etnisiä ravintoloita

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat etnisiä ravintoloita

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Miksiköhän Costalla on pilvin pimein suomalaisia ravintoloita? Tai pitäisikö kysyä miksi Costalla ei ole ruotsalaisia ja norjalaisia ravintoloita? Molemmista maista on kyllä täällä paljon väkeä , niin vakituisina -kuin talviasukkaina.
  Se onkin jo toinen asia , että muutama skandinaavikauppa täältä löytyy ja tietysti muita palveluita.
  Ja tanskalaiset ovat saaneet aikaiseksi muutaman tanskalaisravintolan. Joista juuri yksi lopetti koska siihen tulee suomalaisravintola. Sinänsä enemmän kuin valitettavaa koska sieltä sai loistavia tanskalaisia voileipiä ja viinereitä.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Costa Blancalla tilanne on täysin päinvastainen kuin Costa del Solilla: ruotsalaisia ja norjalaisia ravintoloita on todella lukuisasti, mutta esim. Torreviejan seudulla on tietääkseni vain yksi suomalainen lounasravintola, joka lienee kesällä kiinni. Orihuelan puolella en tiedä yhtään suomalaista ravintolaa. No, sama se. Lihapullia,katkarapuleipiä ja entrecotea bearnaisekastikkeessa ruotsalaisravintoloissakin tarjotaan koti-ikävän vaivaamille. Ja tietenkin kaffe med kanelbulle.

  Alicanten pohjoispuolella on erittäin vahva norjalaisasutus ja varsin hyviäkin norjalaisravintoloita, jos matka sinne sattuu.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.