Haku ei toimi?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Torre
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.10.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 6

  Huomasin päivä pari taaksepäin kirjoituksen eräästä muuttofirmasta. Olen nyt yrittänyt etsiä sitä koska tarvitsisin muuttofirmaa enkä muista tämän kirjoituksen kohteena olleen firman nimeä. Haluaisin sen tietooni koska kirjoituksen mukaan firma oli rikkonut tavaroita eikä suostunut korvaamaan niitä eli en tosiaankaan haluaisi vahingossa tilata tätä nimenomaista firmaa tekemään omaa muuttoani.

  Toimiiko haku normaalist, vai missä on vika? En tosiaan löydä kirjoitusta verikoirienkaan avulla ja se olisi nyt todella tarpeellinen.

  Voisiko tuon viestin kirjoittava vaikkapa tähän kirjoitukseeni vastata ja kertoa firman nimen? Tai lisätä linkin tähän kirjoitukseensa jotta voisin lukea sen kokonaisuudessaan?

  LINKKI

  chica finlandesa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.05.2007
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 141

  Myös minä huomasin haun ehkä hieman ontuvan, etsin keramiikkaa koskevia kirjoituksia ja laitoin hakusanaksi ”keramiikka”. Eipä tullut sitä viestiä minkä olin aiemmin lukenut ja huvikseni kirjoitin uudeksi hakusanaksi ”keramiikkaa” ja johan löytyi. Tämä vain se simppelein esimerkki. Ei se hakutoiminnon käyttö aina niin helppoa täällä ole.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.