Fuge

Merkitty: 

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Tuttavaperhe oli matkustanut Espanjaan. Perheeseen kuuluu isä Kalervo, äiti Orvokki ja tyttäret Hilla, Hillevi ja Heluna. Isä Kalervo lähetti minulle seuraavassa olevan viestin ja luvallaan julkaisen sen nyt täällä:

  Nenässäni haisee imelä kakka. Löyhkä on peräisin edessäni istuvan venäläisen perheenisän pakaroiden välissä sijaitsevasta anatomisesta onkalosta. Olemme matkalla Helsingistä Malagaan Finnairilla, ja toista kertaa lentokoneella matkustaessani toivon, että happinaamarit laskeutuisivat katosta. Ensimmäinen kerta tapahtui pari vuotta sitten, kun takanani istuvan fugensuomalaisen hampaiden juurista tursuava mädänhaju rasitti hajuhermojani. Venäläiset ovat ihan omanlaisensa ryhmä. Heiltä puuttuu kaikenlainen tahdikkuus. He pyörivät ja hyörivät mauttomissa minkkiturkeissaan niin, että kahviloissa muiden asiakkaiden kupit kaatuilevat. He eivät kertakaikkiaan ymmärrä, että minkkiturkkien arvostus päättyi pakkastalvena 1982. He myös näkevät täysin hyväksyttäväksi syödä omia eväitä ravintolassa ja lentokoneessa. Siksi 10 vuotta sitten hiihtokeskuksien huippuravintoloihin jouduttiin sijoittamaan ”ei omia eväitä” –kylttejä. Nyt oikealla edessäni venäläisen piereskelijän vaimo kaivaa jostakin paketista imelää saaristolaisleipää, jonka päällä on tukevasti mitäpä muuta kuin venäläistä meetwurstia. Piereskely ei varmasti vähene. Moskova meren rannalla. Kuhmo meren rannalla. Tumma leipä. Metukka. Imelät pierut. Tervetuloa Fuengirolaan.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pikku-Kalle
  Pikku-Kalle Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 53

  P**ka ei haissut mutta on tuossa jutussa pieni totuuden siemen. Tulin Joulun jälkeen Suomesta, vieressä istui venäläinen mies. Joi omasta pullosta stuertit kerran varoittivat ja ottivat toisella kerralla pullon pois. Alkoholi tarjoilu loppui myös samassa yhteydessä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.