Elokuussa Barcelonaan :)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Elokuussa Barcelonaan :)

 • Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 4 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 14 vuotta sitten Meeda toimesta.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Meeda
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Heippa! Meitä ois kaksi tyttö muuttamassa elokuun lopulla barcelonaan. Lennetään sinne 28.8 ja käydään pyörähtämässä tomatinassa buñolissa. Nyt kyselisinkin vinkkejä asunnon ja työpaikan suhteen. Onko Barcelonasta mahdollista löytää töitä, espanjaa on hallussa alkeiden verran, eli työn pitäisi olla englannin puhujalle. Tällä hetkellä ollaan vielä Brysselissä ja odotetaan kovasti reissua lämpimään.

  LINKKI

  nano
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 15

  Hyvä Meeda,

  Töitä varmasti löydätte. Jos teillä ei vielä ole mitään suunnitelmia, niin koittakaa aluksi miettiä vaikkapa au pairin töitä. Niissä monesti kielitaidoksi riittää englanti, saa hiukan viikkorahaa sekä jää aikaa tutustua paikalliseen elämään. Tästä asetelmasta on myös hyvä lähteä rakentamaan oma ura ja elämä.

  Toisaalta sitten voi suoraan mennä google.com ja lähteä selaamaan sivustoja läpi. Työpaikkasivustoilla (suomalaiset kuin muunkinkieliset) tarjoavat erittäin laajan skaalan erinäisiä toimia harjoittelusta vakinaisiin.

  On myös omasta aktiivisuudesta kiinni. Kun valitettavasti siellä Barcelonassa ne eivät työnantajat vättämättä tiedä meidän Meedan muuttoaikeista 🙂

  nano

  LINKKI

  HeidiMarie
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.05.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Hienoa että ootte tulossa Barcelonaan, ja toivotavasti tuutte viihtymään!:)

  Minä muutan Barcelonaan myöskin elokuun lopussa..tai no tarkemmin vielä Cornella de Llobregatiin joka sijaitsee barcelonasta 15min junalla. Menen aupairiksi vuodeksi paikalliseen perheeseen, jonka jälkeen joko jatkan perheessä tai muutan omilleni ja haen töitä(ja mahdollisesti kouluun). En puhu espanjaa kuin alkeet ja katalaania en ollenkaan,eli kielikurssille menen heti kun saavun espanjaan.

  Oletteko kauaksi aikaa tulossa?

  LINKKI

  annaleena
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.10.2006
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 97

  Infojobs.net -sivusto on erittäin käyttökelpoinen työpaikan hakuun Barcelonassa. Itse olen sitä kautta saanut pari työpaikkaa ja vielä enemmän haastattelukutsuja. Hyvä paikka aloittaa esim. joku monista call centereistä. Niihin etsitään suomea äidinkielenään puhuvia, jotka hallitsevat myös englannin. Tietenkin, mitä useampi kieli on hallussa, sen helpompaa on saada paikka. Hae näiltä sivustoilta paikkoja vaikka hakusanoilla Finnish tai finlandes.

  Toinen sivusto, mitä Barcelonasta töitä etsiessä kannattaa selailla, on http://www.loquo.com. Siellä on todella sekalaisia työtarjouksia, mutta joukossa muutamia oikeasti hyviäkin. Nykyisen, vakituisen (ja todella hyvän) työpaikkani löysin tämän sivuston kautta. Täälläkin voit kokeilla hakua Finnish tai finlandes.

  Erityisesti pohjoismaalaisille suunnattuja töitä löytyy myös Barcelonan Skandinaavisen klubin ilmoitustaululta, http://www.clubescandinavo.com. Valitettavasti näitä sivuja ei jostain syystä ole päivitetty pitkään aikaan.

  Voit ottaa yhteyttä myös rekryfirmaan Talent Search. Heidän kotisivut on osoitteessa http://www.talentsearchpeople.com/index.php?lang=en&page=en_tsp. He etsivät usein eri Euroopan maista natiiveja eri työtehtäviin (helpdesk, respa, puhelinmyynti jne).

  Asuntoja kannattaa katsastaa myös tuolta loquon sivuilta (www.loquo.com) tai osoitteesta http://www.idealista.com. Vuokrahinnat täällä on hurjan korkealla; huone kimppakämpässä 300-400€, ja yksiöt alkaen 700€ (+puolen vuoden vuokratakuut).

  Onnea työnhakuun ja tervetuloa tänne Barcelonaan! Jos haluat tietää jotain lisää, kysele ihmeessä!

  LINKKI

  Meeda
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Kiitos kovasti vinkeistä :)Au pairina ollaan tällä hetkellä brysselissä, joten ne hommat ei välttämättä enää oikein saa innostumaan. Toivotaan, että asiat hoituu kivasti siellä. Ahkerasti aion kyllä tehdä töitä sen eteen, jossain vaiheessa se sitten palkitsee 🙂

  Vielä ei tiedetä kauan siellä aiotaan olla. Riippuu niin kovin noista asunto ja työ asioista.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.