Edullinen vuokra-asunto n. 5kk Barcelonasta?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Edullinen vuokra-asunto n. 5kk Barcelonasta?

 • Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 5 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 8 vuotta sitten Sarga toimesta.
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Sarga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Olen nyt plärännyt pitkään läpi keskusteluja ja nettiä ympäriinsä, muuta on ihan käsittämättömän vaikeaa löytää LUOTETTAVAA sivustoa, mistä löytäisi vuokra-asunnon kahdelle henkilölle ja koiralle. Onko ideoita mistä kannattaisi lähteä yrittämään? Tuntuu että on helpompi vuokrata asunto suoraan omistajalta, agenttien kanssa nuo sopimukset tuntuu muuttuvan vaikeiksi ketunkuopiksi. Onko siis sivustoja mistä saisi edullisia kämppiä muutamaksi kuukaudeksi vuokrattua? Ei tietenkään mitään rotankoloja, vaan asiallisia ja rauhallisella sijainnilla. Help!

  LINKKI

  Ansku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 11

  Espanjaa osaavan on helpompi löytää kohtuuhintainen vuokra-asunto yksityisiltä(kin). Esimerkiksi Idealista-sivuston kautta Barcelonan sivuille tästä osoitteesta:

  http://www.idealista.com/alquiler-viviendas/barcelona-provincia/mapa

  Siitä sitten valitsemaan aluetta, onhan Barcelona on valtavan kokoinen.

  Vuokarus on sana ”alquiler”.  Pane hakuehtoihin mukaan sana ”particular” tai Particulares”, niin saat esiin luetteloita yksityisistä vuokraajista.

  Yksityiset eivät mielestäni ole lainkaan hullumpi vaihtoehto, kunhan kirjoittaa kunnolllisen sopimuksen ja valitsee sopimusrikkomuksen varalta oikeudenkäyntipaikaksi Suomi.  Jollei yksityinen tee kunnon sopimusta kanssasi, et ole lainkaan turvallisemmilla vesillä kuin vuokravälittäjien kanssa. Agenttienkin kanssa pääsee hyviin tuloksiin, jos vaatii kunnon sopimuksen.

  Sopimuksen kanssa neuvon käyttämään kunnon käännöksiä ja asiantuntijan ohjeita.  Laadi soppari valmiiksi ja lähetä se aina yhteydenottojen tokassa vaiheessa, jos haluat edetä.

  Toinen maanlaajuinen ja suosittu osoite on: Fotocasa.es

  Pidän peukkuja!

   

   

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 3 kuukautta sitten Ansku.
  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Ansku, nyt ei taas ymmárrá támá tohevelo, miten espanjalaisen ja Espanjan lakien mukaan tehdyn sopimuksen rikkomisesta aiheutuneet erimielisyydet voitaisiin vain valitsemalla kásitellá Suomessa…

  LINKKI

  johanmarc
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.04.2007
  Kirjoituksia: 88
  Vastauksia: 335

  Liityhän FB:ssa Katalonian suomalaiset -ryhmään. Siellä on usein porukkaa, joka vuokraa asuntoaan tai tietää tuttaviaan, jotka vuokraa.

  LINKKI

  Sarga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Liityin nyt ainakin tuohon FB ryhmään. Monet vuokraajat ovat vastanneet etteivät voi sanoa ennen kuin ajankohta on lähempänä (noin lokakuun puoliväli. Kannattaisiko ennemmin odottaa vain kärsivällisesti että olemme paikan päällä, otta vaikka viikoksi tai kahdeksi jonkunnäköinen hostellityylinen halpa huone ja käydä paikan päällä? Osaatteko sanoa että kun menemme autolla Barcelonaan asti, että minne kannattaisi auto sijoittaa? Emme tarvitse sitä juurikaan Barcelonassa ollessamme, ellemme lähde käymään jossakin pidemmällä.

  LINKKI

  johanmarc
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.04.2007
  Kirjoituksia: 88
  Vastauksia: 335

  Suosittelisin tekemään valinnan vasta paikanpäällä. Edullisia ja hyviä hosteleita löytyy ja esim Airbnb:n kautta voi edullisesti vuokrata huoneen lyhyemmäksi aikaa.

  Kun olette löytäneet kämpän niin kannattaa katsella lähitalojen seiniä, jotka ovat täynnä parkkihallipaikkojen vuokrausilmoituksia. Yleensä ne ovet pitempiaikaiseen vuokraukseen mutta kannattaa kysäistä; kyllä näille aina pienikin raha kelpaa ;).

  LINKKI

  Ansku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 11

  No et ole tohvelo! En ole lakimies, mutta joutunut setvimään kaikenlaista vuokra-asiaa sekä vuokraajana että vuokranantajana Espanjassa.  Ei tuo ehto oikeuspaikasta ole mikään must, mutta siinä varaudutaan pahimman varalle.

  Ehdotus tuon ehdon lisäämisetä tulee siitä, että jos asiat kärjistyvät, on helpompaa saada viralliset oikeustoimet alkuun Suomessa, jo kielenkin puolesta.  Varsinkin, jos molemmat ovat Suomesta.  Muussa tapauksessa, jos käy niin kenkusti, että käräjille mennään, homma pitää panna alulle Espanjassa, koska vuokraus on tapahtunut siellä. Olivatpa osalliset mistä maasta hyvänsä.

  Ei voi liikaa kerrata sitä, että mitä tarkempi sopimus, sen selvemmät asiat.  Mukavistakin ihmisistä, olipa vuokralainen tai vuokanantaja, tulee esiin rumia puolia, kun kaikki ei sujukaan.

  Uskon kyllä, että saat ihan kivan asunnon, ei hätää.  Kunhan viilasin.

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 2 kuukautta sitten Ansku.
  LINKKI

  Ansku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 11

  Airbnb on kyllä hyväksi koettu. Hyvä ehdotus minne vain matkaaville!

  LINKKI

  Jaakko
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.08.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Jatkanpa tähän samaan ketjuun kun löytyi passelisti.

  Olen itse menossa myös Barcelonaan lokakuun alussa. Etsin asuntoa lokakuuksi itselleni ja veljelleni ja marraskuuksi vain itselleni. Hyvä ystäväni asuu La Barcelonetassa, joten etsiskelen asuntoa sieltä tai lähitienoilta. Laatutasosta olen valmis tinkimään. Joten jos jollain sattuu olemaan kämppää/huonetta/tuttua jolla kämppä tai huone niin vinkkauksista iso kiitos!

  Ja kyllä, olen liittynyt yllä mainittuun FB-ryhmään ja kaivelin jo hieman kämppiä Idealistasta.

  Mites Sarga, löysitkö sinä jo kämpän?

  LINKKI

  Sarga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Vielä ei ole löytynyt. Yritetään etsiä aluksi noin kuukaudeksi kämppä edullisesti (tai huone) ja sinä aikana etsiä paikan päältä oma luukku. Valitettavan hankalasti kyllä löytyy kämppiä ainakaan suomesta käsin:(

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.