Día de Canarias

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Vinski
  Vinski Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Hip hei!
  Meillä täällä Kanarialla on tänään pyhäpäivä, koska 30.5. vietetään Kanarianpäivää = Día de Canarias!
  Siispä oikein ¡Feliz Día de Canarias a todo el mundo! 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä haaveilija
  haaveilija Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.06.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Luin tuosta tekstistäsi että asustat kanarialla,missähän päin kanariaa?Itse olen muuttamassa sinne elokuussa töihin 3kk, mutta aunto on aika tiukassa!Mahd.sinulla vinkkejä?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Vinski
  Vinski Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Gran Canariallahan minä. Yksi hyvä sivusto, joka muistaakseni kattaa kaikki saaret on http://www.viviendasencanarias.com
  Niin, ja tietysti tervetuloa! Saarelaisia ei ole ikuna liikaa orkissa! 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kihhuli
  kihhuli Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.11.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 6

  Kerropa millaista siellä on oleilla elellä. Onko jotain erityistä mikä pitäisi ottaa huomioon jos sinneppäin muuttaa? Millaisia ovat ihmiset ja kuinka suhtautuvat meikäläisiin. Entäs tutustuminen? Otetaanko avosylin vastaan vai katsotaanko pitkin nenänvartta =D

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Vinski
  Vinski Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Mikäs täällä on elellessä! Enpä just nyt keksi mitään erikoista huomioitavaa jos on tänne päin tulossa. Kaipa ne on ne samat huomioitavat kuin muuallekin lähdettäessä. (”starttirahaa” mukaan, asunnot kalliimpia turistialueilla, espanjan kieli suht koht hallussa, näinkään etelässä ei aina ole kuuma..)

  Paikalliset ovat ystävällisiä, auttavaisia ja iloisia. Joka paikassa on poikkeustapauksensa, mutta tuo kommentti noin niinkuin yleistäen.

  Tutustumisen suhteen en ole paras puhuja; olen sen verran hiljaista sorttia, että tarvitsen jonkun, joka aloittaa puhumaan että minun suuni aukeaisi. Ja toisaalta itse tutustuin suurimpaan osaan nykyisistä ystävistäni jo 13 vuotta sitten ensimmäisellä lomamatkalla. Silloin ei ollut mitään ongelmaa tutustua paikallisiin, koska jokainen halusi puhua 12-vuotiaan suomalaistytön kanssa, joka puhuu espanjaa! (Ups, nyt paljastui ikäni… Iiiikkh!) Sen jälkeen olen tutustunut uusiin ihmisiin töiden ja mieheni kautta. Mutta kyllä keskustelu tuntemattomien kesken aukeaa paaaaaaaaaaaljon helpommin kuin Suomessa.

  Ulkolaisiin suhtaudutaan suopeasti (puhun eurooppalaisista maahanmuuttajista). Etenkin espanjaa puhuvat otetaan lämpimästi vastaan. Toki jo iloinen ja avoin asennekin auttavat paljon, jos ei kieltä kovin paljon osaisikaan. Turistialueilla ollaan jo totuttu ulkolaisiin, ja vaikka itse asun turistialueen ulkopuolella, ei minua kohdella paikallisista poiketen. Toisaalta monta kertaa he eivät ole edes huomanneet minun olevan ulkolaista alkuperää. :tongue:

  Ja muutenkin ”pahin” kommentti mitä olen suomalaisista kuullut, on että kuinka ihmeessä voi sandaalien kanssa pitää urheilusukkia??? 🙂

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.