Elokuvissa Teneriffalla

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Eilen oltiin veljen kanssa elokuvissa täällä Teneriffalla. Olihan se pakko nähdä ” Mamma Mia ”, vaikkakin dubattuna. Laulut olivat sentään ihan englanninkielellä.

  On se Meryl Strep vaan ihme nainen , hyvin se laulukin sujuu häneltä. Aivan mahtava leffa ja musikista tuli nuoruus mieleen ja Ruotsin ajat 😉

  Ei yhtään haitannut vaikka kaikkea ei ymmärtänyt espanjan kielestä. Tytär toki välillä kertoi mitä siinä sanottiin, hän kun kerkes näkemään elokuvan jo Suomessa.

  Tänään aikaisin heräsin ja aamukahvit parvekkeella tietty. Kuinka ollakkaan niin viereiselle talon katolle istahti pieni ”haukka”, en kerennyt kuvaa ottamaan ennen kuin se lähti lentoon : (

  Kohta aamupuuron keitto ja sitten salille. Edellispäivän harjoituksista vielä jalat ja vatsalihakset kipeet. Eiköhän se siitä parane kun useammin käy. Pitkiä lenkkejä tulee käveltyy täällä päivittäin, aina lötyyy uusia mielenkiintoisia paikkoja.

  Mukavaa viikonloppua kaikille. 🙂

  LINKKI

  sinestroni
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.05.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 12

  Auts, yritin jo äsken purkaa kaipuutani Americasiin mutta en kai onnistunut lähettämään.. 🙂 Halusin vaan udella että oleskeletteko pidemmänkin ajan siellä? Koko perheemme ihastui paikkaan viime talvena suunnattomasti, ikävä vaivaa koko ajan!!! Nauttikaa te olostanne ja hauskaa viikonloppua!

  LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Hei sinne myös. Me ollaan tyttären kanssa täällä vuoden, tultiin 15 elokuuta. Ymmärrän kaipuunne tänne. Vietän vuorotteluvapaani täällä ja tyttäreni aloittaa esp.koulun. Viikonloppuja sinne Kouvolaan. 😉

  LINKKI

  sinestroni
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.05.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 12

  Täytyy myöntää että kateus meinaa iskeä……. 😉 Onko teillä espanjan kieli hallinnassa vai englannillako pärjäätte? Meidän juniori aloitti juuri ensimmäisen luokan joten ainoastaan suomen kielellä pärjää. On myös kovasti allerginen, joten toistaiseksi on lähes pakko pysyä Suomessa. Mutta haaveillahan aina saa, jospa sitten JOSKUS meilläkin olisi mahdollisuus päästä sinne pidemmäksi aikaa 🙂 Kahdessa viikossa ehdittiin nähdä paikkoja jonkin verran, mutta niiiiiin paljon jäi näkemättä.. Oikein ihanaa vuotta teille sinne!! 🙂

  LINKKI

  Elämästä utelias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  No ei se ”hallinassa”ole vielä, mutta aika hyvin ollaan sillä tultu toimeen. Opiskeltiin sitä vuoden Suomessa ja täällä sitä saa käyttää jos vaan uskaltaa. Espanjalaiset täällä kovasti tykkää jos yrittää puhua heidän kieltä.
  Melkein joka paikassa aloittavat sillä omalla kielellä ja jos hiukankin vastaa niin jopa syntyy juttua.

  Ensi viikolla jatkan opiskelua täällä , niin eiköhän se siitä parannu se kielitaito. 😉
  Olis kiva mennä jonnekin ”vapaaehtoiseksi” työntekijäksi vaikka pari kertaa viikossa ,silleen sais käyttää sitä kieltä enemmän. Siis johonkin espanjalaiseen työpaikkaan vaikka. No katsotaan sitä sit myöhemmin,nyt otan ihan loman kannalta näin alkuun.

  Tytär käytiin ilmoittamassa yhteen esp. kouluun missä on yli 40 kansallisuutta edustettuna. Mahtaa olla kokemus mennä sellaiseen kouluun. Kovasti hän sinne haluaa ,että ei menis ihan ”hukkaan” tämä vuosi hänellä.
  Kiitos vielä kerran sinne ja elämässä pitää joskus haaveita toteuttaa. ; )

  LINKKI

  Andy
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.10.2006
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 40

  Omasta puolestani myös oikein mukavaa ja antoisaa Teneriffa-vuotta teille ja erityismaininta rohkeudesta toteuttaa haaveita.
  Mielenkiinnolla jään odottamaan raportteja sieltä unelmieni saarelta.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.