Häirikköpuhelut

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Häirikköpuhelut

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  annav
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.10.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 8

  Koulusta eilen kotiin tullessani poikaystäväni kysyi olinko soittanut hänelle pilapuhelun. Joku nuori nainen oli soittanut hänen puhelimeensa monta kertaa tuntemattomasta, puhunut epäselvästi eikä espanjan alkeet osaava poikäystäväni ollut osannut muuta kuin toistaa että ei hän ymmärrä. Tämän jälkeen nainen oli lähettänyt viestin jossa luki ”t eres tonto”, olet tyhmä.

  Mutta minä en ollut. Soitin saman tien tälle naiselle että mitä h*lvttiä sinä olet soitellut poikaystävälleni joka ei ymmärrä espanjaa ja sitten laitat vielä viestin perään?!? Puhelimen vielä soidessa taustalla alkoi kuulua musiikki, joten ensin ajattelin että mikäs firma tämä on…. Noh siellä nainen kovasti pahoitteli epäselvästi puhuen että tämä on kyllä sekaannus ja blaa blaa ja minulle riitti tämä. Mentiin nukkumaan ihan rauhallisin mielin.

  00.30 joku soittaa tuntemattomasta ensin poikaystäväni numeroon, johon hän ei vastaa, mutta hetken kuluttua soi minunkin puhelimeni (ei tainnut juu olla se sama nainen). Vastasin, ei mitään reaktiota, huudan uudestaan että mitä ja puhelu loppuu kuin seinään.

  Pitäisikö tästä ihan oikeasti huolestua? Ei tämä nyt ensimmäinen kerta ole kun joku yöllä soittelee, mutta mikä ihmeen kyttäystilanne tässä oikein on meneillään?! Onko meidän esim. pelättävä jotain? (erityisesti kun olemme menossa jouluna 2 viikoksi takaisin Suomeen ja asunto jää tyhjilleen)…

  Tietysti helpoin olisi mennä heti vain vaihtamaan numero, mutta jos kellään on mitään käsitystä tai kokemuksia, haluaisin mielelläni selvittää mitä ihmettä tämä on? Joku tosi hauska pila, jolla minut saa täysin vainoharhaiseksi :)? Onnistui!

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281

  No ainakin sait siinä ensimmäisessä tekstiviestissä sen lähettäjän numeron vaikka puheluissa numero ei näkyisikään…!

  Soita siihen laittamalla ensin omasta puhelimestasi numero piiloon (tai soita kopista) ja sitten kysyt jotenkin, että ”anteeksi, missä tämä puhelu onkaan ja kenen kanssa puhun?”

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Minulle, vanhalle ukonkäppänälle, soitteli nuori espanjatar viikkotolkulla! Ymmärsin osapuilleen 10% niistä kujerteluista. Soitot toistuivat ja toistuivat, vaikka kiroilin ja herjasin. Väitti vaan poikaystäväkseen, pirulainen, joka pelleilee.

  Puhelut loppuivat, kun ihmettelin hänellä olevan melkein 70-kymppisen poikakaverin!

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Ihmettelen tässä, mistä numeronne on saatu.
  Onko numeronne jossain luettelossa?

  Tietysti joku voi huvikseen soitella mihin numeroon vaan.

  Auttaisiko, jos numeron laittaisi salaiseksi?

  LINKKI

  annaleena
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.10.2006
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 97

  Mikä minulla tulee ensimmäisenä mieleen on olla vastaamatta salatuista numeroista tuleviin puheluihin ja kokeilla loppuuko se sillä. Ja jos viestissä näkyi tuon puhelimen numero, voit numeropalvelun kautta kysyä kenelle numero kuuluu.

  Ja mielenrauhan turvaamiseksi, onko sinulla mahdollisuutta pyytää ketään käymään teidän asunnossa sytyttämässä ja sammuttamassa valoja ym. saaden asunnon näin näyttämään asutulta sen ajan kun olette Suomessa?

  LINKKI

  annav
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.10.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 8

  Kiitokset jälleen kaikille :).
  Masa P. – 🙂
  Suoratukka – Samaa ihmettelen minäkin, omaa numeroani olen kyllä viljellyt joka paikassa, mutta poikaystäväni ei ole omaansa pahemmin jaellut… tämä jääköön arvoitukseksi.

  Kerrotaanpa miten tarina jatkui…

  Aamulla menin jälleen takaisin kouluun, puhelin soi koko päivän tasaisesti 15-30min välein, mutta ei niihin enää jaksanut mitään vastata kun tiesin ettei minulle kuitenkaan siellä puhuta. Menin kotiin, jossa selvisi että poikaystävänikin puhelin oli soinut samaan tahtiin, sillä erolla että hän oli kaksi kertaa vastannut. Ensimmäisellä kerralla hän oli huutanut ja kiroillut suomeksi ja toisella kerralla vaihtanut englantiin, jolloin nainen oli kysynyt hiljaa ”what is my name?”… Vielä kerran poikaystäväni vastasi, ei kuulunut mitään, ja minä jatkoin puhelua solvauksilla ja uhkailemalla poliisilla, vastapuoli oli jälleen kovin hiljainen.

  Puhelut jatkuivat koko päivän, illalla menimme kysymään poliisiasemalta onko mitään tehtävissä. Mutta kuten Suomessakin, poliisit eivät voi tehdä mitään. Päädyimme siihen lopputulokseen, että vaihdoimme suomalaiset kortit puhelimiin. Jos vielä kuukauden kuluttuakin jaksaa soitella meidän numeroihimme, kun vaihdamme ne takaisin, niin vaihdamme numeroita. Meille tuli selväksi, että vaikka kuinka kiinnostaisi tietää kuka siellä soittelee, niin se ei meille kysymällä selviä.

  Hyvää (ja eritoten rauhallista) joulua kaikille!!!

  LINKKI

  jan
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.08.2006
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 52

  kuullostaa pelottavalt=) varsinki toi ku oli hiljaa kysyn what is my name=) ihan kylmät väreet meni.. toivotaan et toi piinaaminen loppuu.

  hyvää joulua=)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.