Costan hanavesi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Costan hanavesi

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Jostain syystä turistit pelkäävät espanjalaista hanavettä. Mä olen sitä aina juonut, sekä Fugessa että Mijasissa. Joskus kesäisin on maistunut pahalle ja silloin olen kantanut Mercadonasta pullovettä. Yleisesti ottaen kyllä on kelvannut.

  Tässä pikku linkki (mielestäni) maailman parhaaseen hanaveteen – hyvä Stadi! http://www.hs.fi/kotimaa/a1391157818431?jako=aeda91350606e8c1aa31c132fdd77cbf

  Miten on – maistuuko kraanajuoma vai rehaatteko pulloja kaupasta?

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Keitän juomani hanaveden. Pullovettäkin kannan ja juon. Olen tavannut henkilön, joka sai Aasiasta tuliaisia juomastaan hanavedestä. Tavallinen loinen oli löytänyt tiensä tämän henkilön aivoihin. Loinen jatkoi kasvamistaan aivoissa. Henkilö hakeutui epileptisten kohtausten takia lääkäriin. Aluksi luultiin kyseessä ollen kasvain. Ei se ollut, vaan loinen. Loista ei saatu leikkaamalla ulos. Liian vaarallista. Kyseessä aivot. Loinen tapettiin lääkkeillä ja se kotiloitui kuolleena aivoihin. Hyvä, että saatiin hengiltä, epileptiset kohtaukset jäivät. Kotiloitunut loinen painaa henkilön aivoissa lopun ikää tiettyjä hermoratoja. Keitän nykyään veden Espanjassa. Keitän myös suomalaisen hanaveden, ihan vain varmuuden vuoksi.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ja kannattaa katsoa , että jokainen suupala mikä suuhun menee on keitetty, paistettu tai muuten kuumennettu ainakin viiden minuutin ajan ja ettei siihen ole kukaan sen jälkeen koskenut. Ovenkahvat, kaikkinaiset kaiteet , valokatkaisijat ja yleensä kaikki mihin joku ulkopuolinen on koskenut , on potentiaalinen adidaksen , ruton , tuberkuloosin ja laktoositoleranssin lähde. Puhumattakaan hengitysilmasta jota kuka ja mikä vaan on voinut saastuttaa. Ay, ay, ay, rotat, liskot, kärmeet, torakat, sammakot ja muut basillilähteet hengittävät samaa ilmaa kuin me.
  Juokaa nyt hyvät ihmiset ainakin 3,5 dl. konjakkia eli vodkaa aamuin, illoin. Se desinfioi ja karaisee ja silloin on pieni mahdollisuus elää yli 40 vuotiaaksi.

  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Santiago on oikeassa, eläminen on hengenvaarallista. Yksi tuttu sai sepsiksen (”verenmyrkytys”), joka sitten paikallistettiin parin viikon analyysien ja antibioottikokeilujen jálkeen aivoihin (aivokalvontulehdus) ja aiheuttajaksi sieni! Semmoinen sienielió, jota on ihan kaikkialla tássá ilmassa, jota hengitámme. Tarina on himpun surullinen, mutta aivan tosi. Ainut tapa sáástyá moiselta vaivalta olisi ollut hengittámisen lopettaminen ajoissa….

  Ja niille, jotka nyt rupesivat pidáttámáán hengitystáán: normaalilla vastustuskyvyllá varustettu ihminen ei todennákóisesti moisesta sieniolennosta ole moksiskaan. Ja em. potilaskin taltutti vielá monia muitakin tulehduksia ennen kuin vihdoin katsoi turvallisimmaksi lakata hengittámástá.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Todella vaarallista tuo veden juonti ja hengittaminen. Mullakin on jo taa viimeinen kolmannes elamasta menossa. On kuulemma kaikkein vaikein ja hyvin harva selviaa hengissa.

  Minkahanlaisia matoja munkin aivot on taynnaan…juonut hanavetta niin Mijas Costalla kuin muuallakin ympari maailmaa…. 😀

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Käykää vedenpihdistamolla vaikkapa seuraavalla suomilomallanne. Aikamoisesta sonnasta se vesi tislataan kirkkaaksi. Totta se on, että jos alkaa liikaa pelkäämään ja varomaan, niin sitähän tulee hulluksi. Kuolema vaanii kaikkialla. Umpisuoleni tulehtui ja puhkesi Aasian matkalla ja kävin lähellä kuolemaa aasialaisessa sairaalassa, jossa kaikki elimeni vatsan seutuvilta nostettiin ja puhdistettiin. Siinä nukkuessani saattoivat ottaa pari elintä irti ihan elinkauppaan myyntiin, sen verran on nimittäin kovassa kunnossa tämä sisäkalustoni. En riskeeraa enää veden tai kyseenalaisen ruuan kanssa.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Tassa lienee paljon totta. ”Kolmannen” maailman maissa tyhjat Evian pullot ovat kalliita… menisivatko paikalliseen uudelleen pullotukseen?

  Bottled water is no safer or purer than tap water, although it is substantially more expensive.
  A recent study by Glasgow University in the U.K. found that bottled water is actually more likely to be contaminated than water from your faucet because it is less well-regulated.
  Bottled water and tap water typically come from the same sources — natural springs, lakes, and aquifers. While public water supplies are tested for contaminants every day, makers of bottled water are only required to test for specific contaminants every week, month, or year.

  LINKKI

  turistitillvaron
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.05.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 18

  En juo koskaan. En viitsi lomiani mahdollisesti pilata. Ja maistuu pahalle vielä.

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Tämä on todella tärkeä keskusteluketju! Minä en juo missään tapauksessa vettä, ellei sitá ole tislattu kaksi kertaa. Ja perunat keitän aina, raakojen perunoiden mukana elimistööni voi livahtaa toukkia ja sieniä, jotka alkavat kasvaa aivoissani ja sitápaitsi, raakojen perunoiden nieleminen on paljon vaikeampaa kuin keitettyjen.

  Ja nyt kun on taas tämá flunssa-aika olen alkanut keittáä myös ovenkahvat páivittäin. Se alentaa tartuntariskiä.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.