Fuengirolassa suomalainen eskari?!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Fuengirolassa suomalainen eskari?!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mrs S
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 29
  Vastauksia: 78

  Luin äsken toisesta ketjusta että jonkun kuusivuotias on aloittamassa suomalaisen esikoulun fuengirolassa ja yllätyin iloisesti! Koulun sivuilta en ole löytänyt moisesta mitään tietoa, ja niin ollen olen ajattellut ettei sellaista ole tarjolla. Mutta että on 🙂 !!

  Osaisiko ja viitsisikö joku kertoa siitä lisää? Esim ryhmäkoosta ja kivuudesta? Lukukausimaksu lienee samaa luokkaa kuin peruskoulumaksu?

  LINKKI

  Zero
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.02.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 21

  Itsekin löysin eskarista tietoa vasta, kun lueskelin koulun ilmoittaumiskaavaketta jossa oli kohta esikoulu. Sen jälkeen laitoin meiliä kouluun ja kysyin onko se totta. Koulun nettisivuilla kun ei siitä ole mitään mainintaa, kannattaisi varmaan laittaa siitä jotain tietoa.

  Tällä hetkellä ryhmässä on aloittamassa kuusi lasta, viisi lasta tarvitaan jotta ryhmä perustetaan. Osa tunneista on yhdessä ekaluokan kanssa, jossa oppilaita 9. Muuta en juurikaan tiedä, sitten elokuussa ollaan viisaampia. Lukukausimaksu on sama kuin ala-asteen maksut.

  LINKKI

  Oilimarjatta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.06.2010
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 126

  Koulun ihan ekalla nettisivulla mainitaan, että esiopetusta tarjotaan. Eli kannattaa ottaa yhteyttä kouluun. Kiinnostaakin tietää, minkälainen hinta sillä on.

  LINKKI

  Mrs S
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 29
  Vastauksia: 78

  Kiitos vastauksesta Zero! Meillä eskari ei ole ihan vielä ajankohtainen, mutta myöhemmin tietysti otamme kouluun yhteyttä.

  Olisi tosi kiva kuulla kokemuksianne koulun alettua, Zero 🙂

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.