Espanjassa 2/3 sopivinta lomakohdetta suomalaisille maaliskuussa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Espanjassa 2/3 sopivinta lomakohdetta suomalaisille maaliskuussa

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  sirlon
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.03.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Espanjan Alicante ja Madrid sijoittuvat sijoille 2 ja 3 normaaliasetuksilla verrattaessa 277 eri lomakohteen sopivuutta suomalaisille uudessa puolueettomassa lomakohteen vertailupalvelussa http://www.lomalista.fi . Pelkkiä rantakohteita vertailtaessa Alicante on ykköskohde maaliskuussa. Lomalista vertailee kohteita avoimeen dataan perustuen mm. lämpötilaan, lento-aikaan, sadepäivien määrään, turvallisuuteen, hintatasoon sekä kohteen suosituimmuuteen.

  Lomalista on suuressa osin minun tekemä palvelu parin viime kuun aikana. Palvelun kehitys jatkuu edelleen päivittäin ja olisi todella hienoa kuulla mielipiteitä sekä kehitysehdotuksia täältä foorumilta esim. tulosten paikkaansa pitävyyteen liittyen.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Anteeksi hidasälyisyyteni, mutta en ymmärtänyt kysymystä. Suomalaisille sopivin lomakohde?

  Olen aina luullut, että joka kansallisuuksissa on erilaisia tyyppejä, mm. rantalomailijat, retkeilijät, kaupunkimatkailijat, historiasta kiinnostuneet, shoppailijat jne. Näin myös suomalaisissa.

  En siis ymmärrä, miten yksi lomakohde täyttäisi kaikki tarpeet.

  LINKKI

  sirlon
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.03.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Joo tottahan tuo on. Perusasetuksissa tosiaan on haettu sitä mitä keskivertoihminen yleensä lomalta  haluaa. Rantakohteita ja vuoristokohteita palvelusta voi jo valita mikäli sellaista haluaa. Myöskin kaupungin kokoa voi rajata haluamansa suuruiseksi.  Ehkäpä voisi miettiä joidenkin valintojen lisäämistä esim. kulttuurikohteisiin tai historiaan liittyen. Hankaluutena näissä kahdessa voi olla, että yleensä näitä asioita löytyy jokaisesta kaupungista, joten kaupunkien erottelu toisistaan voi olla haastavaa.

  • Tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 4 kuukautta sitten sirlon.
  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Taustalla pitää todella olla melkoisesti tietoa, jotta osaa kaupungeista ja kylistä mainita kulttuurillisesti tai historiallisesti käymisen arvoiset, nuorelle polvelle parhaat festivaalit ja herkkusuille kulttiravintolat.

  Haastava homma todellakin, koska ns. keskivertomatkailijaa ei nykyään juuri ole.
  Keihäsen seiväsmatkojen aikaan kaikki oli niin selvää ja helppoa: possu paistumaan ja paljon halpaa viiniä pöytään, niin kaikki olivat tyytyväisiä.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Nyt taitaa olla niin, että en oikein ymmärrä tuon ”lomalistan” perimmäistä juonta.

  Málagan ja Helsingin välillä ei tuon esillepannun listan mukaan ole suoria lentoja, ja että matkustusaikakin olisi yli yksitoista tuntia. Ei se kyllä nyt ihan noin mene.

  Päiväbudjettiarvion sisältökin jää erinomaisen epäselväksi. Pärjäänkö Madridissa todellakin kolmella kympillä päivä? No, ehkä, jos menen jonnekin joukkomajoitukseen ja syön pelkkiä rusinoita. 😀

   

  LINKKI

  sirlon
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.03.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Málagan ja Helsingin välillä tosiaan on suoria lentoja, joten näissä tiedoissa on puute järjestelmässä. Tähän on tulossa parannuksia jatkossa.

  Päiväbudjetissa tosiaan on kaksi eri lukua. Halpa vaihtoehto tosiaan on laskettu halvimman mukaan hostellimajoituksella, käytettäessä pelkästään joukkoliikennettä sekä syömällä halvasti (yleensä lähellä nuorison / opiskelijan suosimaa budjettia). Keskitason budjettiarvioon on sitten laskettu yöpyminen kunnon hotellissa, taksin käyttöä liikkumiseen sekä ruokailua ravintoloissa jne. (yleensä lähellä työssäkäyvän ihmisen budjettia).

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Turvallisuus ennen kaikkea…

  turvallisuus

   

   

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Toimeton saa paljon tyhjää aikaiseksi. On ainakin poissa pahanteosta.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.