Eikö Espanjassa harrasteta ruuan hauduttamista?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Eikö Espanjassa harrasteta ruuan hauduttamista?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • LINKKI

    Kukkulankuningas
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.09.2013
    Kirjoituksia: 27
    Vastauksia: 119

    Tekee mieli riisipuuroa. En jaksaisi hämmentää ja seistä lieden vieressä, jottei puuro palaisi kiinni pohjaan. Kävin IKEA:ssa ja monessa muussa kattiloita myyvässä tavaratalossa, mutta missään ei myyty haudutuskattilaa. Siis ihan sellaista perinteistä systeemiä, jossa alukattila, jonne vettä ja välikattila, jonne ryynit ja maito.

    Saako niitä täältä Aurinkorannikolta?

    LINKKI

    Ziiuska
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.12.2006
    Kirjoituksia: 5
    Vastauksia: 242

    Laita teflon-kattilaan (tai tavalliseen) vettä puolet enemmän puuro-ohjeen määrästä. Lisää 2-3 rkl voita. Keitä riisejä niin kauan kuin vesi on haihtunut. Lisää maito. Kun puuro alkaa uudestaan kuumentua, lisää nokare voita ja käännä virta 1 asentoon. Muutama hämmennys kerta riittää, alkuun enemmän mutta pienellä teholla haudutusvaiheessa vain silloin tällöin. Ei tarvitse seisoskella hellan ääressä kokoaikaa. ?
    Terkuin; viikottainen piirakoitten riisipuuron keittäjä

    LINKKI

    Ritacasanueva
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 31.08.2010
    Kirjoituksia: 14
    Vastauksia: 3416

    Caserola Baño María , (Olla Baño María)

    loytyy useita eri malleja ja muotoja.

    Kaytetaan erityisesti jalkiruokien tekoon.

    http://suipnovo.tecnologia.ws/public/upload/product/20539720/big20539720PRM001B.jpg

    LINKKI

    Kukkulankuningas
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.09.2013
    Kirjoituksia: 27
    Vastauksia: 119

    Hyvät vinkit. Taidan tehdä puuroa ekstaveden ja voin kera ja lähteä sitten kyselemään Caserola Baño Marían perään.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.