Espanjan lotto

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Espanjan lotto

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mundo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.05.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 41

  Hei!

  Lottohullu Suomessa asuva herrasmies pyysi minua täyttämään rivin jotain Espanjassa pelattavaa eurooppalaista lottoa. Kävin Open Corissa ja pyysin saada pelata lottoa. En usko valinneeni oikeaa (miehen tarkoittamaa) lottoa. Sain jonkun tositteen, josta maksoin alle kympin. Suomalainen herrasmies antoi minulle 8 numeroa ja neljä lisänumeroa, mutta lottokupongissa numerot eivät menneetkään niin. Jouduin soveltamaan ja lisäämään omia numeroita. Mistä ne tulokset saa ja milloin? Haetaanko mahdolliset voitot Open Corista?

  Mitkä ovat nämä pienet kioskit, joiden edessä on aina pitkä jono?  Jotain lottoa nekin. Minkälaista? Hävettää ihan tällainen lottoaminen. Kaupassa teki mieli sanoa myyjälle, että lottoan toisen puolesta. Itse en usko yhtään lottovoittonmahdollisuuksiin. Miten lotto toimii täällä? Kiitos jos joku jaksaa kertoa.

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Hyvä Mundo, mitä siinä ostamassasi tositteessa lukee? Bono loto, La Primitava vaiko El Gordo? El Gordoa tuskin tulee, mutta kannattaa käydä tarkistamassa. Bono loto: sitä pelataan neljästi viikossa. Potti noin 400 000 euroa, La Primitiva: pelataan torstaisin ja sunnuntaisin ja muistaakseni kolmen miljoonan potti. El Gordo: pelataan sunnuntaisin ja potti 15 000 000 miljoonaa.

  Netissä voi myös pelata. Neuvo herrasmiesystäväsi sinne jos et kehtaa tositteiden kanssa pelata. NETTIPELI

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  http://www.juegosonce.es/wmx/dicadi/pub/index.cfm

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 7 kuukautta sitten Don Bavarontti.
  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154
  LINKKI

  johanmarc
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.04.2007
  Kirjoituksia: 88
  Vastauksia: 335

  Kannattaa muistaa että nettipelaamiseen (kuten Veikkauksellakin) tarvitaan pysyvä osoite pelimaassa, samoin kuin joidenkin (jos ei kaikkien) suurempien voittojen lunastamiseen (myös espanjalainen pankkitili). Tosin jos 15 000 000 tosahtaa kohdalle niin saat hyvät rahat ;).

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  Isommista voitoista maksetaan myös veroa, olisko ollut 20%. Anyway, pelatahan voi kuka vaan mutta voittoa ei voi lunastaa kuin maassa asuvat (poislukien pikkuvoitot jotka maksetaan suoraan kioskista). Herrasmiehen puolesta kun voitat vaikka tuon 15 miljoonaa niin seuraava ongelma on sitten niiden miljoonien siirtäminen…verottaja on niskassa välittömästi, niin täällä kuin Suomessakin. Ja vouti takuulla vie osansa…mikäänhän ei kiellä ”lahjoittamasta” herrasmiehelle vaikka 15 miljoonaa mutta siitä operaatiosta verot kyllä maksetaan. Ei se koko summa tietenkään veroihin mene mutta älyttömän iso osa kuitenkin. Verottaja voittaa joka viikko ja joka arvonnassa.

  LINKKI

  Mundo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.05.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 41

  Kiitos tiedoista. Näitä viestejä lukiessa alan melkein uskoa, että kupongissa on päävoitto. Välitän terveiset herrasmiehelle.

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Ikävää jos se päävoitto, vaikka 15 miljunaaa € sattuu kohdalle, laittaa omatunnon painimaan annanko alkuperäisen kupongin ulkomailla olevalle kaverille? Tai jos kaveri on reilu niin tietysti antaa puolet siitä asiamiehelle eli veikkaajalle.

  Niitä 1,50 € maksavia lappuja kai arvotaan joka päivä, ne joita hyväntekeväisyytenä myydään liikuntavammaisten jne toimesta.

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  Tuo 15 miljoonaa on se minimipotti Euromillones-arvonnassa (tiistaisin ja perjantaisin). Tämä on usean maan yhteinen arvonta ja parhaimmillaan potti on kasvanut pitkälle yli 100 miljoonan. Primitiva, Gordo etc ovat Espanjan paikallisia pelejä.

  LINKKI

  Ansku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 11

  Kuten aikaisemmista taisi jo ilmetä, varsinainen samaan tapaan kuin meillä pelattava lottopeli on La Primitiva. Numeroiden määrä on eri , mutta ruudukko saman oloinen.  Onnea peliin!

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.