Halvalla Malagaan…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jonzzzku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.07.2008
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 13

  Ollaan avopuolisoni kanssa suunnitelleet, että loppukesästä käydään Malagassa. Onko tosiaan totta, että Ryanairilla saa liput NOIN HALVALLA?! Eli Tampere-Bremen-Malaga
  Tampere-Bremen= 40,96€ (2hlö)
  Bremen-Malaga= 43,08€ (2hlö)
  Eli yhdensuuntainen meno= 84,04€?????????

  Kun itse ostan liput ensin Saksaan ja Saksasta Malagaan….

  Tarvitseeko tuohon hintaan lisätä tiettyjä erilliskuluja???

  KOKEMUKSIA KENELLÄKÄÄN?????

  Samalla olemme katselleet edullisia hotelleja ja booking.com kautta näkyisi saavan halvalla huoneen….Onko muita paikkoja mistä huoneita voisi edullisesti etsiä?????

  LINKKI

  Ocaso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  Lennot tosiaan voivat olla näin halpoja, ylimääräisiä kuluja ja yllätyksiä ei pitäisi tulla. Lue kuitenkin tarkkaan lipun ostoehdot mitkä tulevat esille RyanAirin sivuilla, niin sinullakin on rauhallisempi olo. Lisäkuluja saattaa tulla ylimääräisistä kiloista matkatavaroita, jos sinulla on ylimääräistä mukana. Halpalentoyhtiöillä on useimmiten hyvin tarkka politiikka näiden suhteen. Nämä ylimääräiset kulut eivät siis ole lipun hinnassa, vaan tulevat esille vasta laukkujen punnituksessa lentokentällä jos ylimääräisiä kiloja löytyy laukusta. Matkatavaroiden painorajoitukset on mainittu myös RyanAirin nettisivuilla sekä matkalipun pienellä painetussa teksti osiossa. Kannattaa katsoa lippu mieluummin hyvin tarkkaan, näin säästyt yllätyksiltä.

  RyanAir on myös luotettava, eurooppalainen lentoyhtiö.

  Bremenin kenttä on myös kätevä, keskikokoinen lentokenttä joten koneen vaihdossakaan ei pitäisi tulla ongelmia.

  Bremenin lentokentän nettisivut: http://www.airport-bremen.de

  LINKKI

  Anna_Maija
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.10.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 37

  Hei !

  Ryan Air on tosiaan halpa 🙂

  Matkalaukut on 15€/kpl
  Ensimmäisten joukossa koneeseen 3€/hlö
  jne jne lisää sivuilta

  Hyvää matkaa !

  LINKKI

  Leal
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.10.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 17
  LINKKI

  j.vi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.04.2009
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Ollaan perheen kanssa lähdössä n.kuukauden päästä Alicanteen.Lennot Tampereelta Bremenin kautta Alicanteen maksoivat 5-henk.n.700€,meno-paluu!Mennessä vaihtoaika on n.2h,paluumatkalla joudumme yöpymään Bremenissä,mutta kentän läheltä löytyi edullisia hotelleja,2xhuonetta yöksi 110€.

  Kokemuksia on jo viimekesältä,paluu oli tosin Bergamon kautta.TOIMII!

  Majoitus vinkkejä Alicanten suunnalta http://www.elsamar.com/ ,voin suositella!

  LINKKI

  Rockford
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.08.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 16
  jonzzzku kirjoitti:

  Olemme avopuolisoni kanssa suunnitelleet, että loppukesästä kävisimme Malagassa. Onko totta, että Ryanairilta saa liput halvalla?
  Tarvitseeko tuohon hintaan lisätä tiettyjä erilliskuluja?

  Tuollainen Tampere-Malaga via Bremen on tullut tehtyä ja hinta taisi olla halvempikin kuin mainitsemasi. Menomatkalla suoraan vaihto, palatessa pikku torkut Bremenin kentän pehmustetuilla penkeillä yön yli ja aamulla taas jatkamaan matkaa. Ei sen kahdeksan tunnin takia viitsinyt edes vieressä olevasta hotellista alkaa majoitusta varaamaan.
  Lisäkulut laukuista, lähtöselvityksistä, auringonpilkuista sun muista näet siellä sivuilla kun menet varauksen tekemisessä eteenpäin.

  LINKKI

  reissupirkko
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.12.2006
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 37

  että olette tietoisia seuraavasta:

  vaikka Ryanairin lennot toimivat yleensä moitteettomasti, kannattaa ottaa huomioon yksi pieni, mutta mahdollisesti kaiken sekoittava asia: Nimittäin, ostaessasi liput Tampere-Bremen-Malaga (tai mikä kohde nyt tahansa) ostat aina vähintään 2 erillistä lippua. Siis lippu Tampere-Bremen ja Bremen-Malaga. No mikä tässä on pointtini? No se, että lentoyhtiön vastuu loppuu siihen mihin sen lippu loppuu. Mikäli Tampere-Bremen lento on myöhässä, etkä ehdi seuraavalle lennollesi Bremen-Malaga, se on sitten ihan sinun oma ongelmasi. Ryanairillä ei ole mitään velvollisuutta kuljettaa sinua edelleen päämäärääsi, koska et ole ollut chekkautumassa ajoissa siellä Bremenissä vaan olet käytännössä ollut ”no-show”. Voit siis joutua ostamaan uuden lipun seuraavaan mahdolliseen koneeseen ja sen lipun hinta on tietysti sen hetken hinta, joka voi olla useita satoja euroja.

  Ryanair on point-to-point lentoyhtiö, joka tarjoaa lipun pisteestä a pisteeeen b. Ei siis pisteesta a, pisteen b kautta, kohteeseen c, kuten perinteiset lentoyhtiöt, jossa koko matkareittisi kirjoitetaan yhdelle lipulle ja näin myös lentoyhtiön vastuu säilyy aina lähtöpisteestä päätepisteeseen saakka. Jos perinteisellä lentoyhtiöllä ensimmäinen lentosi myöhästyy on lentoyhtiöllä velvollisuus kuljettaa sinut perille asti ilman sinulle aiheutuvia lisäkuluja. Tarpeen vaatiessa lentoyhtiön kuuluu myös maksaa majoituksesi / ruokailusi, jos viivytys on pitkä.

  Tämä siis vain muistutuksena, tarkoitukseni ei ole maalailla kenenkään matkoille mustia pilviä, vaan ainoastaan kertoa tästä vastuu-asiasta. Riskin voi hyvin minimoida ottamalla aina kunnon vaihtoajat yhteyksien välille, näin selviää pienestä lennon myöhästymisestäkin. Hyviä lentomatkoja kaikille!

  LINKKI

  Leal
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.10.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 17

  Ryanair avaa reitin Tampereelta Malagaan.
  Pirkkalan lentoaseman sivuilla tiedote.
  http://www.finavia.fi/lentoasemat/lentoasema_tampere-pirkkala?pg=news&tid=1&nid=1802536

  LINKKI

  reissupirkko
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.12.2006
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 37

  Jipii, jipii! Onnea täynnä luin saman uutisen tänään Aamulehdestä!
  Aivan mahtavaa, heti varaan ja myynti aukeaa! Kyllä tätä on odotettu,
  suora reitti, jiihaa!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Ryanair taitaa olla oikein unelmien tayttymys. Michael O’Leary on siten loytanyt otollisen markkina alueen joka ei valita kunhan paasee halvalla.
  Viela kun Ryanair laittaa vessa maksun voimaan niin sitten onkin kiva seurata paljonko kenenkin matka tuli maksamaan….

  LINKKI

  reissupirkko
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.12.2006
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 37

  En tiedä pitäisikö kommenttisi ottaa ”kettuiluna”, mutta henkilökohtaisesti olen hyvin tyytyväinen tähän asiaan! Olen jo vuosia manannut Finnairin onnetonta ja ylimielistä palvelua (jep, on muitakin yhtiötä, tiedetään!).
  Saahan siihen muutaman kympin lippuun jo vaikka vähän vessamaksua ja matkalaukkumaksua maksaakin verrattuna muiden yhtiöiden hintoihin. Kotikin on tässä ihan Tampereen vieressä, joten ei tarvitse enää mennä edes Hesaan, säästyy sekin kulu. Tämä uusi reitti mahdollistaa mukavasti nopsat viikonloppureissutkin, jotka on meidän perheelle tosi mukavaa vaihtelua arjen punnerrukseen.
  Niin, ja vessamaksuakin voi vähentää, kun muistaa olla naukkaamatta liikaa gintoniceja (tämä siis ihan vaan oma kokemus, ei vinoilua kenellekään!) ;-))

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Enhan ma kettuile. En vaan jaksa niin kovin innostua naista Ryanairin systeemeista. Itsekin maksoin kerran ”ylipainosta” kun laukku painoi 16 kiloa.

  Koko totuus ei ole se muutaman kympin lippuhinta…koetappa ostaa matka parin paivan varoitusajalla. Saattaa Finnairin toykea palvelu muuttua erittain kiinnostavaksi vaihtoehdoksi.

  Ryanair on miinoittanut koko systeemin niin etta aina maksat jotain extraa…aina! Itse en suinkaan jaksa hymyilla jos mua kusetetaan mennen tullen.

  LINKKI

  Juurela
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.11.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 201

  No joo kusetusta tai ei mä menen jouluksi ruotsiin ja maksan matkasta edestakas yhteensä 69 euroa.
  Palveluja en koneessa tarvitse. Lentää vielä Nyköpingiin vain 30km kotiin eli mikä vika Ryan Airissa on ??

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Toiminee hyvin kun/jos voit ostaa liput muutamaa viikkoa etukateen. Koetappa varata huomiselle niin huomaat ettei 69e riita enaa edes ”kenttaveroihin”.

  Mulla henkilokohtaisesti on tokkinyt muutaman kerran ja enaa en kayta kuin pakkotilanteessa. Eli ihan henkilokohtainen ongelma….

  Muuten OK, lentaa uusilla koneilla ja jos reitti sopii ja pokka pitaa niin siita vaan. Tama kai se on sita tulevaisuutta.

  LINKKI

  Juurela
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.11.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 201

  Joo noinhan se menee, mut kun on tosiaan vaan aikaa niin saa sovitetuks ajat sopivaks niin ei millää sen halvemmalla voi lennellä tätä väliä. Joo pokka kyllä pitää 😉

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.