Espanjaan?

Merkitty: ,

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laurap
  Laurap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Heissan! Haaveissa ja suunnitelmissa siintää hetkeksi lähtö Espanjaan. Haluaisin asiallisia kommentteja ja mielipiteitä siitä kumpi on parempi kohde; Aurinkorannikot vai Cran canaria? Minulla on pieni tytär joka lähtee mukaan. Ajatuksissa oli että Maaliskuussa suuntaisimme mutta nyt on pää ihan pyörällä kun olen tutkinut täältä netin ihmeellisestä maailmasta, että minne kannattaisi suunnata. Kun lämpöä haluaisin ja niin että englannilla pääpiirteittäin pystyisi toimimaan. Kiitos jo etukäteen =)

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Kumpi vai kampi. Siinäpä vasta pulma. Tiedustelimme tätä asiaa eräältä tuttavaperheeltä, joka kertoi, että pääero costan ja kanarian välillä on siinä, että kanarialla ei ole yhtä tiivistä suomalaisyhteisöä, jossa sikiää myös huijareita ja monenmoisia kusetuksia. Nyt moni varmasti vetää herneen nenään costalla ja selittää ettei se pidä paikkaansa mutta siinäpähän vetävät. Totuus on että suomalainen kusettaa mielellään toista suomalaista kun on yhteinen kielikin ja taitavat huiputtajat tietävät mistä naruista vetää. Tällaista koijaritoimintaa tapahtuu joka ainoa päivä costalla. On niitä huiputtajia sitten kanariallakin, lähinnä brittejä ja afrikkalaisia. Kanarialle ujuttautuu paljon afrikkalaisia joten siellä on siinä mielessä tummempi ja kansainvälisempi ilmapiiri. Riippuu mistä tykkää. Kostallakin toisaalta voi olla vähemmän fugespugeporukoissa. Mitä enemmän länteen päin suuntaa, sitä vähemmän suomalaista on kulmilla. Molemmissa paikoissa paistaa aurinko ja on hiekkarantoja. Tuliperäisyydestä johtuen kanarian rannat ovat pirullisen tummia. Myös palmupuita ja vettä löytyy molemmista.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ritacasanueva
  Ritacasanueva Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Minka ikainen tyttaresi on? Kauako olisit matkalla?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Jos aikoo tulla pääpiirteittäin toimeen englannilla, niin Barcelona olisi se optimaalinen kohde, vaan voi surkeus, kun maaliskuussa siellä on oikukkaan vaihtelevat ilmat, sangen aurinkoisesta melko sateiseen. Huhtikuussa sitten sää muuttuu jo aivan toisenlaiseksi.

  Se maaliskuu riippuu niin vuodesta, kuten etelärannikollakin. Esimerkiksi viime talvena ei Costalla ollut auringonpalvojilla kovinkaan hauskaa. Sateisin ja kolein talvi Espanjassa sitten miesmuistiin.

   

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.