Espanjalla menee hyvin vai meneekö?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanjalla menee hyvin vai meneekö?

 • Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä mille mille 10 vuotta sitten.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Tänään päivän ykkösuutinen Espanjassa oli presidenttimme (=pääministerimme) Zapateron vierailu ja aamiaspuhe Amerikan Yhdysvalloissa. Hienosti meni. Tämä erinomainen mister Bean ja ”bambi” ei osannut edes englantia puhua. Että semmoinen tankero täällä. Noh, aika moni punanahka, shortseisiin pukeutunut englesmanni ei osaa ”hola”-sanaa enemmän espanjaa vaikka vuosia ovat Espanjassa majailleet.

  Eikä tässä vielä kaikki, kuten myyntimiehet tapaavat sanoa. Tänä loistavana samaisena päivänä Madridin pörssi laski lähes 6 %.

  Onkohan vaikeasti ennustettavissa seuraavien vaalien tulos? Sosialistit taas voittoon? Älä unta näe.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Luultavasti mä liukastelen heikoilla jäillä ,politiikkaa ei saisi harrastaa näillä sivuilla. Mutta enhän mä politikoi, mä vaan kirjoitan julkisuuden henkilöistä kuten Prensa Rosa konsanaan.
  Niin, miten tässä näin kävikään? Suomessa mä oikeasti häpesin kun näin presidentan edustamassa käsilaukkunsa kanssa Suomea. Vaan ei taso tosiaan parantunut Espanjassakaan ,mutta eihän se heilauta kuin puoliksi kun en sentään ole kansalainen vaan ainoastaan residentti.
  Ja jotenkin tuntuu ettei Espanja ole valittu kansa,vaikeaa on ollut ainakin sen jälkeen kun tuli lähtö Etelä Amerikan siirtomaista, ja sieltä roudattu kulta ja hopea loppui.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  En halua todellakaan politikoida. Faktat löytyy muualtakin kuin Orkista. Myös muualta koskien eritoten tätä meidän hienoa pääministeriämme 😉

  Lisäksi tiedän Karin allergian sonta24.fi-tyyppiseen keskusteluun. Joskus liiankin herkän.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.