Europcar?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Pateq
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.02.2010
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 85

  Palauttaessani autoa Malagan kentälle, virkailijaneiti löysi naarmun etupuskurin alta aivan helmasta. Jälki oli niin pieni, että Kanarialla sellainen pitää erikseen pyytää merkitsemään, jos itse sen ylipäätään huomaa. Olisi varmaan lähtenyt sormella hankaamalla pois, jos olisin huomannut. Hiomatahnalla varmasti. Itse en tunnusta mihinkään osuneeni, joten jälki oli melko varmasti siinä jo valmiina. Lento oli tietysti lähdössä, eikä kinaaminen varmaan edes olisi johtanut tulokseenkaan, joten korttia mankeliin vain, mutta kyllä jäi vahva kusetuksen maku Europcarista. 260€ jäljestä, jota tuskin edes korjataan, vaan laskutetaan seuraavaltakin?
  Kanarialla tuota ei olisi takuulla tapahtunut. Tarkistakaa autonne erittäin tarkkaan, jos vuokraatte Europcarilta ja vaatikaa merkitsemään olemattomaltakin tuntuvat naarmut!

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Olenkin lentokentällä liikkuessani nähnyt useasti miten asiakkaat valokuvaavat auton jo ennen käyttöönottoa. Taitaa olla aiheellistakin :(.

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Kyllä tuohon törmää kaikkialla… Suomessakin (nimim. kokemusta on). Kannattaa tarkistaa kärry kunnolla ja merkkauttaa kaikki pienetkin vauriot vuokrasopimukseen.

  LINKKI

  Pateq
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.02.2010
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 85

  Tuon jäljen kuvaamiseen olisi pitänyt olla hyvä kamera. että sen olisi saanut näkymään kuvassa. Yleensä olen tarkka vuokra-auton kolhuista, mutta tuosta en varmaan olisi edes vaatinut mitään paperille, vaikka olisin sen hämärässä hallissa huomannutkin.
  Ei maailma tuohon toki kaadu, mutta periaatteesta harmittaa vietävästi. Jos homma vielä jatkuu seuraavallekin asiakkaalle, niin se onkin sitten jo törkeää.

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  pari vuotta sitten otin Europcarin auton (tosin ei tarttenut maksaa vuokraa) ja en viitsinyt sitä tsekata lähtiessä. Kun palautin, meni tyttö katsoon kuskin puolen helman ja kysyi; olenko kolaroinut johonkin ? Auto oli seissyt koko loman parkkihallissa, koska olin käyttänyt omaa autoa. Meni vielä toisellekin puolen, ja näytti, että siellä on samanlainen helmassa. No, lopputulema oli, että toinen puoli oli minun aiheuttama, mutta toinen ei 🙂 Autolla oli ilmeisesti ajettu ahtaasta välistä, jossa molemmin puolin oli katukivetykset raapaisseet helmaa. Kiire oli lennolle, enkä saanut Suomen omistajaa kiinni. Laitoin sen Amexiin, koska he maksavat vakuutuksen kautta kaiken tuollaisen, eikä tartte erikseen ottaa vakuutusta. Tapanani on kuvata auto lähtiessä, jossa näkyy kaikki naarmu. Taitaa olla heidän pysyvä jippo

  LINKKI

  Frank
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.11.2009
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 255

  Jep, jos on Amex kannattaa aina maksaa sillä. Paitsi, että saat pisteitä joilla voi myöhemmin lentää saat täysvakuutuksen. Monet ottavat myös muuten vuokratessaan vakuutukset. Nehän sitten maksavat oli autossa jotain tai ei. Itse vuokraan aina Auriga Crownilta, sillä se on osoittautunut edullisimmaksi ja hyvin toimivaksi. Varatessa ei tarvitse luottokorttia, vaan he luottavat että tulet kun kerran varaatkin. Autoa hakiessa laskuttavat (muistaakseni) 360e ylimääräistä vakuusmaksua joka palautetaan kun auto tuodaan takaisin ja tankki on täynnä. Auton voi myös jättää toiseen toimipisteeseen (esim. nouto AGP ja palautus Fuge). Suosittelen. Lentoaseman alakerrassa (usein lentoasemalla oleva autovuokraamo on vain ”lentoasemalla” eli bussikuljetuksen päässä).

  ps, kiitos Europcar infosta, pitää muistaa.

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Mulla tuo Europcarin auto oli ilmainen, joten en jättänyt vuokratessa mitään luottokorttitietoja. Käytän Amexin Platinumia, joka ei sido maksutapaan.

  Mutta osaa se Auriga Crowkin. Vuosi sitten otin sitten heiltä halvan kaaran. Vuokratessa yritettiin väkisten myydä tuo vakuutus. Minun piti moneen kertaan vakuuttaa, etten sitä tarvi kun on tuo amexi. Ripityksen jälkeen melkein vakuutettiin syntyvän onglemia. Bensamaksun erikseen perivät, mutta sanoivat palauttavan, jos tankki on täynä. Tankki oli täynnä eikä mitään palautettu. En enää vuokraa heiltä.

  LINKKI

  Frank
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.11.2009
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 255

  Ööööö… mulla on kanssa Plattari. Onko sen vakuutus voimassa, vaikka maksaisi Visalla? 🙂 Enpä tiennytkään 🙂 mutta entistä parempi ja helpompi. Yleensä jotain korttia on pakko vilauttaa, luototussyistä.

  Joo, virkailijasta riippuen ne yrittävät myydä vakuutusta + vielä erillistä vakuutusta jos rengas puhkeaa + lisämaksusta sitä ja tätä. Jenkeissä homma on vielä pahempaa ja suoranaista kusetusta on kuin Finnairilla ikään. Kaikkeen voi sanoa no, no ja no. Ehkä sulla sekoitti se, että auto oli ilmainen etkä ollut korttia käyttänyt (kuuluiko bensa hintaan, eli ostit turhaan?), sillä se bensan palautus tehdään kortille. Jos vuokraat 300e auton ne veloittaa 360e ja sitten lopuksi tulee -60e lisärivi. Tämä noin 20 kerran kokemuksella.

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Yes, platinassa ei ole väliä millä maksat tai maksatko ollenkaan, niinkuin mulla. Aurican maksoin, eivätkä palauttaneet. Europcaria taas en maksanut, maksoin vain amexilla sen 240 euroa ns. kolaroinnista, jonka amexi hoisi pois laskulta. Olen käyttänyt tosi paljon tuota platinaa, varsinkin kun laukut ei tuu perille. Malagassahan eivät välitä soitella tai tuoda asunnolle. Yleensä käyn neljän päivän päästä itse hakemassa. Sveitsistä on tarjolla vielä musta amexi, aattelin sen syksyllä katsoo, josko ois jotain hyvää lisää. Tuolla kortilla olen päässyt jonon ohi Gordonin ravintoiloihinkin jenkeissä, jossa muuten on ollut vuoden jono. Toki, maksaahan se vuosimaksuina, mutta meille on tullut takaisin, kun saa niin monta rinnakkaiskorttia

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Asiallista infoa!

  Pari vuotta sitten kaverini palautti auton vuokraamoon. Auto kuitattiin vastaanotetuksi ilman lisämerkintöjä.
  Lisälasku tupsahti Visan kautta.

  Soitto Luottokuntaan. Kiittelivät infosta ja kertoivat, että ” tällainen karsitaan pois”. Laskua ei tarvinnut maksaa.

  Toisin on tietysti se, että luovutuksessa viat kirjataan.

  Johtopäätös: Parasta vuokrata auto täyskaskon kera ilman omavastuuta! Sellaisiakin vuokraamoja on, josta ”täyskaskon” saa.

  LINKKI

  jpmadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2009
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 192

  Hola,

  Paljon matkustaville todella hyva kortti, paasee Priority Pass vip loungeihin, koneen myohastyessa yli 4 tuntia voi vinguttaa 200€, jos laukut ei tule perille voi myos vinguttaa..
  Kortissa myos matkan peruutusvakuutus ja matkavakuutus 1000.000€ asti….ja paljon muuta, niihin nahden vuosimaksu ei ole lainkaan kallis…

  Saludos

  Janne Madridista

  LINKKI

  Frank
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.11.2009
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 255
  pauliina kirjoitti:

  Sveitsistä on tarjolla vielä musta amexi, aattelin sen syksyllä katsoo, josko ois jotain hyvää lisää.

  Mulla oli Centurion (se musta), mutta lopetin kun vuosimaksu oli $1000. Saa sitä muutkin kuin sveitsiläiset.

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Frank, tarkotin etteivät Suomesta myönnä sitä. Kun tili on Sveitsissä, niin silloin saa. Kerrotko, mitä eroa siinä oli tuon platinaan verrattuna ? Eihän se hinta tuohon platinaan jää paljoa, kun se on 550 egeä.

  LINKKI

  Frank
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.11.2009
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 255
  pauliina kirjoitti:

  Kerrotko, mitä eroa siinä oli tuon platinaan verrattuna?

  Tämä nyt eivät enää ole tämän foorumin juttuja, mutta usein kaikki alkaa siitä kun laitat sen pöydälle… 🙂

  Amexin omat palvelut tuolle kortille ovat ”yes sir” ja ihan kaikki toimii ja onnistuu (siis puhelimella 24h, myös pörssikauppa). On suorastaan hämmästyttävää, miten oma asistentti hoitelee maailmanlaajuisia asioita tosta vaan. Sieltä tuli puhelinluettelon kokoinen musta kirja, jossa oli vaikka mitä. Niillä on sopimuspapruja varmaan pesisareenan verran. En vaan ole sellainen tuhlari (privaattiravintolat, suihkarit tai muuten vaan otan-ne-kaikki – hoitakaa te), että viitsisi tuollaista pitää. Vaihdoin kuitenkin takasin tähän ”naisten malliin”. Se upgrade aikanaan tulikin yllättäen kuin telefaksi suomalaiselle poliitikolle. Taitaa muuten olla by-invitation-only-kortti. Onhan se toki maailman paras yksityishenkilön luottoluokitus ja sinänsä ”elvis”.

  Paremmin en enää muista sillä tuosta on jo varmaan yli 10 vuotta, mutta tarkemmat tiedot löytynevät Amexin Centurion nettisivuilta.

  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Kiitos. On vähän asian vierestä.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.