Fuengirolan karmea jouluyllätys

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Fuengirolan karmea jouluyllätys

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Viime vuonna perheemme joulukokemus oli suoraan sanottuna karmea. Monien muiden asioiden lisäksi Fugen joulupukilla oli lenkkarit jalassa, joka aiheutti lapsille epämiellyttävän joulun. Matkustimme heti pois Espanjasta ja aloitimme tervehtymisprosessin, mistä emme selvinneet ilman ammattiapua. Yksi lapsistamme kärsii yhä edelleen post-traumaattisesta stressireaktiosta, joka onneksi on hallinnassa. Lokakuussa pidimme terapiaistunnon jälkeen perhekokouksen jossa selvisi, että olemme sittenkin kyenneet antamaan anteeksi. Halusimme antaa Fuengirolalle vielä mahdollisuuden. Halusimme viettää joulun Fugessa.

  Saavuimme joulun viettoon Fuengirolaan joulukuun alkupäivinä. Lapset olivat saaneet poikkeusluvan kouluista ja opinnot hoituisivat matkailuautoomme rakennetussa luokkahuoneessa. Amerikasta tilattu matkailuautomme on niin valtavankokoinen, että siellä voisi kyllä pitää vaikka kokonaisen koulun vanhempainillankin. Winnebago on kuin neljällä rattaalla rullaava omakotitalo, joten se puoli on hyvin kunnossa ja onneksi onkin. Kävi nimittäin niin, että meillä ei ollutkaan jouluasuntoa Fuengirolassa, koska meitä vedettiin nenästä. Suomea sujuvasti puhuva vuokrahuiputtaja sai rahat, mutta me ei saatu asuntoa. Sinne meni. Tästä toivuttuamme päätimme viedä lapset jouluostoksille rannikon suurimpaan suomikauppaan La Leonaan. Mutta taas tuli surua. Suurta kauppaa ei näkynyt missään, jäljellä oli tyhjä liiketila. Nykyään on vain pikkiriikkinen La Leona kauppa Centro Finlandiassa, mistä voi ostaa nakkipaketin, Pantteri-pussin ja lonkeron. On siellä ehkä ruisleipääkin, mutta ei lapsia voi hämätä kulmakioskilla, he haluavat asioida isossa suomikaupassa eikä pienessä. Ei ollut hyvä alku ja kullannuppujen lisäksi me aikuisetkin aloimme oireilemaan selvästi stressiperäisesti. Tuli kaikenlaista pääkipua, unettomuutta ja ajatuksemme harhailivat. Lopulta pahin shokki iski tsunamin tavoin koko perheemme meiliin. Luimme uusinta Fuengirola-lehden numeroa jossa oli joulupukin haastattelu. Valokuvissa pukki oli yläruumis paljaana joka paljasti hänen kyljessään olevan suuren ja ruman tatuoinnin. Eihän joulupukilla ole tatuointeja eikä se kekkuloi puolialastomana. Fuge näytti kyllä nyt taas karvansa. Ei me enää kolmatta mahdollisuutta anneta tuolle synnin pesälle. Kaksi kertaa sanoo toden matkailevalle perheelle ja sillä selvä.

  Nyt keitellään joulupäivän aamuun kuuluvaa riisipuuroa täällä Monacon kupeessa Winnebagon kaasuliedellä. Mennään Italiaan missä ei ole isoa suomikauppaa, mutta ei ole vuokrahuijareita tai tauoituja joulupukkejakaan Screen Shot 2014-12-25 at 07.30.23

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  Meijän kylän joulupukki Meijän kylän joulupukki

  Meijämpä kylän, joka on kaavempana takamaella campolla, joulupukilla olj Reinot jalassa, on kuulemma hyvät kivlattialla.

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 1 kuukausi sitten Don Bavarontti.
  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 1 kuukausi sitten Don Bavarontti.
  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Fuge on ISO suurkaupunki, ehkä Espanjan tärkein kaupallinen ja matkailullinen keskus. Siellä on suuren maailman metkut.
  Meikäläinen on jo oppinut. Siellä voi sattua mitä vaan ja etenkin suomalaisten kuvioissa voi olla mitä tahansa yllätyksiä. Joten aina kun täältä Mijasin peräkyliltä lähdetään kaupunkiin (Fugeen) täytyy varautua huolellisesti. Mulla kun toi pumppu on kondiksessa ei tarvitse ottaa nitroja järkytysten varalle mukaan , mutta niin hurjaa on välillä meno siellä että pari rauhoittavaa on hyvä ottaa tuulipuvun taskuun. Kaiken varalta.
  Näillä mennään ja hyvin on pärjätty.

  http://www.jokakoti.fi/kohde/109b1b

  Mullakin on yksi kohde , ei Monacossa , mutta Könönpellossa Suomessa, jos meno menee liian kovaksi täällä. Siihen on linkki tossa ylhäällä. Mutta kun käy vain vaikkapa kerran viikossa nopeasti hakemassa ilmaislehdet Fugesta niin sen voi toistaiseksi vain pitää varalla jos stressi käy liian kovaksi.
  Sitä voi ennakoida ja pelätä. Väittävät että Fugessa on jo 30 000 suomalaista , voi olla ettei se riitä, siellä voi olla jopa 50 000 ja lisää tulee. Meikäläisen ikäiset huru-ukot ja tädit ovat kohta kaikki eläkkeellä ja voi olla että tulevat tänne kun Suomessa kaikki ajetaan alas mutta verot vaan nousevat.
  Toisaalta mikäs hätä tässä, eläkeläisellä. Juuri tuli joulukirje Varmalta , kertoivat että eläke nousee vuodelle 2015 0,39 %.
  Ja kertoivat vielä senkin , että koska vuoden -15 uudet verotaulukot tulevat vasta , olikos se helmikuussa, voimaan , niin voi olla että verotukseni muuttuu. Ja koska kyseessä on Suomi, ei ainakaan alaspäin.

  LINKKI

  Fuengirola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 27

  Suosittelen edelleen ammattiavun käyttöä, vaikka vain 24/7…..toki suljettukin osasto saattaisi olla parasta teidän perheelle….Terveisiä vaan sinne Keravalle !!!!!!

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  Hola Santiago, minnäe oun tallaellu Könönpellon kujia ja teitä aekoenani … kartassa osapuilleen sijäinti, nalle karkkia ostettii osl.Työnvoemasta

  Fuengirola on mualiman tihheimin asuttuja metropoleja n.7750 asukasta/neliökilometri n 53% asukkaesta meitä güirija, meijän pueblossa samanverra väkkee mutta asukkaita neliokilometrillä 24 henkee, melekein ku Könönpellossa, tosin ulukomuan eläviin joukkoo on nuin 12%

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 1 kuukausi sitten Don Bavarontti.
  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  pertsana pilikkuvihree n. 240 henkee

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  No niin, taas tuli todistettua että teoria siitä , että maailma on pieni , pitää paikkansa.

  Jos totta puhutaan mulle tuli tämä Könönpelto ihan vahingossa nenän eteen jokakodin sivuilta.
  Kun kyseessä on niinkin sataprosenttisen perinteinen ja idyllinen suomalainen paikannimi ajattelin hyödyntää sitä näissä jorinoissani.
  Mutta lisätodiste maailman pienuudesta. Mun mutsillani oli sukua Pieksämäellä. Joka on siinä ihan vieressä. Ainakin täältä Mijasista katsoen. Ja muistikuvat on aika hataria koska siitä on yli 60 vuotta mutta siellä tuli vietettyä joitakin aikoja ihan pienenä.
  Mutta valokuvat todistavat asian ja itsekin muistan , että talossa tai torpassa , oli iso ja vihainen pässi. Ja kaikki muukin mikä asiaan ja idylliin kuuluu.

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  minä saen n 5 vanahana Pieksänmäen keskustan kaapasta golfhousut ja nahkatakin, ku isän ajo linjoo siihennii suuntaa, mutta annsollakkaa linjan toesessa piässä, oekopolulla kottii, perhana olj piikkilanka joka sae aekaan palakeenkielen pöksyihin…ehyt ilo kestii vua muutaman tunnin.
  niinpä mualimma on pienj.. sielä Pieksänmäellä assuu isänpuolen sukua jonniiverran, ku näin vanahemmiten on alakanu kiinnostammaa missee esjisät ja -äejit ouvat luuranneet.

  LINKKI

  samurai
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.12.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2

  Olisiko tämän matkailevan perheen syytä pysyä Suomessa, ja hakeutua takaisin hoitoon. <span style=”line-height: 1.5em;”>Taisi hoito jäädä pahasti kesken. Ei pitäisi lähteä ulkomaille, Suomikauppaan ostoksille.  Suomessa lähikaupan myymälä </span>olisi varmaan ollut sopivampi ostospaikka.

  <span style=”line-height: 1.5em;”>Säälittää lapsia, hehän eivät ole vastuussa vanhempiensa toilailuista. Ei taida olla paljon lohtua edes siitä jenkeistä tilatusta asuntoautosta, vaikka se on kuinka suuri ja hieno.</span>

  LINKKI

  Tarmo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 298

  Matkailevan perheen olisi syytä pidättäytyä kirjoittamasta skeidaa tälle foorumille. Hoitoa tuskin tarvitsevat, ehkä enemmänkin jotain muuta askaretta.

  Samurain tulisi harjoitella kirjoittamista yleensäkin foorumeille, joilla tekstin säätöyritykset vain sotkevat luettavaa. Älä huoli, äkkiä sä opit.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Kiitosta vaan kaikille kirjoittelijoille toivotteleepi matkailevaperhe. Täällä me ajellaan edes takaisin ja voi että kun maistuu hyvälle turkkilaisten tekemät döner kepapit. Ihan eri makuisia kuin espanjalaisten tekemät kopiokepukat. Eilen pelattiin koko perhe UNO korteilla pyörillä liikkuvan automme olohuoneessa. Draw 4 kortin saatua sanoi perheemme pullantuoksuinen äiti että annetaan sittenkin vielä kolmas mahdollisuus Espanjalle ja Fuengirolalle. Ollaan nyt tulossa sinnepäin. Uusivuosi vietetään Fuengirolan rannalla: minä soitan haitaria ja muu perhe tanssii ympärillä. Tulkaahan moikkaamaan jos näette perheemme iloitsemassa uuden paremman vuoden puolesta.

  LINKKI

  Fuengirola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 27

  Kun vaimo kerran määrää, niin olisi hienoa, että huolehtisi myös koko perheen lääkkeiden ottamisesta….Jatkakaa UNON pelaamista Keravalla, mutta vain, jos kortit edes ovat omat !!!!

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.