Uusimmat › Keskustelu › Asuminen ja eläminen › Ruoka ja viini › Eikö Espanjassa harrasteta ruuan hauduttamista?
- Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 8 vuotta, 5 kuukautta sitten
Kukkulankuningas toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
Tekee mieli riisipuuroa. En jaksaisi hämmentää ja seistä lieden vieressä, jottei puuro palaisi kiinni pohjaan. Kävin IKEA:ssa ja monessa muussa kattiloita myyvässä tavaratalossa, mutta missään ei myyty haudutuskattilaa. Siis ihan sellaista perinteistä systeemiä, jossa alukattila, jonne vettä ja välikattila, jonne ryynit ja maito.
Saako niitä täältä Aurinkorannikolta?
Laita teflon-kattilaan (tai tavalliseen) vettä puolet enemmän puuro-ohjeen määrästä. Lisää 2-3 rkl voita. Keitä riisejä niin kauan kuin vesi on haihtunut. Lisää maito. Kun puuro alkaa uudestaan kuumentua, lisää nokare voita ja käännä virta 1 asentoon. Muutama hämmennys kerta riittää, alkuun enemmän mutta pienellä teholla haudutusvaiheessa vain silloin tällöin. Ei tarvitse seisoskella hellan ääressä kokoaikaa. ?
Terkuin; viikottainen piirakoitten riisipuuron keittäjäCaserola Baño María , (Olla Baño María)
loytyy useita eri malleja ja muotoja.
Kaytetaan erityisesti jalkiruokien tekoon.
http://suipnovo.tecnologia.ws/public/upload/product/20539720/big20539720PRM001B.jpg
Hyvät vinkit. Taidan tehdä puuroa ekstaveden ja voin kera ja lähteä sitten kyselemään Caserola Baño Marían perään.
- JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.