Estetiikka

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Muista kansalaisuudista poiketen suurin syy muuttaa Espanjaan ei kai ole työnhaku suomalaisilla. Espanjassahan on runsaasti latinoita, romanialaisia ym. jotka joskus tänne muuttaessaan kuvittelivat löytävänsa töitä, ihan laillisesti jopa.

  Miksi suurin osa suomalaisista ja muista skandinaaveista, saksalaisista, englantilaisista ym. sitten tänne hinkuaa kun on töitä kotimaassaankin? Olisiko ilmasto pelkästään riittävä syy.. Voiko kauniita maisemia, niitä on Suomessa ja muissakin maissa, pitää riittävänä syynä jättää se armas kotimaa..

  Realiteetti on kuitenkin se, ettei normi viikkoturisti tajua tai halua tutustua maahan, sen nähtävyyksiin, saatikka kulttuuriin paskan vertaa. Rannalle löhöämään ja se on siinä. Pätee valitettavasti maassa jo pitempäänkin oleskeleviin.

  Aiheeseen. Siis miksi Espanja on niin suosittu matkakohde? Olisiko syynä, ainakin osasyynä, sen suoma estetiikka ns. kadunmiehen kannalta katsottuna. Ainakin heteromiehen kannalta. Tarkastellaan siis maan kauneutta sieltä missä turistit oleskelevat eli rannalla ja kadulla. Jos emme tuhlaa aikaa englantilais- kaunottariin, sisäsiittoisuus saarilla on jo tehnyt tehtävänsä, tai muihin lautapyllyihin esim. Suomesta, niin maisemathan ovat hyvinkin viehättäviä vaikkei autoa vuokraisikaan ja lähtisi ajelemaan valkoisia kyliä katselemaan.

  Peesaan nyt Santiagoa ja edes eka kerran yritän laittaa hymiön, ettei taas joku tosikko ihan revi pelivaatteita. 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  mille kirjoitti:

  …Olisiko syynä, ainakin osasyynä, sen suoma estetiikka ns. kadunmiehen kannalta katsottuna. Ainakin heteromiehen kannalta.

  Hehh hehh… Yritätkö siis sanoa, että heteronaiselle ei Espanjassa ole mitään yytsattavaa? 😕

  Ainakin ex-naisystävältäni meinasi niskat nyrjähtää kun toin hänet ensi kertaa Espanjaan. Vasta sen jälkeen, parin päivän päästä ”ymmärsi” hän tulla mustasukkaiseksi, kun tajusi, että silmänruokaa on näköjään tarjolla jollekin toisellekin kuin vain hänelle, vaikka hänellehän siinä enemmän tsenssejä olisi ollut kuin minulle.
  Kaikilla vaan ei pää meinaa kestää estetiikkaa. 😀 😀 😀

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä tuisku
  tuisku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  Mallorcan matkani palkkioksi vuonna-76.Jeeeeeesus kylla siina oli niskat menna nurin kun naita Pedroja katseli…toinen toistaan tummempia,”komeita” ja melkein aina hymyilevia veikkoja.
  Naiset naytivat myos tummine hiuksineen ja ruskeine ihoineen kauniilta.Ja ne vaatteet….Suomessa oltiin siihen aikaan viela paaaaaaljon jaljessa muodissa ja muusiikissa…mika minua siihen aikaan kiinnosti paljon.

  Aikaa on kulunut ja nyt taalla on asuttu kohta 20v,kierretty melkein ”koko Espanja” ja niin vain on kaynyt etta harvoin enaa tormaan taalla sellaiseen ”tavalliseen pedroon tai mariaan” josta ajattelisin etta onpas upeen nakoinen. Kaikkeen tottuu ! 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Juuri näin, kaikkeen tottuu. Olisiko kuitenkin ainakin osasyynä biologia..Vanhemmiten turtuu väärät paikat. Noh, tämä on vain minun omakohtainen subjeektiivinen kokemus. Kuten sekin, etten huomannut huomata naisten ihailelevan ihan samalla tavalla hienoista näkymistä kuin me miehetkin, tosin omalta kantiltaan.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
  vanhatyttö Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Löysästi táhän aiheeseen liittyen:

  PSOE on suututtanut konservatiivipiirit AIDS-kampanjallaan BENDITO CONDÓN.

  http://www.juventudessocialistasdeandalucia.com/campanas/item/bendito-condon

  Kuvassa kapistusta pidetáán kädessá kuin öylättiä ja aivan ilmiselvásti viitataan eukaristiaan.

  Mutta siunattuhan tuo öylätti on, etenkin jos turistit haluavat perehtyá táhän estetiikkaan lähemmin. 🙂

  Tuolla mielipiteissá vaaditaan jopa kirkon väliintuloa ja mainoksen poistamista. Ja aika moni viittaa islamiin ja taannoin julkaistuun Muhammedin kuvaan ja kysyy, miksi kristittyjen pyhiá asioita saa pilkata, jos muiden (islam) uskontojen pyhiä ei saa. Ja kieltámättä-on támä aika ruma mainos. Mutta minähän olenkin tiukkapipoinen. :O

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Löysästi liitteestä jatkaen:

  Ehkäpä ”mainos” onkin tehty tahallaan ärsyttäväksi, että kampanja noin yleisesti ottaen saisi edes jonkinlaisen huomion. Ikävä kyllä, mutta HIV:iinhän suhtaudutaan nykyään nuorten, ja vähän vanhempienkin, keskuudessa aivan kuin sitä ei olisi olemassakaan.

  Ja vaikka syntyvyys länsimaissa onkin uhkaavasti laskussa, myönnettäköön tämä, niin on se silti aivan helvetin makaaberia, että katolilaisten perhesuunnittelusta pyrkii päättämään joku Vatikaanissa asuva poikamies. 🙁

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.