Ei toimi sisäinen posti :(

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Risut, ruusut ja sivuston ominaisuudet Ei toimi sisäinen posti :(

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Elämästä utelias
  Elämästä utelias Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Laitoin kylläkin Karille tiedon siitä. Eli postia voi lähettää mutta saajalla ei näy keneltä se on tullut ,eli ei pysty vastaamaan.Tiedoksi vaan jos joku ihmettelee miksi ei saa vastausta. Ei näy lähettäjän meiliosoitetta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Postin kulkeminen on teitysti tärkeä asia ja sen tulee toimia.

  Kun joku ottaa yhteyttä Orkin yhteydenottokaavakkeen kautta, laittaa kaavake mukaan ”NOSPAM” -osoitteen ja sen lisäksi viestin lähettäjän ilmoittaman osoitteen (liittyy jotenkin roskapostin estoihin, en tunne asiaa tarkemmin)

  Tämä asia on kuitenkin selvitetty jo aiemmin ja johtuu siitä, että jotkut sähköpostiohjelmat eivät yksinkertaisesti näytä vastaanottajalle kuin yhden ainoan osoitteen – ja oikea osoite on jäänyt näkymättä, vaikka se on siellä koko ajan ollutkin.

  Tämä ongelma liittyy siis sellaisiin sähköpostiohjelmiin, mitkä käyttääntyvät eri tavoin kuin standardit. Meillä ylläpidossa ei ole tiedossa tarkasti, mitkä sähköpostiohjelmat käyttääntyvät tuolla tavoin, mutta esimerkiksi suositun Gmailin kanssa ei ole ongelmaa, vaan se näyttää osoitteet aivan normaalisti. Monenlaisia systeemejä henkilökohtaisesti testanneena voin lämpimästi suositella Gmailia muutenkin, se on loistava palvelu!

  Asia on kuitenkin ylläpidolla tiedossa ja kunhan saamme irroitettua resursseja sen verran että saamme Orkin suuremmat päivitykset tehtyä, niin tämäkin asia saadaan samassa yhteydessä sellaiselle mallille, että posti kulkee normaalisti myös eksoottisempiin ohjelmiin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kris
  kris Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Minullakin ollut ongelmia, laitan niistä vielä privana lisätietoja Karille. Tällä hetkellä tilanne on se, että en pysty vastaamaan pankkikysymyksiin – tai muihinkaan…, jotka tulee yhteydenottolomakkeen kautta ellei láhettäjä laita viestin tekstiin sähköpostiosoitetta. 🙁 Eiköhän se hoidu kuntoon lähiaikoina, mutta jos teillä on kysymyksiä niin laittakaahan se osoite sinne tekstiin, niin käy kaikki helpommin. Suoraankin voi laittaa sähköpostia, osoite löytyy tuolta tiedoistani.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.