GOLDCAR on täysi huijari firma

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä GOLDCAR on täysi huijari firma

Merkitty: 

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  RMS
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2018
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 3

  Viimeaikaisista sekoiluista huolimatta tämä lienee edellee parasuomenkielinen keskustelupalsta aurinkorannikolla. Pidetään huoli, että se pysyy sellaisena.

  Itse asiaan. Vuokrasin auton INTERENTiltä, joka osoittautui sitten lentokentällä olevan GOLDCAR. Täysi huijari firma. Autonvuokraus piste oli ala-arvoinen paikka jo palveluasetelmaltaan. Kuuma kallaritila, jos joutu kymmenen hengen jonoa jontottamaan 1,5 tuntia. Palvelu lasiseinä läpi, jossa ala-arvoinen äänentoistojärjestelmä. Käytännössä pakotettiin hyväksymään sopimukset ja luottokortin deposit-maksut sokkona (papereita ei saanut ennen hyväksyntää eikä puheesta saannut selvää). No kun sain paperit niin meni heti takaisin valittaamaan ylimääräisistä ”extra palveluista” sopimuksessa, joita en ollut tilannut/ostanut. Vastauksia en kysymyksiini saannut. Sieppasivat sopimuspaperit pois minulta ja kieltäytyivät antamasta mitään autoa mulle. Ei auttanut muuta kuin lähteä pois ja vuokrata auto sikahinnalla ilman ennakkovarausta toisesta paikasta.
  Eli alkää koskaan vuokratko autoa COLDCAR:lta tai INTERRENT:ltä. Ne huijaa asiakkaitaan.

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  On siis tainnut GOLDCAR huonontua?
  Olen itse käyttänyt ko firmaa ja hinnat ovat olleet kohdallaan!
  On tärkeää, että varauksen tekee ko firman sivustolta, eikä jonkun välittäjäsivuston kautta!
  Hinnatkin silloin ovat todelliset. Erityisen tärkeä kohta on vakuutukset. Kun valitaan ” Super Relax” vakuutus, ei peritä mitään maksuja kortilta jemmaan.
  Tämä on se juttu, mikä saa ne ruuhkat aikaan, sillä välittäjäfirmat eivät selitä tätä ”kasko”-vakuutusta! (Varsin suppea) ja riita on valmis. 90% jonosta muodostuu juuri ko seikasta.
  Regord Go on vastaava firma ja siellä on juuri samat probleemat, mitkä vältetään samalla tavalla.

  Vakuutusmaksut ovat hinnan muodostuksessa varsin oleellinen osa. Sen osuus laskee, mikäli vuokraus on pitkäaikaista. Yleensä 28 pv on raja, minkä jälkeen auto vaihdetaan, tai jatketaan sopimusta, mutta vakuutus voi jäädä voimaanilman lisäveloitusta. Se pitää aina tarkistaa, koska
  käytännöt muuttuvat yllättävästikin!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.