Häät Aurinkorannikolla

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Miraflores
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.07.2008
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 10

  Hei,

  Suunnittelemme häitä Aurinkorannikolla kesällä/syksyllä 2009. Olemme ajatelleet vuokrata villan, jossa järjestämme häät ja vihkiminen tapahtuisi ulkona. Kyseessä on juhla n. 20-30 henkilölle. Nyt pitäisi alkaa hoitamaan käytännön asioita.

  – Osaisiko joku neuvoa hyvän Catering-firman? Tarkoitus EI ole tarjota perinteistä suomalaista pitopöytää…
  – Entä osaisiko joku neuvoa mistä voisimme vuokrata juhliin pöydät ja tuolit ja mahdollisesti alttarikaaren tms. Kuinka paljon mahtavat maksaa?
  – Olisiko teillä myös vinkkejä morsiuspukuliikkeistä ja hyvästä paikasta hääkampaukseen ja -meikkiin?
  – myös muita vinkkejä otan mielelläni vastaan.

  Olemme tulossa joka kesäiselle lomallemme Fuengirolaan tänäkin syksynä ja ajattelimme alkaa alustavasti hoitamaan asiaa jo tämän vuoden reissulla.

  Kiitos jo etukäteen kommenteista.

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Moikka!

  Käypä katsomassa osoitetta http://www.mijasnatural.com, sieltä löydät todella mukavat sisarukset, jotka kampaavat ja meikkaavat vuosien kokemuksella ja eteläespanjalaisella huumorilla ja lämmöllä. Tytöt puhuvat sujuvaa englantia ja minä tulen tarvittaessa tulkkaamaan suomeksi. Jos haluat, voit laittaa sähköpostia suomeksi osoitteella mijasnatural-at-hotmail.com ja sovitaan tapaamisesta kun tulet.

  Onneksi olkoon hääsuunnitelmille!
  T. Kris & Mijas Naturalin tytöt

  LINKKI

  lauroj
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.07.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  me ollaan menossa 080808 naimisiin Mijaksessa.

  mijas-villas.com sivuilta löydettiin luotettavan tuntuinen Catering palvelu (englantilainen Michael Taylor)
  valokuvaajaksi saatiin paikalla asuva suomalainen nainen.

  Nyt puuttuu vielä muusikko, eli etsinnässä MUUSIKKO häihin!

  Häiden jälkeen tiedetään kuinka hyviä olivat,että voidaanko suositella 🙂

  Juha

  Ps.juuri huomasinkin tutut kasvot edellisestä 🙂
  Eli kampaajat aivan sattumalta ovat Mijas Naturalin tytöt.
  Terveisiä sinne vaan,ens viikolla nähdään

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Tervetuloa Lauroj, hauska ”törmätä” täällä Orkissakin. Ajat on varattuna ja odotellaan morsianta kaunistautumaan, hyvää matkaa teille tänne päin.

  Minkä sortin muusikkoa etsit… täytyypä vähän kysellä kylillä ja/tai suomalaisten keskuudessa.

  Ensi viikkoon!
  T. Kris

  LINKKI

  AnneA
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.08.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Heips!

  Onneksi olkoon kihloihin menosta! Ja tervetuloa meidan hullujen joukkoon, jotka menevat naimisiin ulkomailla – jarjestaminen ei tule olemaan yhta helppoa enimmakseen netin kautta, mutta ei ole mahdotonta ja ihan hauskaakin 🙂

  Ma olen menossa naimisiin ensi kuussa aurinkorannoilla (Castillo de Monda) ja ollaan vahan alle vuosi jarkatty naita haita. Espanjassahan on siis vahan tama ’manana’ meno eli kaiken jarkkaamisessa ja tiedusteluihin vastaamisessa menee vahan pitempaan kun ehken muissa maissa. Jos ei viikon sisalla saa vastausta esim. sahkopostiin, niin kannattaa vahan hatyytella. Siina se ensimmainen vinkki! 🙂

  Me ekaksi mietittiin just tommosta Villan vuokraamista, mutta sitten meita varotettiin siita etta keskiyon jalkeen jos pitaa metelia, niin naapurit soittaa poliisit. Eli kantsii pitaa mielessa se etta naapurit ei olisi ihan vieressa tai ainakin varmistaa omistajalta, etta millaset naapurit on. Me ei loydetty villaa mihin ois mahtunut kaikki vieraat (niita kutsuttiin 70) eli sen takia me paatettiin menna tuolla hotellissa naimisiin. Ai niin ja kantsii kysya villa omistajalta etta voivatko he suositella paikallista catering yhtiota.

  Espanjassa on monta haitten suunnittelijaa, jotkut enemman ja jotkut vahemman rehellisia. Jos tarvitset apua niin Monica Coumbella on hyva maine ja on tosi avulias: monica@hourconcierge.com. Han asuu Gibraltarilla, mutta tiesi muutamasta villasta ja muustakin haapaikasta etelarannikoilla. Han voi myos tulla paikan paalle haapaivana ja pitaa huolta, etta kaikki menee suunnitelmien mukaan.

  Riippuen milasen seremonian haluatte niin paikallinen suomalainen pappi voi joko vihkia teidat ihan laillisesti (jos olette kummatkin kristillisen kirkon jasenia) tai siunata teidat, jos menette Suomessa ekaksi maistraatissa naimisiin. Muutenhan espanjassa ei voi menna naimisiin jollei teista toinen ole asunut siella vahintaan 2 vuotta (se pitaa todistaa). Suomalainen pappi joka toimittaa meidan siunauksen on Timo Sainio (timo.sainio@evl.fi) mutta han on lomilla 5.9. asti. Muuten vaihtoehtoina naytti olevan ’nayttelija’ joka voisi toimittaa seremonian – niita loytyy sitten Elviksesta pappiin… Mutta siis sen pitaisi sitten olla taas ’feikki’ seremonia.

  Me varattiin bandi Eugenia Pinon kautta, joka on ollut tosi avulias tahan mennessa ja myos osasi suositella kampaajaa jne. Voin kertoa jalkeenpain millanen bandi oli! Sahkis: eugenia@ppmusicproductions.com
  Kerro etta me suositeltiin pliis 🙂 Hanelle voi ihan lahettaa listaa, etta tammosissa asioissa tarvittais apua ja jos hanella on yhteyksia tai tietaa kenelta voisi kysya semmosista asioista, niin han kylla mielellaan auttaa ja antaa yhteystietoja.

  Ma olen menossa talle kampaajalle Marbellaan missa tehdaan seka hiukset etta meikit: http://www.halohairdesign.com/ tai sahkis: weddings@halohairdesign.com
  Haakampaus 75 eur ja meikit saman verran. Koekampaus 45 eur. Aitin kampaus haapaivana 30 eur. Puhuvat Englantia hyvin. Ovat ainakin tahan mennessa olleet ihan jees, voin jalleen kertoa enemman etta miten meni haitten jalkeen jos haluat.

  Enpa tieda mita muuta keksisin kertoa tassa vaiheessa, mutta jos on lisakysymyksia niin laheta vaikka mun hotmailiin: annearhio- at – hotmail.com

  Ei muuta kun onnea ja iloa haitten jarkkaamiseen! Kannattaa todellakin jarkata niin paljon tapaamisia yms ennen Espanjaan menon muin mahdollista, koska monet asiat on helpompi selvittaa paikan paalla kuin netin kautta.

  Tev. Anne

  LINKKI

  Miraflores
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.07.2008
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 10

  Kiitos kaikille häävinkeistä! Olemme juuri lähdössä Aurinkorannikolle lomailemaan ja ajattelimme, että voisimme pistäytyä ainakin tuolla Mijaksen kampaamossa ihan vaan muuten vaan parturoitavana ja kammattavana. Siinähän sitten voisi samalla kysellä hääkampauksestakin. Aiomme myös käydä syömässä Fuengirolassa siinä ravintolassa, jonka cateringiä täällä kehuttiin. Lisäksi ajattelimme käydä kiertämässä mahdollisia villoja.

  Meidän häistä tulee aika pienet. Ihmisiä tulee max 30. Juhlista siis koitamme saada suhteellisen välittömät ja intiimit. Bändiä emme ole ajatelleet ottaa lainkaan. DJ voisi olla enemmän meidän juttu, mutta se meteli kyllä vähän mietityttää.
  Vielä jos jollakin on tietoa firmoista, jotka vuokraavat pöytiä, tuoleja ja astioita niin olisi mahtavaa jos kertoisitte. Sitten alkaakin olemaan hyvä alku juhlien suunnittelulle… Vielä kun osattaisiin päättää lopullinen päivänmäärä… : )

  Ja ONNEA lauroj häiden johdosta! Miten teillä meni? Oliko valokuvaaja hyvä? Entä catering? Paljon he ottivat maksua?

  LINKKI

  Miraflores
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.07.2008
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 10

  Hei taas,

  Syksyn hääpäivämme lähenee ja taas lähestyn teitä avun toivossa.

  Kävimme viime kesänä syömässä El Floridossa ja kun nyt kysyimme heiltä Cateringiä niin he sanoivat, että ovat lopettamassa toimintansa! Nyt meidän tytyy keksiä uusi catering, joka tulisi tekemään pieniin häihimme grillissä hyvää ruokaa. Olisiko teillä antaa uusia vinkkejä? Edelleen en ole myöskään onnistunut bongaamaan firmaa joka vuokraisi tuoleja ja päytiä. Löytyisikö siihen vinkkejä?

  Sitten musiikin osalta olemme päätyneet siihen, että pyytäisimme häihin soittamaan trubaduurin. Onko Fugessa kenties joku suomalainen trubaduuri”kuuluisuus”, joka voisi teistä olla sopiva?

  LINKKI

  Miraflores
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.07.2008
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 10

  Hei taas,

  Syksyn hääpäivämme lähenee ja taas lähestyn teitä avun toivossa.

  Kävimme viime kesänä syömässä El Floridossa ja kun nyt kysyimme heiltä Cateringiä niin he sanoivat, että ovat lopettamassa toimintansa! Nyt meidän täytyy keksiä uusi catering, joka tulisi tekemään pieniin häihimme grillissä hyvää ruokaa. Olisiko teillä antaa uusia vinkkejä? Edelleen en ole myöskään onnistunut bongaamaan firmaa joka vuokraisi tuoleja ja päytiä. Löytyisikö siihen vinkkejä?

  Sitten musiikin osalta olemme päätyneet siihen, että pyytäisimme häihin soittamaan trubaduurin. Onko Fugessa kenties joku suomalainen trubaduuri”kuuluisuus”, joka voisi teistä olla sopiva?

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  Reima Helminen sattuisi olemaan paikalla… täällä Reiman laulana Oi, Sinä Nainen

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Bar Cocina Witi on järjestänyt lukuisat häät jo. Heidän kauttaan on ollut saatavilla tosi luxustalokin siihen käyttöön.
  Ota pikaisesti yhteyttä, lähtevät Suomeen viikon sisään ja palaavat syyskuun alkuun.

  LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  Costariders motoklubi voisi junailla todelliset sikahäät! Alkupala: sikaa, pääruoka: sikaa ja jälkkäri: sikaa vaniljajäätelön kera…. – toki voimme joustaa ruokavalinnoissa…

  Häävalssi vedetään HD:n soundeilla (Mendelssohnin tahtiin kaasukahvalla) ja neidonryöstössä emme takaa palautusta…

  Häät vietetään kokoontumisbaarissamme nimeltään El Fogon, mikä on turkkilaisen omistama rafla La Calassa ja omistaja hablaa puhtosta suomea…..

  Mitä vielä jahkaat… rekisteröidy saitillemme ja ota yhteyttä. Takaamme ”unohtumattomat” ja taatusti erilaiset häät! Costariders

  Live to Marry, Get Married with the Help of Costariders!

  LINKKI

  Luna_Luna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2011
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 6

  Onkohan tuo Bar Cocina Witi edelleen järkkäillyt muonitusta häihin?

  Ja nyt ei ole hakusessa suomalainen perinneruokaa vaan jotan herkkuja välimeren tyyliin…

  Ja jos vain on suositella jotain muuta vastaavaa palveluntarjoajaa Fuengirolan alueelta niin kertoilkaa ihmeessä.

  Emme siis halua järjestää hääjuhlaa missään ravintolassa vaan vuokratussa Villassa jonne kaipailisimme pitopalvelua huseeraamaan 🙂 .

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  pitää edelleen pitopalvelutoimintaakin, asiakkaan toiveiden mukaan. Palaavat kesälaitumilta elokuun lopulla ja ravintola aukeaa syyskuun alussa taas.
  Heillä on myös parikin hulppeaa villaa tiedossa missä on juhlia järjestetty. Hääpari ja lähisuku mahtuu yöpymään hyvin, tai läheiset jos itse karkaatte esim hotelliin.

  LINKKI

  Luna_Luna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2011
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 6

  …varmasti pääsemme yhteisymmärrykseen Witin porukan kanssa, jos heillä ei ole buukattuna ko. päivä ensi keväältä.

  Pitänee ottaa välittömästi syyskuun alulla heihin yhteyttä ja alkaa sumpliminen :).

  LINKKI

  Aloet
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hei,

  Täällä uusi pariskunta, jolla on samat suunnitelmat, kuin mm. aloittajalla 🙂

  Varmastikin asiat ovat muuttuneet tässä vuosien saatossa, ja mietin josko tähän ketjuun saisi tuoretta tietoa häiden käytännön järjestämisestä. Häät olisi tarkoitus järjestää syksyllä 2016.

  Vinkkejä otetaan vastaan Aurinkorannikon (/Mallorcan/Barcelonan alueen):

  – Catering-firmoista
  – vuokrattavista juhlapaikoista, joissa mahdollista pitää vihkiseremonia samassa; villoista, tiloista jne n. 20-30 hlölle (lapsiystävällisiä)
  – hyväksi todetuista valokuvaajista
  – musiikkivaihtoehtoja; DJ, bändit jne.
  – kampaajista ja kosmetologeista
  – kaikesta muusta vinkeistä, mitä mieleen juolahtaa, ja mitä on esim. kokemuksen kautta huomannut tärkeäksi 🙂

  Kiitos jo etukäteen vastauksista!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.