Campoamor

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Campoamor

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  nadine
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.02.2009
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 3

  Hola

  Onko kenelläkään kokemuksia campoamorin golf-kentän majoituksista? Olemme ostamassa lähistöltä loma-asuntoa jota aiomme vuokrata eteenpäin. Kävimme campoamorin sivuilla ja huomasimme erittäin halvat hinnat verrattuna yleisiin vuokrahintoihin. Esim viikko maksoi 100-300€ viikolta, johon sisältyi sisä- ja ulkouimaallas omakotitalossa ja henkilökunnalla.

  Eihän näillä vuokrahinnoilla pysty kilpailemaan näitten firmojen kanssa jos heidän viikkohinnat on tätä luokkaa.

  Ihmettelimme kun koko vuoden varaukset oli yhden-kahden viikon varassa. Millä ihmeellä nämä pysyy hengissä jos asiakkaita on koko kesäksi kahdeksi viikoksi?

  LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583
  nadine kirjoitti:

  Ihmettelimme kun koko vuoden varaukset oli yhden-kahden viikon varassa. Millä ihmeellä nämä pysyy hengissä jos asiakkaita on koko kesäksi kahdeksi viikoksi?

  Käsittääkseni Campoamor on Torreviejan lähistöllä ja siitä seudusta en osaa juurikaan kertoa. Olemme lomailleet pääasiassa Costa del Solilla.

  Mutta ainakin Aurinkorannikolta miettisin toisenkin kerran, ostaisinko asunnon vuokrattavaksi golfkentän vierestä. Golfaamme mieheni kanssa ja haluan asua kaupungissa. Siellä jaksaa vielä kierroksen päälle kävellä ravintolaan syömään ja vaihtoehtoja on enemmän. Samoin kaupat ja kaikki muutkin palvelut käden ulottuvilla. Vaikka kentille pitää mennä autolla, se ei ole yhtään sen vaikeampaa kuin Suomessakaan ja auto tarvitaan kuitenkin kaupassa käyntiä varten, jos asuu kaukana. Usein myöskin haluaa pelata muillakin kentillä. Monet golfarit pelaa kesäisin Suomessa ja tulevat etelään pelaamaan loka-maaliskuussa.

  Vuokraamme yleensä lomiksi asunnon ja kyllä todella pitää olla edullinen asunto, jotta haluaisin asua lomani urbanisaatiossa, jossa suurin osa asunnoista on tyhjillään, kuten usein näissä kenttien viereisissä taloissa on.

  Tässäpä yksi golfarin näkökanta. Toki siellä lomailee muitakin kuin golfareita ja sitäkin kannattaa miettiä, mitä he hakevat Espanjasta

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.