Espanjalainen vanhustenhoito

 • Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 6 vuotta sitten tiger toimesta.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  satunnainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.03.2015
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 4

  Hei kaikki !

  Nyt kun tuo Suomi alkaa pian kaikkia Espanjassa asuvia eläkeläisiään verottamaan ja käytettävissä olevat pennoset siis taas pienenevät, olisi hyvä selvittää, millaista hoitoa Espanjassa on tarjolla apua tarvitseville vanhuksille.

  Oletetaanpa, että sitten kun en enää pysty liikkumaan ja tarvitsen muutenkin apua kotona, voinko päästä Espanjalaiseen vanhainkotiin ja mitä siellä hoito maksaa.

  Ja millaisia julkisia kotihoitopalveluita Espanjassa on tarjolla. Ja kuka ne maksaa ? Apua tarvitseva vanhus vai yhteiskunta. Suomesta ei apua taida olla veropakolaisillle tarjolla.

  Siinäpä muutama kysymys, vastatkoon ken tietää.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Espanjalaisen vanhustenhoidon kaksi taikasanaa ovat tori ja penkki. Nämä elementit löytyvät kaikista pienimmistäkin kylistä. Isommilla paikkakunnilla joka barriossa on myös omansa. Ja koska näin on , niin kunta antaa miespuolisille vanhuksille kepin käteen ja kyörää joka aamu äijät torille palmun alle penkille istumaan. Naiset istuvat mustassa puvussaan pallilla kotinsa oven vieressä ja kutovat pannulappuja.  Näin se on ratkaistu.

  Ja moni haluaisi sen menevän näin.

  Koska täälläkin eläkeläispiireissä  tiedetään  että Suomi on maailman paras ja mielenkiintoisin maa ja siksi  sinne haluttaisiin kovasti eläkepäiviksi asumaan. Etenkin niin että Suomessa oltaisiin vain talvet, lokakuusta maaliskuuhun , sehän on siellä sitä parasta aikaa, ja kesät kotona Espanjassa. Mutta se ei käy, koska eläke. On pieni. 400 € /kk.  Mutta koska eu ja avustukset,  on ryhdytty ajamaan aloitetta että kela maksaisi kaikille yli 63 vuotiaille espanjalaisille eläkeläisille kalliinpaikan korvausta , asumistukea ja antaisi alennusta oliiviöljystä ja punaviinistä vuosittain kuuden kuukauden ajalta. Tämä olisi ainakin aurinkorannikon yhtyneiden eläkeläisten mielestä vain oikeus ja kohtuus koska suomalaiset ovat  täällä valloittaneet Los Bolichesin jo kokonaan , Pacosista puhumattakaan ja kuulemma soluttautuvat jo Fuengirolan muihinkin osiin.

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  Todellisuudessa espanjassa lapset huolehtivat vanhuksistaan. Kehottaisin pikaisesti adoptoimaan kolme tai neljä lasta, mieluusti omillaan pärjääviä. Houkuttimena voi käyttää perinnöksi tulevaa kakkosasuntoa suomessa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.