Eläkeläislipun hinta joukkoliikenteessä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Eläkeläislipun hinta joukkoliikenteessä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä penttir
  penttir Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.04.2014
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 7

  Vaikka aurinkorannan bussi- ja junalippujen hinnat ovatkin edullisia, niin eläkeläisenä haluaisi käyttää mahdollisia eläkeläisalennuksia esim.  Malagan ja Fuengirolan välisillä matkoilla. Torremolinoksen linja-autoasemaa vastapäätä oleva toimisto (oven päällä Portillo), jonka uskoin olevan se paikka mistä näitä voi hakea (kun tupakkakaupoista ei niitä saanutkaan), osoittautui myös vääräksi paikaksi. Sikäli kuin ymmärsin pitäisi sellaista hakea Malagasta. Onnistuukohan sieltä ja tarkalleen mistä, jos ylipäätään sellaisen voi saada? Puolen vuoden oleskelun aikana voisi säästää muutaman euron vaikka johonkin muuhun mukavaan, jos eläkeläiskortti bussiin olisi käytössä.  Ja onko Renfellä tällainen vastaava kortti olemassa?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Saattaa olla niin , että eläkeläiskortin , jolla sitten saattaa saada alennuksia, saa Andalucian juntalta eli maakuntahallituksen asianomaiselta luukulta. Samoin täällä Mijasissa paikallinen kaupungintalo myöntää vastaavan eläkeläiskortin jolla saa määräättyjä alennuksia. Mitä kaikkea , siitä mulla ei ole tarkempaa muistikuvaa. Saattaa myös olla, että Fugen ulkomaalaistoimisto osaa neuvoa. Sen tiedän että Mijasin ulkomaalaistoimisto osaa kertoa ainakin Mijasin kortista.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Masa P
  Masa P Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Hola!

  Tarjeta Dorada antaa mukavasti alennuksia Renfellä! Tässä ehdot:  http://www.renfe.com/viajeros/tarifas/tarjeta_dorada.html

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä makarios
  makarios Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Onkohan toi Tarjeta Dorada sama kuin mun Cajamarista saamani Visa Electron, jossa on Renfen logo? Ainakin sillä pitäis jotain eläkeläisrabattia saada, mutta en ole vielä koettanut.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.