El Faro ja Calaburra

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki El Faro ja Calaburra

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  kristalli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Heippa kaikille!

  Ollaan vuokrattu talo heinäkuussaFuengirolasta El Faro/Calaburran alueelta. Playa de la Campana ja Punta de Calaburra lähimpänä. Minkälaista aluetta on? Mitä palveluja löytyy? Miten sieltä kannattaa liikkua Fuengirolan ja Marbellan suuntaan?

  Kiitoksia kaikista tiedoista jo etukäteen.

  Krista

  LINKKI

  mujer
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 128

  Alue ihan hyvä, palveluita ei todennäköisesti
  ole paljon tarjolla, mutta ainakin ravintola
  taitaa löytyä rannasta.

  Bussi Fuengirolaan ja Marbellaan kulkee 2 kertaa
  tunnissa sitä rantatietä,(hinnat edullisia alle 3€
  Fuengirola – Marbella)

  Joku Fuengirolan bussi tekee lenkin El Faroon, mutta
  en muista tarkemmin.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Jos talo on varsinaisella El Faron aluella ,voin antaa tarkempaa infoa,mutta Faron vieressä oleva Calaburra on taas eriluonteinen paikka ilman omia palveluja.
  Yleisesti ottaen oma auto on ,jos ei välttämätön ,niin kätevä.Fugeen autolla 5-10 min.Kävellen Fugen rajalle 20 min.,keskustaan 30min.Busseja menee 340 tiellä ja hotelli Playa Marinan luota paikallisbussi Fugeen.Marbellaan menee busat myös 340 tietä.

  LINKKI

  kristalli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Karttaa lähemmin tutkaillessa totesin talon olevan kyllä enemmän Calaburran kuin El Faron puolella. Itse asiassa siellä Calaburran Fuengirolan puoleisella laidalla aika lähellä meren rantaa.
  Siitä ei kauhean pitkä matka näytä rantaan olevan mutta onko siinä kohdassa uitavat rannat? Joku tunneli näytti menevän ison tien alitse. Meitä 3 perhettä lähdössä ja iso liuta lapsia mukana ja mietinkin että onko siinä sopiva ranta lapsille vai mistä löytyy lähin? Tiedän että keskustan rannat hyviä mutta entä tuolla sivummalla?

  Kyselee taas Krista

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154
  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Niillä main on suosittuja pienehköjä rantoja joiden välissä on kallioita,mutta muistaakseni koko rannan mitan pystyy kulkemaan jalkaisin läpi.Suosittu ranta tarkoittaa tässä tapauksessa sitä ,että esim.viikonloppuisin rannat aika täynnä.Jos ei huvita mennä Fugen rannoille on Faron oma ,hyvä ranta aika lähellä toiseen suuntaan.Se on puhdas ,ei ylitäysi,palveluita löytyy,aika hyvä ravintola joka erikoistunut kalaruokiin,mutta siellä on myös tessu minne voi mennä esim.juomaan jotain rantavehkeissä.Tämä ranta myös matala ja sopiva lapsille.Kaukana ei ole Fugenkaan rannat ,esim.linnan kohdalla on ranta joka jatkuu Fugeen päin oliko 7km?Siinä on myös rantabaari joita on myös muistaakseni kaksi lisää Faron suuntaan mentäessä.

  LINKKI

  kristalli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Kiitos kaunis kaikille vastaajille. On kivempi lähteä reissuun kun tietää etukäteen vähän alueesta mihin menossa. Ennen olen ollut Fuengirolassa mutta aivan toisella puolella, Torreblancassa. Silloin ei tullut eksyttyä Mijas Costan suuntaan ollenkaan. Nyt talo sijaitsee Calaburran alueella, juuri siinä viemäriputken kohdalla ylempänä mäellä.

  Jos jollain vielä hyviä ehdotuksia El Faron tai Mijas costan suunnalta mielenkiintoisista paikoista, hyvistä ruokaravintoloista, lapsille suunnatuista paikoista, mielelläni kuulisin niitä vielä lisää.

  Täällä malttamattomana odotellaan jo sitä päivää kun lentokone nousee Malagaa kohti ja pääsee taas Espanjan lämpöön!

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Farolla on Dona Maria niminen ravintola,mun mielestä hyvät hinnat ja ruuat,muidenkin mielestä ,koska yleensä täynnä,eli kannattaa mennä illalla n.8:n pintaan ennen varsinaista ryysistä,etenkin lasten kanssa .Paikallinen pieni perhetaverna.Lisää löytyy Playa Marinan takaa ,muutama kiva paikka,siitä helppo ratkaisu ettei ole pysäköintimurheita,tilaa löytyy.Tässä pari paikallista mestaa.Lapsilletietenkin eläintarha ja vesipuisto ,Fugen turistitoimistosta löytyy tietoa lisää.Ja pakko mainita ,koita hakea Devspainnin kirjoittama ERITTÄIN KATTAVA ,etten sanoisi täydellinen juttu, varmaan kaikesta mitä Costalta löytyy.Siis hakutoiminnalla näiltä sivuilta.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.