Finski hylkää lämpimän aterian

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Finski hylkää lämpimän aterian

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 22)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Frank
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.11.2009
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 255

  MTV3:

  Finnair poistaa turistiluokan lämpimän aterian Euroopan-lennoiltaan. Kesäkuun alusta alkaen Euroopan pidemmillä reittilennoilla on tarjolla kahvin ja teen lisäksi vain voileipä tai salaatti.

  Tähän asti yli kaksi tuntia kestävillä lennoilla on saanut lämpimän aterian.

  Kotimaassa sekä Pohjoismaihin, Baltiaan, Puolaan ja Pietariin lennettäessä matkustajat saavat maksutta vastedes vain kahvin, teen tai mehun. Välipalat muuttuvat maksullisiksi.

  Ostaessani lipun myyntiehdojen mukaisesti olen maksanut myös lämpimästä ateriasta. Voisin lyödä vetoa, että Finski laittaa suoritetun maksun taskuunsa ja pyytää 1,2e iltapäivälehdestä edelleen sikamaiset 3x hinnan. Tarpeeksi kun ryöstää asiakkaitaan niin … no, kaikkihan sen tietää miten siinä käy.

  ps, eipä silti, en ole sitä ateriaa syönyt enää aikoihin, mutta käytös nyppii syvästi

  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  Jaax ma nyt ilman prinssinakkeja ja munakasta ? 😉

  LINKKI

  la luz
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.10.2008
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 277

  Omat eväät onkin mukavammat mukana 🙂

  LINKKI

  IPT42
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.12.2006
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 65

  Mutta, eihän omia eväitä saa konneeseen viedä! Ties vaikka joku kemistinero värkkäis niistä pommin.

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Parempikin on, että lakkaavat jakamasta sitä koiranpaskaa,
  mitä viime lennolla sain.
  Yks nuori kaverikin käänteli sapuskaansa ja sanoi äidilleen:kato!

  Tähän saakka F:n sapuskat ovat olleet syätäviä, mutta tämä
  ylitti kaikki rajat. Henki haisi kotona vielä parikin päivää. Yäk.

  Finski tekee juuri sen, mitä EI pitäisi tehdä. Eli säästää itsensä
  hengiltä. Mistähän näitä fiksuja johtajia oikein tuleeeeee …

  LINKKI

  Jossu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.05.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 14

  Tiedoksenne että Finnairin suorat lennot Helsingin ja Malagan välillä ovat nimeltään Finnairin ”Lomalentoja” , ja ihan eri asia kuin ”turistiluokan lennot Euroopassa” , joten nou hätä – saatte pitää aterianne – ainakin toistaiseksi….. ja jos nekin joskus tulevaisuudessa poistetaan, niin eikohan sen reilu 4 tuntia kesta ilman ruokaa – voihan sita aina ”tankata” ennen lahtoa??

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649
  Jossu kirjoitti:

  Tiedoksenne että Finnairin suorat lennot Helsingin ja Malagan välillä ovat nimeltään Finnairin ”Lomalentoja” , ja ihan eri asia kuin ”turistiluokan lennot Euroopassa” , joten nou hätä – saatte pitää aterianne – ainakin toistaiseksi…..

  Jippii, ja maailman kulinaristit huokaavat helpotuksesta! 🙂

  Jossu kirjoitti:

  ja jos nekin joskus tulevaisuudessa poistetaan, niin eikohan sen reilu 4 tuntia kesta ilman ruokaa – voihan sita aina ”tankata” ennen lahtoa??

  Tankataan ennen lähtöä tai otetaan omat eväät messiin…mikä tahansa krapulassa vasemmalla kädellä paskoista raaka-aineista viritetty smörgari kuitenkin pieksee keskivertolomalennon minkä tahansa aterian melko helposti mennen tullen.

  LINKKI

  PapaGrande
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 115

  Mulle riittää mainiosti jos Finski sen koiranoksennuksen sijaan jakaisi vaikka viisi iltäpäivälehteä kiertämään koneeseen ja kertoisi lentoemmännille; hymy olis ihan kiva ja piristävä juttu.
  On meinaan viime aikoina sinivalkoisilla siivillä ollut matkustamohenkilökuntana ilmeisesti DDR:än pommikonelaivueen rahastajat.

  LINKKI

  Pintor
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  on ruokaa loppuneesta ruoka-alan lakkouhasta huolimatta. Tämä vain silleen kun en vähään aikaan matkustanut syödäkseni yläilmoissa ja täällä maaseudulla täytyy syödä nopeasti, koska se ” paskanhaju ” tarttuu nopeasti. Kaipa se on sitten sama juttu ? Taas finskin juttuja.
  Ei ollut mukana minulla vettä eikä leipää kun ( lippu Helsingissä, matka sinne 7 tuntia, oli vettä ) matkustin Helsingistä – Rovaniemi – Helsinki – Malaga. Pohjoisen reissun sain olla janossa kun EI kuulunut lipunhintaan mitään tarjoilua, ei edes vettä, voitte vain kuvitella kuinka pisti vihaksi !!! Käytiin vain hakemassa matkalaiset sieltä, ja taas odotusta jälleen muutama tunti.

  En ole kuluttanut sen jälkeen Finnairin penkkejä. Oi niitä Spanairin:n aikoja kun osasin vain muutaman sanan espanjaa ja emot vei kabiinsa ilmaisille paukuille. Je, je !!!

  LINKKI

  Frank
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.11.2009
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 255
  PapaGrande kirjoitti:

  Mulle riittää mainiosti jos Finski sen koiranoksennuksen sijaan jakaisi vaikka viisi iltäpäivälehteä kiertämään koneeseen

  Veikkaanpa, että sen hintaa tulevaisuudessa nostetaan ”vain hieman” 9.99e tasolle. Näin matkustajalle jää laadukkaampi mielikuva verraten AirFinlandin ilmaisiin lehtiin.

  PapaGrande kirjoitti:

  ja kertoisi lentoemmännille; hymy olis ihan kiva ja piristävä juttu.
  On meinaan viime aikoina sinivalkoisilla siivillä ollut matkustamohenkilökuntana ilmeisesti DDR:än pommikonelaivueen rahastajat.

  VIIME AIKOINA?! Et ole ennen Finskillä lentänyt vai? Irvistys, olematon palvelu, töykeät vastaukset ja lapsiin kohdistuva suorastaan törkeä käytös on ollut yhtiön tapa ainakin sen lyhyen 45 vuoden ajan jonka minä sillä olen lennellyt. Kesti noin 20v tajuta, että se todellakin on totta ja sittemmin olen käyttänyt heidän ”palveluitaan” vain pakosta.

  Taisin tuossa jo aiemmin mainita, että viimeksi lippuja tilatessani puhelimitse myyjä suoraan valehteli minulle puhelimessa. Ikävä sanoa, mutta en todellakaan ole pahoillani kun kyseinen yhtiö päätyy jonkun halpalehtoyhtiön haltuun ja purettavaksi.

  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  mutta en voi mitenkaan valittaa Finskista.Se harva kerta kun taalta olen Suomeen lentanyt,olen ollut tyytyvainen saamaani palveluun.Samoin on sen ”aterian” kanssa,mulle se on ollut ihan syotavaa.Mutta enhan ma muutenkaan kay missaan ”gourmet mestoissa”.

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Mä olen lentänyt Finskillä ammoin paljonkin (lue kun muita firmoja ei ollut) ja palvelussa on ollut eroa. Osa lentoemoista tykkää sinkkumatkaajista ja kohtelevat vähän miten kuten pikkulasten kanssa matkaavia, esim entisellä Miss Suomella sai olla kolme isoa käsipakaasia, mutta minulle urputettiin kun minulla oli kaksi käsimatkatavaraa toinen omani ja toinen maksavan lapseni.
  Toisella kerralla taas minua ja lapsia hemmoteltiin kapteeni itte kantoi vauvelin koneeseen ja makuukoppa odotti jo seinässä…

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ootko käynyt Prensassa syömässä? Mä muistelen yhä vuosien päästä lämmöllä Prensan etanoita, pääruuasta taas ei ole muistikuvaa enää vuosien jälkeen.

  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  oli yksi suosikki paikoistani.Ruoka oli ”kotiruokaa” ,hyvaa ja edullista.Ilmapiiri ja paikka mahtava.

  Mutta,mutta,muutama vuosi sitten vein tuttujani sinne syomaan..ja kauhistus….kala jota tilasimme,oli aivan kelvotonta. Aikani tarjoilijan kanssa ”kinasteltua” saimme sitten laskuun ”alennusta”,mutta se ei paljoo auttanut.Sen jalkeen en ole siella kaynyt.

  Voisihan sita taas joskus kavaista ja tarkestella miten nyt on.

  Rohkea poika olet kun etanoita syot….tasan 1 olen Helsingin Mamma Rosassa nielaissut alas,ja sitakin pyoritin tooooosi pitkaan valkosipulivoissa. 🙂

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Valkosipulietanat! Wow , todella hyvia.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 22)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.