fuengirolassa tekemistä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki fuengirolassa tekemistä

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  ibiza80
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 13

  Ensi kesänä ekaa kertaa fuengirolaan lomalle tulossa kysyisinkin onko ko. paikassa meille nuorille, 28 v tekemistä? Erityisesti kiinnostaa shoppailu, pubielämä ja yleensäkin iltaisin hyvä ruoka ja viinin juominen. entä nähtävyydet, millainen tuo eläinpuisto on tai vesipuisto? Ajateltiin Stella maris hotellia.

  LINKKI

  Ocaso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  Fuengirolan eläintarha on yksi espanjan parhaita. Shoppailumahdollisuuksiakin löytyy, riippuen tietenkin siitä mitä haluaa shoppailla. Ja jos Fuengirolan shoppausmahdollisuudet ei riitä, niin Málaga ja Marbella ovat lähellä.

  Ja vielä kaiken nähneille; Afrikka on vain laivamatkan päässä Algecirasista. Hyvin lyhyen laivamatkan päässä. Tangerin soukissa on paljon esim. nahkamyyjiä ja yleensä vaatetustavaraa. Kuparituotteilla on myös oma maineensa soukissa. Muista tinkiä. Ja jos tämäkään ei vielä riitä, niin Marokon sisämaahan pääsee kätevästi busseilla Tangerista. Marokossa on paljon näkemisen arvoisia kaupunkeja.

  Fuengirolassa on myös baareja paljon, jokaiseen menoon, ja jos Fuengirola alkaa jostain syystä kyllästyttämään, niin Málagassa ja Marbellassa on lisää iltamenoa.

  LINKKI

  amanda62
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2009
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 19

  This comment has been moved here.

  LINKKI

  laksa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2009
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 3

  Tulin juuri reilu viikon lomalta Stella Maris hotellista. Hotelli oli ihan asiallinen perushotelli mutta yksi asia jäi vaivaamaan. Kylpyhuoneessa/vessassa ei ollut lattiakaivoa ollenkaan. Tietysti yritin pitää suihkuverhoa ammeen sisällä yms. yms. mutta vettä roiskuu suihkussa käytäessä kuitenkin aina jostain raosta lattialle ja käytimme viikon aikana varmaan kymmeniä pyyhkeitä lattian kuivaamiseen. Myös seurueen kahdessa muussa huoneessa ko. hotellissa oli sama ongelma ja erään puolisukulaisen asunnossa los bolichesissa vessassa taas oli lattiakaivo, joten ei ilmeisesti ole mikään kulttuurijuttukaan.

  Jokatapauksessa muuttokärpänen tuolla lomalla puraisi ja pahasti 🙂

  LINKKI

  laksa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2009
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 3

  Niin ja siitä tekemisestä. Olimme off-seasonina, eikä meille n.25vuotialla ollut todellakaan tylsää. Kävimme kiertelemässä kauppoja mm. Marbellassa jossain isossa kauppakeskuksessa (canana?), Fuengirolan Miramarissa, sekä Malagassa. Kävimme kiertelemässä Benalmadenassa ja Mijaksessa. Tietysti myös itse fuengirola tuli koluttua. Meillä oli siis auto käytössä mikä helpotti tätä. Myös yöelämä oli mukavaa. Kaupunki (vai kylä?) on täynnä erilaisia mielenkiintoisia illanviettopaikkoja pienistä viihtyisistä ja avoimista enkkupubeista suomalaiseen rokkibaariin ja paikalliseen yökerhoon. Paikallinen ruoka on ravintoloissa hyvää ns. tavallista ruokaa. Ei mitään kaukomaiden spesiaalijuttuja vaan hyviä pihvejä, pizzoza, pastoja yms.

  Kesällä löytyy illanviettoon varmasti vielä enemmän vaihtoehtoja ja myös tungosta.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ei niitä lattiakaivoja ole yleisesti missään,eikä seinissä vesieristeitä ,eikä taloissa keskuslämmitystä ,eikä tupla tai triplaikkunoita,ovet aukeaa sisäänpäin,ihmiset puhuu espanjaa,luntakaan ei näy,bensaa saa alle 80c/l,meri ei jäädy koskaan,ja sen semmoista.
  Mutta asiaan,espanjassa on tuhatvuotiset rakennusperinteet ja etenkin eteläespanjassa vasta viime vuosina, ulkomaalaisostajien myötä on rakentamisessa lähestytty keskieurooppalaisia ja miksei suomalaisiakin normeja.

  LINKKI

  amanda62
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2009
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 19

  Osaako kukaan sanoa löytyykö Aurinkorannikolta Disney Storea. kovasti olisi pikkuväen mieleen =) Myös paikalliset markkinat ja kirpputorit kiinnostavat kovasti. Olemme kesäkuun Fuengirolassa, joten kaikkenlaisia vinkkejä otan ilolla vastaan =)
  Onko ”lähikyliin”(Torre, Marbella, Malaga…)helpompi tutustua omalla autolla, junalla vai bussilla. Tarkoitus olisi vuokrata auto ja ajella sillä sisämaahan.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456
  amanda62 kirjoitti:

  Osaako kukaan sanoa löytyykö Aurinkorannikolta Disney Storea…

  Oliskohan tämä mitä haet? (karttaa voi liikutella ja zoomailla hiirellä)

  View Larger Map

  LINKKI

  amanda62
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2009
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 19

  Kyllä se varmaan se on, jos siinä kertaa niin lukee =))
  Kiitoksia kovasti. Laitan osoitteen muistiin niin käymme siellä piipahtamassa. Kiitoksia!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.