Esittely

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Esittely

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  ninnico
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.08.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei vaan 🙂 Muutama tunti täällä vierähti lukiessa …

  Oma tilanteeni näyttää nyt vahvasti siltä että (määräaikainen)työ Espanjassa kutsuu ja sen takia näille sivuille onneksi tieni löysin.

  Olen siis 30 paremmalla puolella oleva nainen, ja matkaan lähdössä piskuisen koiran kanssa JOS työpaikka Fuengirolasta varmistuu.

  Hieman hermostuttaa, olen koko ikäni seikkaillut tuolla Kreikan puolella ja saanut sen kielen edes auttavalla tasolla hallintaan. Espanja on minulle Täysin Uusi Tuttavuus. Mutta jos kerran mahdollisuus tulee, täytyy niihin tarttua!

  Onneksi näiden sivujen myötä tiedän nyt missä pankissa tulen asioimaan 🙂 Myöskin asumiseen ja NIE – juttuihin yms on tullut jo helpotusta.

  Vielä kun löytää paikan päältä espanjan kielen kurssia tjsp (ettei tarvitse sanakirjan kanssa kovin kauaa mennä) niin uskoisin että eiköhän siellä se kymmenisen kuukautta vierähdä.

  Jos teillä on tietoa kohtalaisista eli halvoista asuinpaikoista läheltä sitä suomalaista eläinlääkäriasemaa (sinne pitäisi töihin mennä), minne saa koiran (pieni, siisti, hiljainen, ihastuttava) ottaa mukaan, olisin kovin kiitollinen.

  Koitan olla esittämättä järjettömän typeriä kysymyksiä, mutta pahoittelen jo etukäteen jos niitä kuitenkin tulee 😀

  Mukava tavata!

  -n-

  LINKKI

  Best4TheBest
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 5

  Vuokrasin itse juuri todella kivan kaksion Los Bolichesista (juna-asemalta 400m keskustaan pain) ja siihen olisi mukava saada toinen vuokralainen. Voit olla joko mies tai nainen, koska tulen kaikkien kanssa loistavasti toimeen. Teen kahta tyota, ja harrastuksien vuoksi minua ei paljon kampalla nay 😉 Asunnossa kaksi huonetta, keittio ja kylpyhuone jossa amme. Nelioita 40. Myos televisio ja pyykinpesukone loytyy. Vuokraosuus toiselta vuokralaiselta 280 euroa (sis. veden ja sahkon). Kaikki kiinnostuneet voivat laittaa viestia ja puhelinnumeron sahkopostiini: cristian4k@gmail.com

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.