feliz navidad – hyvää joulua

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat feliz navidad – hyvää joulua

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Jotain täältä puuttui. Eli hyvän joulun toivotukset.

  Tästä saa valita , tai vaikka käyttää molempia.

  Hyvää joulua ! Feliz navidad!

  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  Palmasta koko O-jengille …..iso_joulu_kortti.jpg

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  a todos Feliz Navidad Hoy es Nochebuena. http://youtu.be/iaxE3ZJWP-0

  LINKKI

  unikki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.02.2008
  Kirjoituksia: 87
  Vastauksia: 67

  Jouluterviset Katinkullasta.

  mummu ja pappa iso_dsc_0219a.jpg

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416
  LINKKI

  El viudo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.08.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 84

  Hyvaa joulua kaikille.
  Sita toivotti myos don Juan Carlos I.
  Olipa todella hyva puhe. Enpa muista, etta olisi viime vuosina nain reipasta puhetta pitanyt.
  On oikeastaan hyva, etta maassa on don Juan Carlosin kaltainen persoona naitten surkeitten ja korruptoituneiden poliitikkojen ylapuolella.
  Suomessahan nama pikkusieluiset poliitikot veivat presidentilta vallan miltei taysin, nyt siella ei señor Käteisellä ja señora Urpilaisella ole minkaanlaista vastavoimaa.
  Taalla don Juan Carlosilla on kuitenkin edes jotain pienta sanomista, ja lisaksi henkilokohtaista vaikutusvaltaa.
  Niin,ja jos mahdollista, niin parempaa uutta vuotta!

  LINKKI

  nahkhiirmees
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 28

  unohtamatta toista suomen kaunista kieltä.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  El Viudo:
  ”On oikeastaan hyva, etta maassa on don Juan Carlosin kaltainen persoona naitten surkeitten ja korruptoituneiden poliitikkojen ylapuolella.”

  Onko tämä ehkä satiiria?

  En itse anna arvoa pennin vertaa espanjalaisille poliitikoille, mutta sittenkin? Persoona!?

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kojo, onko äänessäsi edes hieman kateutta? Juancarlos on sentään kunkku. Ihan valtiomiesmäisiä tekoja Tio teki Francon jälkeen kun yhteiskuntajärjestystä muutettiin demokratiaksi.
  Mies on miljonääri, purjehtii isommilla veneillä kuin optimistijollat, metsästää suurriistaa seurassaan kovan luokan naisseuraa. Muutenkin on ollut kiireistä naisten kanssa.
  Asuntona palatseja ja linnoja. Autot ja moottoripyörät parasta a-ryhmää. Omat hovimestarit ja kuninkaallinen vartiokaartikin kaupan päälle. Ja listaahan varmaan voisi jatkaa pitkäänkin.
  Ja tietysti , pakko mainita , koskaan ei ole ollut tarpeen liata käsiään työllä. Mutta nyt eläkeikäisenä on jotain mitä muistella kiikkustuolissa.
  Siis mun mielestä , jokaisen tosimiehen unelmaelämää.
  Kova kundihan Juancarlos on näin suomalaisen taviksen mielestä.

  LINKKI

  El viudo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.08.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 84

  Tosimieshan se Juan Carlos on, kelpaa kadehtia, jos on siihen taipuvainen.
  Santiago unohtaa viela kunkun toimenpiteet 1981. Taisi se vallankaappausta nimellisesti johtanut everstiluutnantti kuolla vahan aikaa sitten Malagassa.
  Tietenkaan kunkun ei ole tarvinnut olla metsatoissa tai maatyolaisena Andalucian oliiviviljelmilla. Mutta ei voi unohtaa, etta on han vaikuttanut myos siihen, etta espanjalaisilla palkkaduunareilla on toita. Esimerkkina vaikkapa Saudi Arabian AVE-urakoiden saaminen. Sheikkien kanssa sopimuksiin paaseminen vaati myos kunkun panosta. Eivat sheikit demokraatteja sentaan ole.
  Kaikenlaisen metsastamisen ja naisten kanssa pelehtimisen(nehan ovat aatelisille luonnostaan kuuluvia)lisaksi ei sovi unohtaa, etta han on myos lentaja. Taisi ohjata konetta itse viela muutama vuosi sitten. Ei sekaan tavikselta oikein luonnistu.
  Ja kasarmikielen han osaa eika unohda sita kayttaa, jos tarvetta on. Muistettaneen muutama vuosi sitten tokaisu Hugo Chavezille: Turpa kiinni. En voi unohtaa Zapateron ilmetta vieressa, oli kuin hiiren juuri nielaissut kissa.
  Nainhan se maailma menee, ei sille voi mitaan. Hyva, etta meilla on viela tosimiehia! (Ja tietysti tosinaisia, niinkuin nyt Esperanza Aguirre).

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Hyvin mielenkiintoinen tämä señor Viudon tulkinta tosimiehestä. Tuolla tulkinnalla käsitteen ”tosimies” alle asettuvat myös James Bond,Vladimir Putin ja Kim Jong-un. Vauhdikkaiden ja miehekkäiden harrastusten ohella heitä yhdistáä se, että joku muu maksaa viulut.

  Minä luulen, että monesta muustakin miehestá voisi löytyä näitä mainittuja tosimiesominaisuuksia, mutta niiden esiintuloa rajoittaa rahan puute. Tavisten on tyydyttävä murtomaahiihtoon, soutuvenheeseen ja askarteluun omassa autotallissa. Ja naiseksikin on piisattava se oma vanha eukko, saksalaiset prinsessat tai teinimissit ovat káden ulottumattomissa.

  LINKKI

  El viudo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.08.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 84

  Nainhan se menee. Kunpa olisi vain sita rahaa, hyva VT.
  Nain prinsessoista nyt tieda, tama viimeinenkin saksalainen oli lahtoisin tavisperheesta, mutta sattui naimaan jonkun sakemanniprinssin, erosi, mutta sailytti ”arvonimen”. Etta se siita.
  Ja niista teinimisseista. Eihan niihin pain tosimiehet edes vilkaisekaan. Tyylia, VT, tyylia pitaa olla, ja paassa muutakin kuin pakkelsia. Siitahan ne tosinaiset tunnetaan.

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Hyvin mielenkiintoista señor Viudo. Esperanza Aguirre on minunkin mielestäni hyvin vieháttávä rouva, mutta naisena en katso olevani oikea henkilö arvioimaan Tosinaisen ominaisuuksia. Onneksi siitäkin on tehty tutkimus, kansainválinen, tai lánsimaisittain kansainvälinen. Tosinaisen mááritelmähän vaihtelee ajallisesti ja eri kulttuureissa. Ja tosimiehen kuva taas on universaali niin ajallisesti kuin kulttuurisestikin. Mutta tássä tutkimustuloksia Tosinaisen ominaisuuksista. Aika lailla ulkonäköön sidottuja ovat miesten mielipiteet naisista, jos táhán laajaan tutkimukseen on uskominen ja aika perinteisiákin 🙂

  http://entremujeres.clarin.com/pareja-y-sexo/pareja/mujer-perfecta-segun-hombres-caracteristicas-fisicas-personalidad_0_952104832.htm

  1-Debe ser un poco más joven. De acuerdo a un estudio del Journal of Sex Research, los hombres se sienten más satisfechos tanto con sus relaciones como con su vida sexual cuando sus parejas tienen de 2 a 4 años menos que ellos.

  -siis pitáä olla ainakin 2-4 vuotta miestáán nuorempi.

  2-Le “festeja” los chistes. ¡Sí! Según lo investigado por Men’s Health, diferentes estudios han demostrado que ellos se sienten más atraídos por las mujeres que se ríen de sus bromas. Y más aún: indican que en una encuesta realizada a los lectores de la revista, más del 75% afirmó que el sentido del humor es la cualidad más importante de una mujer.

  – pitáä olla huumorintajuine
  n

  3-Que sea risueña. Un estudio de la revista Emotion indica que ellos encuentran definitivamente más atractivas a las mujeres que sonríen con frecuencia. Para arribar a esta conclusión, los investigadores le solicitaron a varios hombres y mujeres evaluar imágenes del sexo opuesto. En algunas de estas fotos, las personas estaban sonriendo y en otras no. Mientras las mujeres preferían a los chicos con expresión más seria, ellos se inclinaban por las féminas súper sonrientes.

  -hymyilev
  ä

  4-Que tenga un buen escote. Los pechos fueron la parte del cuerpo que, justamente, llevó la delantera. Una investigación que intentaba determinar qué factores influyen en el sexo casual, estableció que los hombres se sienten más atraídos por las chicas con busto grande.

  – hyvä vartalo. ja isot rinnat

  5-Piernas largas. De acuerdo a los datos presentados por la Human Behavior and Evolution Society, los hombres prefieren a las mujeres con piernas largas. Los expertos midieron la longitud del pie, de la mano, del muslo y el ancho de la cadera de 60 mujeres para establecer sus proporciones en relación a su altura. Luego, seleccionaron las ocho mujeres con las proporciones más cortas y las ocho con las más largas. Luego, un grupo de 77 hombres debían evaluar su atractivo: ellos resultaron 8 veces más propensos a elegir a las mujeres con los muslos más largos.

  -pitkát sááret

  6-Las caderas. Otro dato interesante de ese mismo estudio determina que los hombres son 11 veces más propensos a encontrar más atractivas a las mujeres con caderas angostas. Esto contrasta, sin embargo, con lo señalado por el antropólogo Barnaby Dixson, quien indicó que los hombres se sienten más atraídos por las chicas que tienen una relación entre la circunferencia de la cadera y cintura de 100 es a 70, es decir, caderas relativamente anchas y cintura pequeña. ¿El fin del mito de la chica Divito?

  – leveá lantio ja kapea uuma

  7-Los pies pequeños. También en ese estudio, los hombres demostraron que son mucho más propensos a considerar más femeninas y atractivas a las damas tienes pies chicos.

  -pienet jalat

  8-Que sea independiente. En una investigación publicada en el American Journal of Sociology, los hombres señalaron que buscaban una chica que no dependiera de ellos a nivel económico.

  -on itsenäinen taloudellisessa mielessä

  9-Que sea inteligente y educada. Una investigación publicada en The Journal of Sex Research sostiene que los hombres se sienten más satisfechos cuando su pareja tiene una formación académica adecuada. Sin embargo, ellos dicen sentirse menos felices si la mujer es la que mantiene a la familia.

  – on älykäs ja hyvin koulutettu, mieluummin akateeminen koulutus. Mutta naisen ei kuitenkaan tule olla paremmin koulutettu kuin mies, ei siis perheenhuoltajatasolla sentáän.

  10-Que se vista de rojo. Un estudio publicado en el Journal of Personality and Social Psychology determinó que los hombres se sienten más atraídos por las mujeres que visten de rojo. Y ni que hablar de la lencería de ese color…

  – että hän pukeutuu punaiseen… erityisesti intiimivaatetus saisi mielellään olla punainen

  11-¡Las castañas al poder! Contra todo pronóstico, ni rubias ni morochas. Un estudio realizado en el Reino Unido concluyó que los hombres encuentran más atractivas a las chicas de pelo marrón oscuro. Además, la investigación indicó que ellos las ven como más inteligentes, competentes y accesibles. A esto se suma un sondeo de la Universidad Estatal de Florida que muestra que los hombres también consideran a las chicas con este tono de pelo como más confiables y estables.

  -tumman kastanjan váriset hiukset, eivát mustat eivátkä vaaleat.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Pannaan taas kerran miehen logiikkaa peliin, niin saadaan helpommmin ja lyhyemmin vastine edelliseen.
  Nainen saa olla mieluummin nuori ja kaunis kuin vanha ja ruma.Tai vaihtoehtoisesti, kaunis ja rikas kuin köyhä ja ruma.
  Ja semmoiset toisarvoiset seikat kuin äly ja ns. sydämen sivistys ovat turhaa painolastia jos mennään asian ytimeen.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Santiago:
  ” turhaa painolastia jos mennään asian ytimeen.”

  Jos puhutaan asioiden ytimestä ja tarpeettomasta oheistoiminnasta, tullaan insinöörien määritelmään seuratansseista: turhaa pyörimistä hyvän asian ympärillä.

  Terveiset vain tuonpuoleiseen Åke Blomqvistille, joka vaivojaan säästämättä mutta huonolla menestyksellä yritti meikäläistäkin opettaa sulavasti kaartelemaan varsinaisen mielenkiinnon kohteen ympärillä.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.