Ensimmäinen viikko Teneriffalla

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Ensimmäinen viikko Teneriffalla

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Hola ! Tällä sitä ollaan. Tänään oltiin hakemassa N.I.E numeroa. Aamulla herättiin ajoissa. Mentiin ”Polisia Nacionalin” toimistoon. Siellä oltiin jo aamu seitsemältä.
  Jono oli mahdottoman pitkä toimiston ulkopuolella. Ei siinä muu auttanut kun jonon päähän vaan. Hiukan ennen 9 polisimies tuli ulos ja jakoi jonolappusia ja samalla antoi ohjeita ja lomakkeita.

  Meidän vuoro kun tuli niin saatiin maksulappu millä mennä pankkiin ja neuvo mennä ottamaan kopio passista ja valokuva.Meitä neuvottiin tulemaan takaisin 10.15.

  Saavuimme takaisin hiukan ennen kymmentä,pienen odotuksen jälkeen oli meidän vuoro men´nä tiskille. Siinä polisi sit hetken näpytteli koneelle tietoja ja samantien muutaman leiman löi papereihin. Se oli sillä valmis. Heti saatiin N.I.E numerot . Et tälleen Teneriffalla.

  Ihan yllätyin kuinka helppoa olikaan.

  Muuten tämä viikko on ollut aivan juuri niin mukava kun olin odottanut. Ilmat mitä parhaimmat. Asuntokin oli juuri sellainen kuin olin odottanutkin sen olevan. Eli mukavan näppärä.

  Kunhan saan oman nettiliittymän niin laitan lisää juttuja tänne. Pitäkää huolta toisistanne.

  Huom Tuisku minä koitan opetella nämä pisteet. Hitsin vaikeeta.

  LINKKI

  Timo -70
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 111

  Hienoa, mukava kuulla, että kaikki on ollut odotusten mukaista. Tunnen Teneriffan ja olen aivan varma, että tulet viihtymään. Tunnen sen jännityksen ja kihelmöinnin joka sinullakin on varmasti ollut ennen sinne lähtöä, nyt se on minulla. Tosin vielä 7 vkoa lähtöön meillä. Saapa nähdä miten meidän perheen viihtyminen, sillä näillä näkymin suuntaamme Costa Blancalle 6.10 lähtien omalla autolla.

  Aurinkoa sinne, alkäähän polttako nahkojanne.

  LINKKI

  tuisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697
  Elämästä kirjoitti:

  Huom Tuisku minä koitan opetella nämä pisteet. Hitsin vaikeeta.

  Las ”rubias” nos entendemos perfectamente aunque faltan los puntos 😉

  LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Hei kaikki ! Ja toinen viikko lähti hyvin menemään. Kielikursille kävin ilmoittautumassa tuolla ” Centro Cultural” nimisessä rakennuksessa.
  Syyskuussa aloitan opiskelut 2x viikossa kuukauden ajan ja lokakuussa alkaa 3 x viikossa opinnot jotka jatkuvat tuonne helmikuuhun asti. Hinta näistä kurssista oli aika edullinen verrattuna yksityisiin. Maksoi se eka kuukausi 25 euroa ja ne 5 kk opinnot maksaa 100 euroa.

  Toinen asia mikä meille tapahtui tällä toisella viikolla oli että meistä tuli koiranomistajia. : ) Meillä on nyt oma pieni Raulita. Hän on vielä pieni,hiukan yli 8 viikkoa. Niin se sit vaan se ”caminolle” meno kariutui. 😉

  Mukavaa syksyä kaikille.

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Jestas, kun on söpö söpöliini – hauveli. 🙂

  Onnea uudelle perheenjäsenelle!
  Mutta, kuinkas se nyt näin kävikään? 😉

  Tsemppiä myös kielen opiskeluun. Hinta ei kuulostanut pahalta.

  LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Vaikeeta oli vastustaa tuota neitiä. Aika hyvin hän on meidän kanssa pärjännyt 😉 Ollaan jätetty hänet yksin kotiin lyhyitä aikoja ja hetken oven takana kuuluu pientä piipitystä. Tulee mieleen sellainen ”piippilelu”. Mutta voi että sitä riemua kun tullaan taas kotiin.

  ”Minä vain” ja ”Hänen vain” mekin mentiin sit sellainen Yorkki ostamaan. 🙂

  LINKKI

  Taiju
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.09.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 594

  Onpas kiva kuulla kuulumisiasi. 🙂

  Sehän on selvä, että koira kuuluu elämään. Ja vielä noin suloinen yorkki. Niitä näkyi Torreviejan alueella todella paljon.

  Olet jo saanut paljon aikaiseksi. Opiskelet espanjaa. Ei kuulosta ollenkaan liian hinnakkaalta, jos ottaa huomioon, miten usein istut tunnilla. Alkaako tyttäresi koulu nyt syyskuussa? Miten, asutko veljesi lähellä?

  Meidän Beedu aloitti nyt lukion ja on iloisesti yllättynyt, kun opettajien suhtauminen heihin on ihan eri luokkaa kuin yläasteella. Lukion opettajien motivaatio opettaa on erilainen kuin yläasteella. Lukiolainen haluaa opiskella, mutta monelle yläasteikäiselle opiskelu on vastenmielistä ja pakkoa. Sehän näkyy sitten tuntien levottomuutena. Vaikka olisi kuinka hyvä opettaja, on varmasti hermot ja motivaatio kovilla. Kaikki tuki ja ymmärrys opettajille!

  Odottelemme säännöllisiä kuulumisia elämästänne mielenkiinnolla!

  LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Mukavaa ja turvallista reissua teille myös.

  Siitä on 14 vuotta kun viimeksi täällä Teneriffalla kävin.Paljon on muuttunut tuona aikana tämäkin paikka.
  Mutta eiköhän tule tutuksi vuoden aikana. Leppoisa elämänrytmi ainakin tuntuu nyt olevan. Sitä ei oikein vieläkään usko todeksi että ansaitsee tämän sabattivuoden.

  P.s ei meillä nahka niin helposti pala 😉

  Toisen viikon loppupuolella saatiin sit tutustua ”torakkaan” 🙁 Sellainen yksi vipeltäjä oli meidän tiskipöydällä yhtenä aamuna. Koitin sitä kahteen otteeseen jahdata vaan tuloksetta.

  Silloin alkoi minulla oikein siivousvimma,revin jopa keittiön kaappien alalistat (peitelistat) pois ja jääkaapin siirsin pois paikoiltaan. Hikistä touhua. Ostin kaupasta ammoniakkia jonka kanssa pyyhin kaapit ja alustat. Sen lisäksi vielä ostin sellaista torakkamyrkkyä jota suihkutin.Vessassa otin pesukoneen pois paikoiltaan ja yllätys sekin oli tarpeen.

  Illalla pelailimme tytön kanssa korttia parvekkeella ja huusholli tuoksui puhtaalta.
  Annas olla kun menimme nukkumaan ja vielä kerran kävin kurkkimassa tiskipöytää niin eiköhän se torakka siellä taas menny. Minä toprasin kiinni myrkkypulloon ja johan se torakka siellä köllötti selällään. 🙂

  Koko yön tytär näki painajaisia torakoista jotka olivat hänen sängyssä, eikä uskaltanut mennä veskiin yksin.

  Tänään jatkuu siivous,tällä kertaa parvekkeen vuoro ja taidan hakea sellaisia ”torakka-ansoja” kaupasta. Ne voi laittaa kaappeihin tai tiskipöydälle. Kuulemma pitävät torakat pois 3 kk 😉

  Noiden ”myrkkyjen” kanssa on vaan oltava varovainen kun on tuo Raulitakin huomioitava.
  Veli antoi ”hyvän neuvon”, meidän pitäis kuulemma hankkia liskoja tänne. Ne pitää torakat poissa. Kumpi lienee parempi, liskot tai torakat?

  Eli tällainen viikko meillä täällä Teneriffalla.

  LINKKI

  ronkeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.01.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 809

  Ainahan torakoita löytyy etelässä. 🙂 On vain totuteltava niihin.

  Vain yhden ainoan kerran niitä ei näkynyt, kun olimme viiden tähden hotellissa Fuertella. Kysyin respalla, mikä on torakattomuuden salaisuus. ”Paljon myrkkyä!”, kuiskutti respaneiti häveliäästi.

  LINKKI

  minävain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 67

  Onnea perheenlisäyksen johdosta teillekin 😀

  Meilläkin on perheenjäsenten lukumäärä lisääntynyt yhdellä. Kyseessä ei tosin ole nelijalkainen karvakuono 😉 . Poika päätti syntyä muutamaa päivää ennen laskettua aikaa, tämän viikon tiistai-aamuna. Torstaina kotiuduttiin sairaalasta ja kaikki on mennyt mukavan leppoisasti. Kunhan saadaan kastajaiset, passit ym asiat järjestykseen niin tulemme taas sinne Espanjan lämpöön nauttimaan.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Paljon onnea ja tsemppiä perheenlisäyksestä EU ja minävain, kaikkea hyvää ja kivaa myös ”Raulitalle” ja ”Eemelille” 😉

  LINKKI

  Wilmariina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.03.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 221

  Meillä oli noin vuoden järkyttävä sota torakoita vastaan. Torakka team Ada 5v. (tyttärentytär) ja mieheni lähti iltaisin viemään roskia. Kärpäslätkät mukana ja tappoivat kaikki matkalla näkemänsä torakat. Luulivat sen auttavan torakantorjunnassa.

  Illalla klo 10.00 piti sulkea kaikki ovet ja ikkunat. Ilmoitimme n. vuoden ajan kukin vuorollaan torakoista ja presidentin mukaan ne vain kuuluivat epanjaan. Elämä alkoi olla todella epämiellyttävää.

  Vihdoin tänä kesänä presidentti ilmoitti meille tulevasta likakaivojen myrkyttämisestä. Jokaiseen kaivoon laitettiin myrkkypullo ja kansi kiinni. Muutamissa kaivoissa ei ollut pitävät kannet ja torakat tunkivat ulos sieltä sadoittain. Mieheni lakaisi kuolleet torakat tieltä. Niitä oli parista kaivosta tullut n. puoli mercadonan muovikassillista. Nyt niillä on tilaa siellä kaivossa, joten niiden ei tarvitse tulla sieltä pois.

  Ovet voi taas pitää auki ja nauttia espanjan ihanista illoista. Myrkytys tehdään ainakin noin 1-2 kertaa vuodessa aina tarpeen vaatiessa. Olen valmis maksamaan sen myrkkypullon sinne kaivoon suihkutettavaksi jos ei tarvii nähdä jatkossa ainoatakaan torakkaa. Tosin tiedän, että torakoita riittää espanjassa, mutta toivon ettei ne tule minun reviirilleni.

  LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Laitoinkin viestiä sinne Suomeen ”minä vain” . Onnea koko perheelle ”minä vain”.

  Wilmariiina meillä se taisi jäädä tällä kertaa siihen yhteen torakkaan. Eilen illalla saatiin olla ihan rauhassa niiltä.

  Sen verran varmaan hetkeksi säikähtivät kun mylläsin myrkyillä koko huushollin.

  Ihana aamu taas täällä. Taitaa olla allaspäivä meillä edessä. Sieltä helppo aina välillä käydä Raulitaa moikkaamassa.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.