Estetiikka

 • Tässä aiheessa on 1 kirjoittaja ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Muista kansalaisuudista poiketen suurin syy muuttaa Espanjaan ei kai ole työnhaku suomalaisilla. Espanjajassahan on runsaasti latinoita, romanialaisia ym. jotka joskus tänne muuttaessaan kuvittelivat löytävänsa töitä, ihan laillisesti jopa.

  Miksi suurin osa suomalaisista ja muista skandinaaveista, saksalaisista, englantilaisista ym. sitten tänne hinkuaa kun on töitä kotimaassaankin? Olisiko ilmasto pelkästään riittävä syy.. Voiko kauniita maisemia, niitä on Suomessa ja muissakin maissa, pitää riittävänä syynä jättää se armas kotimaa..

  Realiteetti on kuitenkin se, ettei normi viikkoturisti tajua tai halua tutustua maahan, sen nähtävyyksiin, saatikka kulttuuriin paskan vertaa. Rannalle löhöämään ja se on siinä. Pätee valitettavasti maassa jo pitempäänkin oleskeleviin.

  Aiheeseen. Siis miksi Espanja on niin suosittu matkakohde? Olisiko syynä, ainakin osasyynä, sen suoma estetiikka ns. kadunmiehen kannalta katsottuna. Ainakin heteromiehen kannalta. Tarkastellaan siis maan kauneutta sieltä missä turistit oleskelevat eli rannalla ja kadulla. Jos emme tuhlaa aikaa englantilais- kaunottariin, sisäsiittoisuus saarilla on jo tehnyt tehtävänsä, tai muihin lautapyllyihin esim. Suomesta, niin maisemathan ovat hyvinkin viehättäviä vaikkei autoa vuokraisikaan ja lähtisi ajelemaan valkoisia kyliä katselemaan.

  Peesaan nyt Santiagoa ja edes eka kerran yritän laittaa hymiön, ettei taas joku tosikko ihan revi pelivaatteita. 😉

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.