Estepan makkaraklaani

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Täällä oli muistaakseni Santiagon aloittama keskustelu tästä Estepan tapauksesta, mutta en löytänyt, joten lieneekö moderaattori sensuroinut???Tapaus on kuitenkin valtakunnan uutisissa, joten ei keskustelua pitäisi poistaa edes rasismin pelossa…jos siis on poistettu??

  Kyseessä on pienessä Estepan kaupungissa (15.000 asukasta, lähellä Sevillaa) tapahtuneiden ryöstojen käsittely oman käden oikeudella. Ryöstöihin on kaupunkilaisten mukaan syyllistynyt klaani, joka tunnetaan nimellä los Chorizos ja he ovat ryöstelleet kaupunkilaisia ja liikkeitä jo pitemmän aikaa. Eikä virkavalta ole saanut mitään aikaiseksi. Jopa 4.000 ryöstöstä ja murrosta puhutaan ja toimeliaisuus on ulottunut myös naapurikuntiin. Nämä Chorizos ovat lisäksi okupoita, siis ovat asettuneet omin luvin asuntoihin.

  Kaupunkilaiset kyllästyivät ryöstelyyn ja kokosivat porukan sosiaalisen median kautta ja menivät Chorizojen asuntoihin ja ottivat sieltä omansa pois ja pistivät pari kämppää tuleen.

  Konflikti jatkuu edelleen ja kaupunkilaiset vaativat pormestarin eroa, koska tämä ei ole saanut ryöstelyä loppumaan. Guardia Civil pidätti eilen 6 kaupunkilaista epäiltynä oman käden oikeudesta, mutta heidän lisäkseen Guardiat onnistuivat pidättämään myös 3 Chorizoa, jotka olivat pakettiautolla muutamien muiden  heimolaisten kanssa matkalla Sevillaan. Ja pidätyksen yhteydessä huomattiin, että auto oli täynnä ryöstösaalista.

  Uutisen voi lukea kaikista Espanjan sanomalehdistä ja siitä on kerrottu televisiossa ajankohtaisohjelmissa ja uutisissa.

  Tässä Surin uutinen: http://www.diariosur.es/andalucia/201407/08/tension-estepa-tras-imputacion-20140707225607.html

   

  Tilanne jatkuu ja siitä varmaan kerrotaan tänään lisää CanalSurin uutisissa ja Andalucia Directossa.

   

   

   

   

   

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.