Felicidades, Ayala!

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  Taas odottelen Rayan raporttia aiheesta Valenciassa kuohuu.

  Taustaa: Valencian kausi alkoi heikosti sekä La Ligassa että UEFA Champions Leaguessa.
  Valmentaja Quique Sanchez Florez sai potkut – tilalle tuli hollantilainen Ronald Koeman.
  Koemanin alaisuudessa Valencia hävisi norjalaiselle Rosenborgille ratkaisevan ottelun ja tippui Champions Leaguen jatkosta. Seuraavaksi tappio Chelsealle ja hyvästit UEFA Cup. La Ligassa meno jatkuu kompastellen.

  Jymyuutinen: Valencia ilmoittaa ettei enää tarvitse Albeldan, Cañizaresin ja Angulon palveluksia. Syy tuskin on ainakaan yksin Koemanin; aivan varmasti Valencian presidentillä Juan Solerilla on likaiset sormensa pelissä.

  On totta, että kyseiset pelaajat kuulu(i)vat Valencian iäkkäimpiin, ja etteivät he olisi avainasemassa jos Valencian joukkuetta haluttaisiin uudistaa. Kuitenkin, Albelda on(oli) Valencian kapteeni ja Cañizaresin sanottiin olevan yksi harvoista, jotka pelasivat tasokkaasti Valencian kolme viimeistä ottelua. Angulo taas on luottohyökkääjä, jonka voi laittaa kenen tahansa tilalle Valencian yläkertaan.

  Pelaajia voi istuttaa penkillä tai myydä, mutta erottaa? Kaikki kolme tässä hässäkässä mukana olevaa pelaajaa suunnittelivat lopettavansa uransa Valenciassa. Luonnollista olisi siis palkata heille seuraajia (kuten esim. Cañizaresin manttelinperijäksi on hankittu Hildebrandt) ja hissukseen antaa tälle hankinnalle enemmän vastuuta ja peliaikaa joukkueessa. Lopuksi virallinen ilmoitus veteraanipelaajien ”eläkkeellejäämisestä”, asiaankuuluvat hyvästit ja suosionosoitukset Mestallan yleisön edessä ja kaikilla hyvä mieli.

  Sen sijaan saatiin nähdä allaoleva kuva David Albeldasta – kun nimenomaan Cañizares tunnetaan tunteilijana, kipparin pysytellessä yleensä ilmeettömänä. Huhut vievät vauhdilla Villaa uppoavasta laivasta viimeistään ensi syksyyn mennessä. Ayalaa voi vain onnitella loikkauksesta Zaragozaan, aivan varmasti hän olisi myös ollut erotettujen listalla vanhana kehäraakkina.

  Entäs me, Raya? Mitä me teemme tällaisessa tilanteessa? Loikataanko rakkaiden pelaajien perässä, vai upotaanko laivan mukana?

  LINKKI

  Costa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 97

  minä näin myös televisiosta kun tämä kuvassa oleva pelaaja oli haastattuleusa ja siinä oli vaikea tilanne. mistä siinä oli kysymys? iso asia se oli!?

  LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  Kuvassa siis Valencian ex-kapteeni David Albelda. Lehdistötilaisuudessa, pari päivää sen jälkeen kun sai kuulla että kiitos, voit poistua riveistämme. Kun Albelda itkee eikä saa sanoja suustaan, niin silloin sattuu oikeasti.

  Mistä oikeasti on kyse?
  Joukkueella menee huonosti -> palkattiin uusi valmentaja ->
  tilanne vain huononee -> täytyy tehdä jotain.

  Ilmeisesti Albelda, Cañizares ja Angulo, joukkueen veteraanipelaajina, ovat vaikutusvaltaisia niin pukuhuoneessa kuin kentällä. Eli niin sanottu puhtaalta pöydältä aloittaminen taitaa olla kyseessä. Pointtini oli kuitenkin, olisiko sen voinut ehkä tehdä hieman tyylikkäämmin? Esim. myymällä, eikä heittämällä pihalle: -kiitos viime 10 vuodesta!

  Onko Espanjalla vuonna 2008 EM-kisoissa seurajoukkueeton maajoukkuepelaaja? 😮

  LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  Raya! Kirjoitit toisaalla, että tunteet ovat liian pinnalla kirjoittamiseen. Odottelen silti kommenttiaisi – mitä tehdä tällaisessa tilanteessa? Onko Valencia Club de Fútbol yhtä kuin mikä tahansa Mestallalla kotimatsinsa pelaava jalkapalloporukka, vai lakkaako se olemasta meidän Valencia, jos kentältä katoavat hetkessä kaikki värikkäät persoonat, tunteita herättävät virtuoosit ja ne, jotka ovat antaneet kaikkensa joukkueen puolesta viime vuosikymmenen aikana? Vaikka tulosta sitten syntyisikin? Jos me tämmöisen joukkueen haluamme, mikäs sen helpompaa kuin hypätä pääkaupungin mahtiseuran kelkkaan? Vai löytyykö esim. hajuttomampaa, värittömämpää tai laimeamman makuista maalivahtia kuin Casillas? Hyvä pelaaja, ei siinä mitään. Mutta olemme tottuneet enempään!

  Silvan maali viime lauantain pelissä oli toistaiseksi ainoa väripilkku tässä synkässä ajanjaksossa.

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Mä olen repinyt peliverkkareitani, purrut hammasta, hillinnyt itseäni, mutta olo on sekava!

  Missään tapauksessa en hyväksy kipparin, Cañeten sekä Angulon erottamista!

  Olen kanssasi samaa mieltä poikain ”penkittämisestä” ja siitä hiljalleen divariin siirtämisestä tai Angulon kohdalla myös rahadiilistä. Angulo ei ole missään tapauksessa halukas lähtemään Valenciasta tällä erää, mutta josko Benitez saisi houkuteltua huomaansa, tarvetta/kiinnostusta siellä suunnalla koska on.
  Ehkä valkku saisi neuvoteltua pienellä välirahalla vaihdon himoitsemaansa Rieseen, Maksa-allas voisi jokun lantin Angulosta maksaa väliä.

  Joukkueessamme heittää nyt niin iso pyörä, että rottain tapaan tekee mieli jättää uppoava alus, onko se oikein?
  Ei, mutta onko tuollainen pelaajien/kannattajien kohtelu oikein? EI!
  En olisi uskonut tämän päivän koskaan koittavan jolloin joudun kyseenalaistamaan faniuteni, en koskaan ole ihaillut takinkääntäjiä.
  Mutta tunnustan: olen käynyt Zaragozan reeneissä.
  Carbonin erottamisesta jaksoin vielä vähän riemuita, ajattelin erimielisyyksien sitä myötä hieman helpottavan. Carbonilla ja muutamilla aikalaisillaanhan oli todella tulehtuneet välit, eikä niitä voisi korjata. Kummallista että nämä suhdanteet näkyvät edelleen vaikka Amedeo lähtikin…ei tuo erokkikolmikko ole edes mitenkään erityisen hankalia jannuja, jos vertailuja tehdään.
  Soler aikoo ilmeisesti raskain otteen tehdä rakkaasta Valenciastamme uuden RM-kloonin, se ei minulle sovi.
  Ennemmin sitten vaikka, vaikka, vaikka no en oikeesti tiedä mitä.

  Yksi on varmaa: rakkaita muistoja hienoilta vuosilta ei meiltä kukaan voi koskaan varastaa, ne eivät ole kaupan millään markkinoilla.
  Tulevaisuus on musta-aukko jonka sisään on vaikea nähdä, varmaa on ettei faniuteni voi jatkua ”oro” -tasolla jos nykyinen meno jatkuu, kiihtyy.
  Tämä suuntaus on vaikuttanut, jopa junnutoimintaan:
  Poikani kieltäytyi menemästä ensi kesänä VCF:n leirille, toiminta oli kuulemma organisoitumattomamapaa kuin ennen. Hänestä tuli takinkääntäjä, keltaiset olisivat olleet valinta tuleville vuosille, jos Roberto Fabian olisi sinne siirtynyt, nyt on harkinnassa Sporting Gijon Angulon ja Villan kasvattajaseura.

  MUTTA PARASTA ON RAKKAISTA RAKKAIMMAN AYALAN PÄÄSY ZARAGOZAAN kaaoksen ensivaiheen jälkeen. Ilmeisesti siellä on ihan kohtuullisen mukavaakin, tosin vanhoja kamuja on varmasti ikävä, Cañeten kanssa Espanjan (ehkä koko Euroopan) tiukimman puolustustiimin purkautuminen on ollut turhauttavaa varmasti molemmille herroille.

  Pystynkö unohtamaan kaiken tämän mitä viime kevään ja syksyn aikana on tapahtunut?
  Jos joukkeesta lähtevät kaikki (lue kuten lapset sanan kaikki tarkoittavat) Silvaa ja Marchenaa lukuunottamatta on vaikea koota itseään ja fanittaa kybällä.
  Etenkin vuonna n, Nou Mestallalla se lienee ylivoimaista, ainakin tänään tuntuu siltä.

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Ja tässä ihan mieltemme virkistykseksi ihana ihana Santi Ferrarissaan:

  Ja tässä ajoittain hyvinkin palavasydäminen Valencia CF:n kannattaja kotipihassaan Suomessa:

  MUOKS:

  Tuoreimman tiedon mukaan Zigic ja Hildekin ovat tulilinjalla.

  MUOKS2:

  Entistä viivammaksi käyvät huulet ja vakavaksi vetää ilmeen tämä nykytilanne:

  http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/valencia/es/desarrollo/1071129.html

  Sen verran tuttuja ovat nämä Valencian miehet, että sydän muljahtelee ikävästi näitä videoita katsellessa.

  Albelda, Cañizares y especilamente Angulo, en mi corazon por siempre!

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Valenciasta (Lontoosta) kuuluu uutisia;
  Chelski on tajonnut sopimusta Cañizaresille!

  Pappamme 38 vee lähtisi Londikseen yhdessä VillaVillaMaravillan kanssa ja rahnaa Koemanin jengille irtoaisi 27 miljoonaa euroa (sis Villasta).
  Ensiesiintymisensä Stamford Bridgellä Canyete suorittaisi UCL:n seuraavalla kierroksella.
  Canyeten siirtyminenhän on pikkujuttu, hänhän liikkuu ilmeisesti ilmaisten kategoriassa, joten miksei Chelsi paikkaisi kimuranttia veskaritilannettaan papallamme. Ilmeisesti Canyete siirtyisi vaikkei Villasta päästäisi sopimukseen.

  LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  Näin näkyy huhuttavan… mitäköhän tästä sitten ajattelisi?! Chelsea kun ei kuulu näihin suuriin henkilökohtaisiin suosikkeihini… Mutta ehdottomasti Cañeten kannalta tyylikäs jatko tälle Valencia-sotkulle, eli siinä mielessä toivotaan että huhupuheet pitävät paikkansa. Lehtien mukaan siirto olisi ”urgente”, koska Chelskyn portteeropula on huutava – heillä on tämän hetken ennusteen mukaan käytössä kolmosmaalivahti sekä 17-vuotias alemman kategorian mokke.

  Villaa huhut vievät myös Englantiin, tosin ilmeisesti vasta kesäkuussa. Joko Chelsea tai Tottenham näkyy olevan todennäköisin kohde (Tottenhamillahan on nykyään Sevillan ex-valmentaja riveissään). Villa on ilmeisesti innokas lähtemään, koska on pahoillaan Albeldan, Cañeten ja Angulon saamasta kohtelusta. Eikä toisaalta koe mielekkääksi jäädä pelaamaan joukkueeseen joka on keskellä rankkaa uudistumiskriisiä – siihen voisivat Villan parhaat vuodet pelaajana helposti vierähtää.

  Hitto, täytyykö täältä nyt vielä raahautua Stamford Bridgelle asti jotta pääsee näkemään Santin vauhdissa???

  LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  Aina vain naurettavammaksi menee touhu. Valencian pressa piti vihdoin tiedotustilaisuuden 28.12 ja ihmetteli viime viikkojen huhumyllyä todeten, että Albelda, Angulo tai Cañizares eivät ole sen kummemmin erotettuja kuin joukkueesta sivussa. Kyseessä on vain valmentajan hetkellinen päätös olla peluuttamatta heitä otteluissa. Ja aina vain paranee… ahhhahhaaa… Solerin unelma ja toive on, että nämä kolme pelaajaa ovat jälleen avauskokoonpanossa lähitulevaisuudessa.

  Samana päivänä valkku Koeman ilmoitti, että niin kauan kuin hän valmentaa Valenciaa, ko pelaajat eivät otteuita pelaa.

  18.12 asti nämä kolme pelaajaa eivät ole saaneet harjoitella muun joukkueen kanssa.

  Eli eivät siis ole erotettuja, eivätkä joukkueesta sivussa. Vaan?

  Säälittävä tapaus, Soler. Kun huomaa että kannattajat eivät ole tyytyväisiä, pesee kätensä koko hommasta (”valmentajan päätös”) ja vähättelee vielä tapahtunutta. Lähtisi jo moinen mätämuna koko jengistä. Vaan jos sattuu myös olemaan joukkueen omistaja, niin vaikea heivata pellolle.

  LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  Siis nou-Valenciassa, koska kuten edellisessä viestissä kirjoitin, kolme vanhan Valencian tukipilaria ovat mitä ilmeisimmin historiaa.

  Yritän nyt kuitenkin seurata joukkueen tekemisiä, tosin ilman suurempaa tunnelatausta.

  Eli tuo pieni valonpilkahdus on se, että Valencia selvitti eilen itsensä jatkoon Copa del Rey:ssä.
  Vierasottelussa, pari viikkoa sitten, serbialainen Zigic tahkosi Valencialle 2-1 voiton ja eilen Mestallalla Zigic (1 osuma) ja Joaquín (2) maalasivat Valencian jatkoon 3-0 tuloksella. Tosin ottelun ensimmäinen jakso oli tuskaista katseltavaa (0-0) ja vasta Villan sisääntulo toisella puoliajalla avasi maalihanat. Villa – Vicente yhteispeli tuotti toistaiseksi vain tukun paitisoita, mutta jokainen niistä todella täpärä ja jokaisesta olisi syntynyt maalipaikka (muutaman vetivätkin sisään kun eivät olleet varmoja paitsiovihellyksestä). Eli jos tämän parivaljakon yhteistyötä hiotaan, niin jotain toivoa Valencialla vielä on. Joaquínin maalit tulivat parilla nätillä Marchenan läpisyötöllä (andalusia-yhteys pelaa siis!), ja tämäkin voi olla oiva vaihtoehto sille, että Joaquín vääntää bicicletaa oikealla laidalla kunnes kaatuu omaan näppäryyteensä ja menettää pallon. Myös Moretti näytti toisella puoliajalla olevan hyvin hereillä puolustuksessa, ja syöttikin vielä Zigicin maalin. Canteranot Montoro ja Lombán eivät sen sijaan jaksaneet meikäläistä innostaa.

  Ennen kuin nyt pakahdutaan kaikki innosta, muistakaamme vielä, että vastustaja oli Real Unión de Irún, baskijengi joka pelaa 2B divarissa…

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  En oikeastaan osaa enää edes nauraa tälle farssille.
  Eivät ole erotettuja mutteivät myöskään pelaa.
  Tämä juontaa juurensa ilmeisemmin siitä kun Canyete ja Kippari laittovat selvitykseen voiko heidä edes irtisanoa, ”Kyllä ne pian itse lähtevät kun turhautuvat kun eivät saa edes reenata.”
  Onneksi herroilla on riittävästi rahaa palkata itselleen reenarit, jotka huolehtivat yksilöreenistä, mutta ei mikään korvaa futaajalle elintärkeää oman joukkueen kanssa reenaamista.

  Eniten viihdyttävät Solerin firman isot mainokset joissa Kippari hymyilee ystävällisesti
  ”Myos Albelda on ostanut kämpän Solerin puljulta.”
  Tälläisiä Soler rakennuttaa:
  http://www.juanbautistasoler.com

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Angulon agentti Jose Luis Tamargo on yrittänyt neuvotella Valencia CF:n Director Esportivo Miguel Angel Ruizin kanssa pelaajan tilanteesta.
  Tarkoituksena olisi saada aikaan sopu ehdoista jotka mahdollistavat Angulon lähdön seurasta ilman suuria riitoja.
  Koeman on ilmoittanut ettei Angulolle tule missään tapauksessa peliaikaa Valencia CF:ssa tällä kaudella eikä valkku suostu neuvotteluihin pelaajan edustajan kanssa.
  Onneksi tällä hetkellä Angulon lähteminen näyttäisi olevan hyvin pikaiseti edessä.
  Angulo on vahva ja on kestänyt tilanteen meko hyvin.

  Niiii…Angulon lähdön jälkeen on jälleen hankalampaa katsella VCF:n pelejä.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.