Enää 5 kuukautta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Enää 5 kuukautta

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Anutarja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.10.2011
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 49

  Hei
  Olemme käyneet ja oleskelet lyhyitä kausia ( max 2 kk) Aurinkorannikolla viimeisten 10 vuoden aikana. Enimmäkseen Benalmadenassa ja Fuengirolassa. nyt vihdoin olen jäämässä eläkkeelle, joten voimme olla talvet täällä lämpimässä. Lapsia meillä on Suomessa 5 kpl ja lapsenlapsiakin jo 6, joten kokonaan ei haluta muuttaa.
  Mieheni ei voi vielä jäädä eläkkeelle, joten tarvitsemme hyvän nettiyhteyden asuntoomme, jotta hän voi työskennellä täältä käsin. Ja tarvittaessahan täältä piipahtaa aika nopeasti Suomessa.
  Olemme miettineet sitä, että kannattaako vuokrata oma asunto vai ottaa huoneisto apartamentos hotellista, kuten olemme tähän asti tehneet. Olemme Fugessa asuneet Nuriasolissa ja olemme olleet melko tyytyväisiä? Tosin varustus on ollut aina puutteellinen, mutta aensi talvesta lähtien tulemme aina autolla, joten tavaraa kuskaamme varmasti mukana. Myös nettiyhteyksiä Nuriasolissa on aika surkean hidas.

  Aurinkorannikon Marttoihin olenkin jo liittynyt ja ensi talvena sitten pääsen jo toimintaankin mukaan. Ihan kiva, että löytyy tekemistä. Ihan toimettomana kun en halua olla.

  Näitä orkin sivuja olen jo muutaman vuoden lueskellut ja täältä löytää kyllä ihan asiaakin..

  Terveisin Anutarja

  LINKKI

  Anutarja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.10.2011
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 49

  Tekee tämä automaattikirjoitus tuosta tekstistä aina välillä vähän kummallista! Sorry monista kirjoitusvirheistä, mutta saahan siitä kuitenkin selvää 😉

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.