usein 0,01€+ joitain lisäkuluja. Tampereelta lennot lähtevät ja mahdollisuus on lähinnä Lontoo Sandsted, Bremen, Frankfurth Hahn. Kaikilla on yhteistä, ettei ilman yöpymistä jatkaminen samalla yhtiöllä onnistu!

  Mutta, jos Ryanilla lentää Sandstediin niin, että siellä on 23,55, niin jatkamaan pääsee aamulla aikaisin
  Easyjetin koneella. Onhan 6 tunnin aikakin aika pitkä, mutta jotkut ovat halukkaita notkumaan kentällä sen ajan. Easy pyytelee n 70€ keikasta Malagaan. Noita sivukuluja en tullut vilkuiltua, mutta 70€ Helsinki-Malaga ei tunnu ihan kauhealta, vaiikkakin siihen päälle jotain pätkäistäisiin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä N35u
  N35u Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.10.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 388

  Tuollaisella samanlaisella reittisuunnittelulla olis tarkotus lentää Alicanteen. Easyllä ”Todos los impuestos y tasas incluidos” ryanilla taasen ei…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä janne
  janne Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.10.2006
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 129

  Ostin juuri hetki sitten keväämmälle lennot Alicante – Stansted – Alicante Ryanairilta, eikä maksanut edes sitä yhtä senttiä. Pelkät verot ja yhteensä siis 25e menopaluu. Tätä voi kyllä sanoa halvaksi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.