Compass Healthcare – apua Espanjan terveydenhuoltojärjestelmässä englanniksi

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Terveysjutut Compass Healthcare – apua Espanjan terveydenhuoltojärjestelmässä englanniksi

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Tästä linkistä:

  http://compasshealthcareguidance.com/services

  löytyy englanniksi arvokasta apua Espanjan terveydenhuoltosysteemissä navigointiin. Kirjoittaja on lääkäri, joka on itse työskennellyt paikallisessa systeemissä sekä julkisella, että yksityisellä puolella ja tietää mistä puhuu. Itse olen saanut häneltä hyviä neuvoja omien ja perheenjäsenten terveysasioiden hoitamiseen, joskus tässä paikallisessa systeemissä on vaikea ”navigoida” vaikka osaisi täydellisesti Espanjaakin. Hoito on täällä aina ollut hyvää, mutta byrokratia ja ajanvaraussysteemit sekavia.

  Cecilia on osaava nainen ja lähtee tarvittaessa (maksua vastaan) lääkärin vastaanotolle mukaan tulkkaamaan (englanniksi) ja lääkärinä tietää, miten asioista lääkäreiden kanssa puhutaan. Hän tekee yhteenvedon sairaskertomuksestasi ja esittää sen lääkärille niin, että ollaan ajan tasalla aiemmista sairauksista ja hoidoista – silloinkin kun julkisen puolen vastaanotolla on vain vähän aikaa puhua. Nettisivulta löytyy tarkemmin tietoa siitä mitä Cecilian toimenkuva ”Patient Advocacy” tarkoittaa, se on Amerikassa tyypillistä mutta täällä rannikolla Cecilia on ensimmäinen Patient Advocate puuhassa toimiva lääkäri.

  Blogia kannattaa seurata ihan vaan yleisen mielenkiinnon kannalta, terveysasiat Espanjassa koskee meitä kaikkia jossain vaiheessa.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Hieno homma. Ei tarvitse enaa kysella kavereilta heidan tulkintojaan. Ammattilainen ”joukkueessasi” on kova juttu. Varsinkin kun han tietaa paikalliset oikeudet ja rajoitukset EU kansalaisen terveydenhoitoon Espanjassa. Mitka ovat oikeutesi ja kuinka saada paras mahdollinen hoito on tarkeaa silloin kun apua tarvitset.
  Kiitos Kris. 🙂

  LINKKI

  BeeKeeper
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.01.2011
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 169

  edelliseen nappailijaan 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.