Eikö Mourinho olekaan niin erityinen?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Eikö Mourinho olekaan niin erityinen?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Real Madridin ensimmäinen ottelu Real Mallorcaa vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin. Pettymys oli suuri, varsinkin kun muistelee Madridin uuden valmentajan Jose ’ The Special One’ Mourinhonin lupauksia loistokkaista Real Madrid voitoista.

  ’The Special One’ sanoi olevansa sinut ensimmäisen 0-0 ottelun kanssa, sillä kauden aloitus on aina hankalaa. Jos esimerkiksi suuntaa katseensa muualla näkee saman trendin niin Juventuksen, Inter Milanin, Bayern Munichin että Manchester Unitedin peleissä, jotka kaikki ovat päätyneet tasapeliin samaisen viikonlopun aikana.

  Mourinho on kuitenkin ollut vikkelä kommentoimaan vanhoja mahtailujaan sanomalla olevansa ammatiltaan jalkapallovalmentaja eikä taikuri, letkauttaen: ”En ole mikään Harry Potter, vaikka jalkapallo voikin olla taianomaista peliä”.

  Valmentaja on myös lisännyt ettei joukkueelta voi odottaa suoraa loistokkuutta ennen kuin pelaajat että valmentaja ovat kunnolla tottuneet toisiinsa ja oppineet tuntemaan toinen toisensa paremmin. Pelaajat on myös saatava pelaamaan eri tavalla kun aikaisemmin, sillä ilman muutosta, haluttuja tuloksia Mourinhon mielestä ei voida saavuttaa.

  Mourinho itse on ollut Madridissa vasta muutaman kuukauden ajan ja ennättänyt valmentaa joukkuettaan nelisenkymmentä kertaa. Jos mukaan laskee myös Real Madridin uudet pelaajat, on entinen Chelsea valmentaja päässyt työskentelemään vain kymmenisen pelin verran.

  Vaikka Espanjan Liigan voittosuosikkina pysyttelee edelleen Barcelona, on Real Madrid noussut myös kovaksi veikkaussuosikiksi.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.