Espanjan puhelinnumerot

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Espanjan puhelinnumerot

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  Jos etsitte jotain yritystä tai henkilöä Espanajsta (tai muualta maailmasta) Infobel näyttää toimivan kohtuullisen hyvin eli ei muuta kuin etsimään….

  http://www.infobel.com/en/world/Teldir.aspx?url=http://www.infobel.com/Spain

  … ja lisäksi näet kartalta firman tai henkilön kodin sijainnin….

  LINKKI

  odysseus
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 139

  No, valitettavasti ei edes kohtuullisen hyvin, paremminkin kohtuuttoman huonosti. Ei löytänyt ainoatakaan kokeilemaani 5:ttä yksityishenkilöä eikä pientä yritystä, edes itseäni, vaikka olen luettelossa!

  …no, parempaakaan ei tietty ole, jos huonompaakaan!

  LINKKI

  LakuPekka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.11.2006
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 394

  Heippa,

  Hankkikaa netissä toimiva ”Skype-puhelin” (www.skype.com) ja äänestäkää jaloillanne Telefonícan ja muiden sikarahastusoperaattorien monopoleja vastaan.

  Puhelut netissä eivät maksa mitään!!!

  Puhelin laskuni pienenivät noin 80 %, kun latasin Skypen koneelleni ja pian Skype on myös kännykässä… Nokialla on jo puhelimia, jotka tukevat Skypeä.

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  ..puhelut tavallisiin puhelimiin eivät ole ilmaisia. Esim. Suomeen maksaa Skypellä kännyköihin 19 ¢/min, lankapuhelimiin 2,9 ¢/min. Esim. Voipbusterilla (www.voipbuster.com) voi monien maiden (myös Suomen) lankapuhelimiin soittaa ilmaiseksi (kännyköihin 17,9 ¢/min).

  LINKKI

  sinttu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.11.2006
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 31

  Minä soittelen Skypellä Suomesta Espanjaan. Maksaa 22 senttiä minuutti kännykkään, mutta on paljon halvempi kuin että soittaisin kännykästä tai lankapuhelimesta kännykkään, vaikka olisi minkälainen sopimus tahansa.
  Meille ei ole Gestamat eikä muutkaan Orkissa suositellut firmat vastanneet, vaikka kuinka kyselen, ettemmekö saisi jonkinlaisia yhteyksiä tietokoneelle. Emme näköjään saa.

  Muutakaan halvempaa soittokeinoa en ole löytänyt, ainoastaan Skypen. Miten se tuo Nokia toimisi Espanjassa, jos ei kotiin saa laajakaistaa tai muutakaan yhteyttä?

  LINKKI

  suvituuli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 17

  ..bhajee, linkki testattu ja toimii..!

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Laitetaan nyt teille armollisesti vielä kerran tämä linkki, koska ymmärrän ettei vanhoja viestejä, missä tästä(kin) asiasta on jo jauhettu monta kertaa, jaksa monikaan uudempi jäsen etsiä:

  http://www.voipdiscount.com

  Kertauksen vuoksi myös tiedoksi, että soitot lankapuhelimiin ilmaisia ja kännyyn 10,7 centtiä/min sin iva. Siis esim. Espanjasta Suomeen soitettaessa. Suomesta soitettaessa Espanjaan lankapuhelimeen on myöskin ilmaista, kännykkään 0,25 c/min.

  Tämä meillä on käytössä lähes päivittäin Skypen ja msn:n ohella, jos joku tietää edullisempia vaihtoehtoja, laittakaa viestejä, por favor.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.