esittelyssa Eva

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? esittelyssa Eva

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä partidaeva
  partidaeva Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2008
  Kirjoituksia: 56
  Vastauksia: 223

  Hei/Hola:

  Taalla Eva, Tony ja viisi koiraa, kaksi bortsua, yksi Ibizan podenco, yksi bokseri ja Italian vinttikoira.
  Asumme talla hetkella New Jerseyssa (USA) mutta muutamme Espanjaan taman vuoden lopulla, Malagan ymparistoon. Espanja on kovasti tuttu, asuin -80 luvulla 8 vuotta Madridissa.
  Talla hetkella kilpailen koirieni kanssa agilityssa. Ennen harrastin IPOA, jalkea ja tottista. Olen koirakouluttaja, tarjoan kauneusnayttely- koulutusta, tottista, jalkea, ja agilitykoulutusta.

  terkut

  Eva ja hauvelit

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Elämästä utelias
  Elämästä utelias Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Ja terkkuja Turusta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Perrito
  Perrito Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 113

  Ooh..harmi että muutatte niin kauas, oisin kyllä mielellään alottanu tottistelut uudestaan ku yksintreenaaminen aina tahtoo unohtua ku ei saa itteä niskasta kiinni..
  Tervetuloa Espanjaan!!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mariitta
  Mariitta Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Jahka rantaudut niin olisipa kiva, jos saisi tänne Fuengirolan suuntaan. Lähin agility esim on Malagassa, eipä tule mentyä..Se laiskuus.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä bochorno
  bochorno Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.10.2006
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 464

  Toi on todella mahtavaa hommaa ja koirat niinkuin isännät nauttivat asiasta.

  Toivotan, todella onnea teille kahdelle! Kuitenkin yhteistyö on kaikkein tärkein asia.

  Kertoile kuitenkin minne menitte.

  Toi on todella mahtava harrastus ja olisin itsekin innostunut. Voitko kertoa meille miten se koira koulutetaan noihin juttuihin? Tietämätön ja silmät pyöreenä?

  http://www.20minutos.es/noticia/273564/0/campeonato/perros/agulity/

  Costan kuuluisin tyyppi on
  http://www.thedogman.net/

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka vaan Eva minunkin puolestani ja tervetuloa mukaan kirjoittelemaan tänne Orkkiin! 🙂 Olisikin mielenkiintoista saada myös aktiivisia koirajuttuja tänne etelärannikolle!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä partidaeva
  partidaeva Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2008
  Kirjoituksia: 56
  Vastauksia: 223

  On se niin etta viimeisen 20 vuoden aikana koirien kanssa kilpailessa ja treeneissa kaynti kuluttaa niin paljon vapaa-aikaa etta niita vapaa-ajan ongelmia ei tule, painokin pysyy hyvin kurissa:) koirien kanssa juostessa. Olen Antequeran agility kerhon jasen, mutta sinnekin mulla kertyy edestakainen matka Alhaurinista 150 km. Meidan kylassa, ihan oman talon kulman takana on vanha aidattu jalkapallokentta jonka viereen on rakennettu aivan uusi jalkapallokentta. Kunhan tuon kaikki mun agility vehkeet Espanjaan aion kysya lupaa jos saisin kayttaa vanhaa kenttaa harjoituksiin. Jos ei onnistu niin ehka me koiraporukalla voimme loytaa jonkun turvatun kentan jossa voimme pitaa agility esteet lukkojen takana. Tai jos jollain on niin paljon maata etta voisi vuokrata agility kentan porukalle.
  Fuengirola sopisi hyvin, siella on varmaan eniten koiraporukkaa. Me oltiin kolme viikkoa sitten ensimmaista kertaa Sevillan ulkopuolella, pikku kaupungissa Los Palacios agility kokeissa. Mun koira jannitti niin paljon kova-aanisia ja hairiintyi myos juoksevista pikku lapsista, hahahah, muuten meni hyvin. Voittajat saivat shampanja suihkut paalle, ja jopa kaupungin johtaja vaimoineen tulivat onnittelemaan voittajia pokaalien kera. Varmasti on pikku juttu paikallisessa lehdessa naista kokeista, kun otettiin niin paljon valokuvia! Nyt on Suomessa, Helsingin messukeskuksessa syyskuussa maailman agility mestaruus kisat, ja Antegueran kaksi kerhon jasenta kilpailee parhaillaan paikasta maailman joukkueeseen. Pidan heille kovasti peukkuja pystyssa! Toivottavasti vuonna 2009 parjaisin niin hyvin koirieni kanssa etta voisin edustaa Espanjan joukkoa maailman kilpailuissa………….saahan sita aina haaveilla:)
  terkut
  Eva

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Olipa hengästyttävää jumppaa lukea tuo edellinen. Sama se mikä aihe, tämä ongelma toistuu.

  Ehkä ensi kerralla kannattaisi jakaa koiruudet vähän pienempiin jaksoihin..jookos ?

  Jos saan vielä pyytää, kerää ne koirasi paskat kadulta pois, kiitos. Valistuneena koiranomistajana toki jo varmaan teetkin niin, joten tämä oli lähinnä 1900-lukua eläville ei niin fiksuille emoille.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä partidaeva
  partidaeva Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2008
  Kirjoituksia: 56
  Vastauksia: 223

  mun kirjeeni onkin tarkoitettu toisille koirahulluille. Vain me ”hulllut” ymmarretaan toisiamme. Tavalliset ihmiset pitavat meita aivan pohkoina ja on todella rasittavaa lukea meidan koirajuttuja tavalliselle matti meikalaiselle, jolla pyorii nelja tenavaa keittiossa .
  Tehdaampa uusi Blogi tai Tagi, kumpi se nyt on, joka on tarkoitettu ainoastaan koiraporukalle. Hei, Fuengirolassa on Suomikoulu, eiks olisi jo aika pystyttaa suomalainen koirakoulu? Mina laitan sen varmasti alulle jos oppilaita riittaa:) Siella voisimme harjoitella tottiksen alkeita, kotikoiran tapoja, leikki mielella agilitya ja jos kilpailumielta loytyy tarjoan kilpailuagilitya ym hauskaa.
  Kakkajutuista sen verran etta ollaan kaikki esimerkkina espanjalaisille koiranomistajille, elika ei kavelylle ilman kakkapussia. Olisi se kivaa jos Espanjassakin joskus voisi katsella eteen pain eika maahan ettei vaan astu torttuun……………..

  kuolaiset terveiset boksuherralta Rambolta ja emo Evalta

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Perrito
  Perrito Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 113

  No no, voi se nelilapsinen äitikin olla koirahullu. Minun siskolla on 3 pientä tenavaa ja silti harrastaa koiransa kanssa ja on aktiivinen koira jutuissa. Tietty penskat vie enemmän aikaa mutta koiraharrastus ei koskaa jää. Nyt kuitenkin on 7 pientä koiranpentuakin aikaa viemässä.

  Täällä Vilanovassa on kylttejä jokapaikassa että joutuu maksaan 300e jos ei kerää kakkoja ja virkavalta huomaa. Minä aina kerään kakkarat (ehkä kahesti jääny keräämättä ku toinen kakka tuli samalla reissulla), mutta kylteistä huolimatta noita kakkaroita on jokapaikassa, jopa niitten kylttien vierellä.

  Miksi kaikki on siellä etelässä..ääh..haluaisin kans koirajuttuja harrastaa..

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä partidaeva
  partidaeva Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2008
  Kirjoituksia: 56
  Vastauksia: 223

  perrito kirjoitti: No no, voi se nelilapsinen äitikin olla koirahullu. Minun siskolla on 3 pientä tenavaa ja silti harrastaa koiransa kanssa ja on aktiivinen koira jutuissa. Eva jatkaa:
  Joo, se aiti on varmaan ollu koirahullu ennen niita tenavoita, ja siinahan tulisi aivan pohkoksi tenavien kanssa jos ei paasisi koiratouhuja toteuttamaan. Parempi aiti ja vaimo, kun on oma koira jolla harrastaa.
  Mika koira sulla on? Mista lajista sa oot kiinnostunut? Ma voisin katsoa sulle jotain Barcelonasta. Jos sulla on leikkisa, aktiivinen koira suosittelisin agilitya se on tosi meneva laji!
  Ma aloitin nyt naa koirapulinat karvaturrit foorumissa mihinka haukkuasiat sopii paremmin kuin tahan esittely foorumiin. Jatketaan siella jos aihetta riittaa!

  terkut

  eva emo

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.