Espanjan huvipuistot

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Espanjamies
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.06.2014
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 19

  Jotenkin ei yllätä tuo Benidormin tapaus. Mielestäni Benalmadenan Tivolikin vaikuttaa paikoin pelottavan rähjäiseltä, eikä turvallisuusasioita ole hoidettu kuin Suomessa. Jopa tavallisessa rauhallisesti kulkevassa ”maailmanpyörässä” sai pienten lasten kanssa pelätä, kun koppia ei oltu tehty sellaiseksi kuin yleensä Suomessa, josta ei voi kovin helpolla pudota, vaan pakko oli pitää lasten kädestä kiinni koko ajelun ajan.

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  Linnanmäen huvipuistossa suljettiin kirnu-vuoristorata espanjassa sattuneen onnettomuuden vuoksi.

  LINKKI

  mañana mañana
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2013
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 188

  Todella kamala onnettomuus. 🙁

  Koko ajan tehdään yhä hurjempia ja hurjempia laitteita…

  Olen Espanjamiehen kanssa samaa mieltä Benalmadenan puistosta. Todella ränsistyneitä laitteita eikä kunnollisia turvakaiteita edes maailmanpyörässä.

  Matkamuisto: Olin Bangkokissa huvipuistossa, jossa oli myös vesipuistohärveleitä. Juuri ennen kuin laskin hurjasta sateenkaariliukumäestä, minua ennen laskenut mies löi päänsä niin pahasti, että hänet kiidätettiin tajuttomana sairaalaan. Liukumäki suljettiin enkä joutunut laskemaan. Kiipesin portaat alas ja kävin suihkussa. Laittauduin sitten siirtyäkseni kuiviin härveleihin.

  Istahdin laitteeseen, jossa oli hamsterin juoksutelineen näköisiä rinkuloita, joiden sisälle mahtui kaksi ihmistä istumaan turvavöissä vastakain. Eli rullat pyörivät ympäri ja koko rata pyöri vielä ympäri vinhaa vauhtia. Minua vastapäätä istunut minulle tuntematon mies alkoi voida pahoin kesken ajelun. Kovalla soineen musiikin takia emme saaneet laitteen ohjaajan huomiota vaan mies alkoi oksentaa… Kamala muisto. Kamala. Suihkun kautta hotellille. Lähellä oli, etten alkanut itsekin oksentaa miehen oksentaessa päälleni siinä pikkiriikkisessä rinkulahytissä.

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  Onhan nuo vempaimet aika hurjan tuntuisia. Liikenne taitaa sittenkin olla vaarallisempaa.
  Minuutin ajansäästön vuoksi olla valmiita kaikenlaiseen, vai onko syy kuitenkin jostain sieltä syvältä tulevasta tarpeesta.
  Siis parempi kuitenkin tyydyttää ne huvipuistossa suut turvallisesti vai ?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.