Carvalho ei usko Mourinhon olevan koskaan huono ratkaisu

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Carvalho ei usko Mourinhon olevan koskaan huono ratkaisu

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Ricardo Carvalho on puhunut hänen pitkäaikaisesta haaveestaan liittyä Real Madridiin ja hänen ”täydellisestä luottamuksestaan” valmentaja Jose Mourinhoiin.

  32-vuotias siirtyi Chelseasta Bernabeuhun £6.7 miljoonalla Mourinhonin siipien suojaan. Carvalho lensi Madridin keskiviikkoiltana ennen torstaista lääkärintarkastusta Espanjan pääkaupungissa. Portugalilainen keskipakki sanoi Realiin siirtymisen olleen hänen pitkäaikainen tavoitteensa.

  ”Tämä askel urallani on hyvin tärkeä.”, Carvalhon kerrotaan sanoneen Marcalle, ”Olen jo pitkään halunnut Real Madridin pelaajaksi”.

  Portugalilainen esiteltiin medialle hänen kaksivuotisen sopimuksensa allekirjoittamisen jälkeen, missä hän sai mahdollisuuden kommentoida Mourinhonin hänelle tarjoamaa luottamusasemaa.

  Tilaisuudessa Carvalho hehkutti valmentaajansa seuraavin sanoin: ”Minne tahansa Mourinho meneekin, hän voittaa. Hän on mahtava valmentaja niin kuin hän onkin jo osoittanut. Pelaajilla on täysi luottamus häneen”.

  Mourinho tulee yrittämään La Ligan vetopakan sekoittamista, Barcelonan ollessa tällä hetkellä espanjalaisten jalkapallovetomarkkinoiden firma suosikki.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.