Espanjalaiset miehet komeita?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit Espanjalaiset miehet komeita?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 75)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Caperucita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 35

  Olen kuullut usein ihailtavan espanjalaisia miehiä(ja naisia) tumman ulkokuoren vuoksi. En minäkään nähnyt siinä mitään vikaa…ennen kuin saavuin Sevillaan.

  En varmaan koko au-pair kesäni aikana nähnyt taikka huomannut yhtään kovinkaan komeaa miestä/poikaa. Useilla nuoremmilla herrasmiehillä on järkyttävän huono tyylitaju, vanhemmat miehet sentään ovat tyylikkäitä, mutta en nyt ihan komeiksi sanoisi moniakaan. Aah, oli muuten yksi mukava heppu, ja hän alkoi sitten seurustella yhden suomalaisen aupparikaverini kanssa.

  Käytöksessä on myös toivomisen varaa. Pieni flirtti aina piristää mutta… Aloin suorastaan pelkäämään sitä huutelua ja järkytyksekseni ensimmäisten viikkojen aikana huutelu meni niin pitkälle, että käytiin käsiksi intiimeihin paikkoihin, myös hyvin nuoret jannut. Sitten kun opin paremmin sanomaan vastaan niin hyvin vaikea oli vissiinkin myös ymmärtää sanoja ”no, no quiero” tai ”vete” tai ”estoy casada”. Ja minä en tosiaankaan ole mikään ujoin tyyppi enkä pienestä hätkähdä.

  Ai niin, paitsi kun olimme viikonlopun Madridissa. Silloin ajattelin, että se on vain Sevillan erityispiirre, että miehet ovat rumia ja naiset kauniita, mutta…. osuimme sattumalta juuri viikonlopulle, jolloin Madridissa oli suuret homofestivaalit! Että se siitä.

  No, onneksi minulla on suomalainen mies, ja espanjalaiset niille, jotka tykkää. Ehkä tämä on vaan henk.koht. mielipiteeni, mutta vahvistusta antavat muiden auppareiden jupinat. Mutta kertokaahan muutkin sitten mielipiteitänne.. Kauneus on katsojan silmässä.

  Ja etten nyt ihan vaikuttaisi siltä, että vihaan espanjalaisia, voin sanoa, ettei se ole totta. Espanjalaisten ilo ja tempperamentti ovat oikein ilahduttavaa ja pidän espanjalaisista kansana valtavasti. JA useat naiset ovat kerrassaan kauniita, kadehdittavaa!

  En nyt ole ihan varma sopiko aihe tälle palstalle, mutta yritetään.

  LINKKI

  Vinski
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Miksei aihe sopisi palstalle ja jos joku suuttuu, niin suuttukoon!
  Espanjalaisista en tiedä, mutta minun kanario on ainaskin komea, kohtelias, huomaavainen, hyväkäytöksinen, tyylitajuinen ja muutenkin hurmaava!
  Kaipa se on joka kansallisuudessa ne jyvät ja akanat…

  LINKKI

  zip
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2007
  Kirjoituksia: 20
  Vastauksia: 45

  Kävivät käsiksi intiimeihin paikkoihin..? Miten se on mahdollista?? Millasessa tilanteessa? Kauppajonossa, bussissa, kadulla vaan ohikulkiessaan? Kerro lisää, kuulostaa niin järkyttävältä…
  🙁

  Riikka

  LINKKI

  L4553
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 95

  Ilmeisesti kävivät puheissaan käsiksi, eivätkä sentään konkreettisesti.

  LINKKI

  Matkamies
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.06.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 220

  Kuten sanonta kuuluu: -”Tumma ja tulinen kuin Romppasen hevonen”!

  LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Kyllä niitä on suomalaisissakin miehissä niitä jotka ”koskettelee”sopimattomasti.
  Minun isällä on sellainen tuttu autonkorjaaja jonne minäkin olen vienyt autoni korjattavaksi. Se vaan että viimeiset kerrat niin tullut aika tukala olo kun se tarraa rinnoista (tai hipaisee) kiinni. Aika epämielyttävä olo siitä tulee. Eikä auta vaikka läppäsen käsille. Hyj hitto, en ollenkaan tykkää kun vanha (siis vielä vanhempi kun minä ;))hampaaton ………en sit tiedä mitä siinä pitäis tehdä 🙁

  LINKKI

  Willi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 28
  Vastauksia: 792

  Kyllä tuota malageñoani pidän komeana ja hyvin käyttäytyvänä.
  Niin ovat pitäneet muutkin kun ovat hänet tavanneet. Granadan miehistä en nyt osaa sanoa. Ei ainakaan kukaan ole ollut komeampi kuin tuo oma mieheni 🙂

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Mottaa silmä mustaks seuraavan kerran, Elämästä utelias.
  ——————————————————-

  Saiskos vanha taas muistella:

  1964 – ekan etelän matkan jälkeen (Mallorca)
  Suomeen palattuani katselin, että kyllä on rumia ihmisiä. Heh.

  No sen jälkeen en ole moista huomannut. Onhan Suomessa
  toki paljon kauniita/komeita ihmisiä.
  ———————————————————-

  Mutta enpäs nyt toukokuussa Espanjassa nähnyt kuin Yhden komean miehen.
  Hän oli lentoyhtiön edustaja – joka toi kadonneet laukkuni ovelleni.

  Vautsi! Siinä tyypissä silmä lepäsi, olis vaan saanut katsella pidempään.
  Ja käytöksestä sai 10+ ja Papukaijamerkin! 😉
  ———————————————————————-

  Olen nuorten tyttöjen kuullut täällä valittavan, että mustat kundit
  käyvät kadulla käsiksi suoraan ”sinne”. 🙁

  On pojille tainnut syntyä ”viistottunut” käsitys eurooppalaisista
  käytöstavoista.

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Kotioloissaan varsin hissuksiin hiiviskelevät heput näyttävät usein muuttuvan kahden viikon öykkäröiviksi miljonääreiksi tullessaan lomalle Thaimaahan. Pattayalla tosin on seksikästä seuralaispalvelua tarjolla melko avoimesti, mutta harva niistäkään tytöistä tykkää kännisten karkeista kopeloinneista.

  Vieraalla maaperällä on vapaampaa käsittää viestit väärin ja ylittää sopivuuden rajat – ja vaikeimmiksi täällä kuvataan arabit, jotka tulevat lomilleen tiukkojen säännösten piiristä.

  Ja sitten toisin päin: Vaikkapa Espanjassa voivat vapaista oloista saapuvat pohjoismaiset siskot osin syyttää ongelmista myös sisariaan. Sekä äidit että tyttäret kun monasti suorastaan hakeutuvat tilanteisiin, joissa puolestaan sovinnaisemman kasvatuksen saanut poika voi joutua hämilleen – hyvillä mielin tietenkin – joutuessaan naisen kopeloimaksi.

  LINKKI

  Caperucita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 35

  Minulla oli useampikin kokemus näistä nuorista (ehkä 15-20-vuotiaista?) kähmijöistä. Ihan vaan kun kävelin jossakin kadulla, niin tultiin ensin puhe-etäisyydelle ja kun ei saatu kunnon vastausta, niin käytiin sitten rintoihin tai takapuoleen avoimesti kiinni. Niin ja ihan tosiaan nuoret klopit huutelivat tosi rivouksia välillä.

  No, ehkäpä suomalainen nuoriso ei ole paljon sen kummallisempaa, mutta onneksi ujompia. Eipä Suomessakaan tietenkään tuulipukujen tyylikkyydellä kehuskella, mutta aika hyvän katsauksen olen saanut esim. nuorten baaripukeutumisesta, koska olen jo muutaman vuoden ollut yökerhon narikassa töissä. Suurin osa suomalaisista nuorista ja vanhemmistakin miehistä pukeutuu melko hyvin.

  Ja luultavasti olen vähän turhan tarkka noissa tyyliseikoissa, se kun kuuluu tähän ammattiin. En tykkää, jos miehellä on silmiinpistävän epätyylikäs leikkaus tai riitelevät vaatteet.

  LINKKI

  Caperucita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 35

  Ai niin ja tähän vielä jatkoajatus:

  Ihmettelin suuresti, miksi espanjalaiset miehet ovat niin innostuneita vaaleista, varsinkin ulkomaalaisista naisista. Espanjalaiset naiset ovat niin kauniita, ja monilla niin paljon parempi kroppa kuin meillä suomalaisilla!
  (Tästä meidän pitää vain osoittaa syyttävällä sormella geenejä.)

  Eräs espanjalainen tuttavani sitten selitti, että meillä on hänestä kauniimmat kasvot. Lieneeköhän tuo tottakaan. Ehkäpä erilaisuus vain viehättää.

  MUTTA espanjalaisille tytöille ei huudella ollenkaan sillä tavalla. En koskaan kuullut sellaista. Ehkäpä se johtuu kunnioituksesta?

  LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  Huudellaanko sinulle jos liikut paikallisten kanssa? Monissa lomakohteissa turisteja ja paikallisia kohdellaan varsin eri tavalla. Esim. italialasten naisten mielestä italomiehet tuskin ovat gigoloita, kun taas rantalomilta hankitut kokemukset kertovat vaaleille pohjoismaalaisille toista. Itse olen asunut Espanjassa useita vuosia, enkä ole koskaan joutunut kähminnän kohteeksi! Mitä nyt raksalaiset joskus viheltävät jos sattuu kuumana kesäpäivänä kulkemaan ohitse kevyessä vaatetuksessa. Muttei sellainen nyt kovasti häiritse. Baareissa taas on ollut ihan normaalia flirttiä – ei mitään fyysistä ahdistelua. Johtuisiko sitten siitä, että liikun aina paikallisten kanssa? Eli en vaikuta turistilta, vaikka ulkonäkö tietenkin eroaa espanjalaisesta. Tai ehkä täällä välimerirannikon puolessa välissä on paremmin käyttäytyvää porukkaa?

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Voin suruksesi todeta, että kyllä se kähmintä siitä laantuu kun ikää sinulle karttuu. Nopeammin kuin huomaatkaan jo kaipaat päiviä entisiä. Rupsahdus odottaa jo ovella, katso vaikka tämän sivuston Orkkisoppa ynnä muiden suomalaistapaamisten kuvia. Tässä sinua lohduttanee, että samaa tahtia rupsahtavat myös espanjalaisetkin.

  LINKKI

  La Cruizer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 238

  No siitähän se tietenkin johtuu, ettei ole kähmitty. Olen mitä ilmeisimmin ennenaikaisesti rupsahtanut.

  Vaikka espanjalaismiehet ennenaikaisesti harmaantuvatkin, niin tukka näkyy pysyvän paremmin päässä kuin suomalaisilla.

  LINKKI

  Caperucita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 35

  No rupsahtaminen ei muuten haittaa, paitsi että miestäni haluaisin aina viehättää. Ja kuten tuossa Dove-mainoksessa ”Kauneudella ei ole ikärajaa.” Mutta itsestään kyllä pitää huolta pitää.

  Mietin oikeasti silloin Sevillassa hiusten värjäämistä tummaksi. Tumma vaan ei oikein pue näin kalpeaa ihoa.

  Vietin silloin paljon aikaa muiden appareiden kanssa, ehkäpä sikäläisten kanssa tosiaan olisi saanut olla rauhassa.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 75)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.