Uusimmat › Keskustelu › Asuminen ja eläminen › Ruoka ja viini › Grillattava juustokysymys
- Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 10 vuotta, 3 kuukautta sitten
Tarmo toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
Hei, tekisi mieli alkupaloiksi grillattua juustoa. Mikähän olisi sopivaa juusto hiiligrilliin?
Kerro, jos on kokemuksia
Omat kokemukseni ovat molemmat ravintoloista…taalla Mallorcalla soin grillattua Provolone juustoa ja Gomeralla jotain paikallista mika tarjottiin guarapon (palmuhunaja) kanssa…Molemmat olivat ”taivaallisen” hyvia.
Meidän rouva grillaa halloumia. Vähän suolaisenpuoleista, mutta maistuu hunajan, viikunahillon tai chutneyn kanssa.
Jos halloumi on kovin suolaista, niin liottamalla sitä hetken aikaa vedssä, saa liiat suolat pois!
Halloumi on herkkua. Sille sitten kastikkeeksi valkosipulin, tuoreen korianterin, limen ja balsamiviinietikan makuja.
Mä pyöräytän halloumiviipaleet kevyesti vehnäjauhoissa ja paistan oliiviöljyssä pannulla, mutta kyllä ne varmaan grillissäkin valmistuvat.
- JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.