Bussilla Las Palmasista Aqualandiin?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Bussilla Las Palmasista Aqualandiin?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mampu
  mampu Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.05.2007
  Kirjoituksia: 81
  Vastauksia: 262

  Osaisiko joku neuvoa nopeamman tai jopa nopeimman reitin bussilla Las Palmasista Aqualandiin? Globalin neuvonnassa neuvoivat vaihtamaan Bahia Felizissä linjalle 45, mutta 45 kiertelee puoli ikuisuutta Inglesissä ja aikaa varmasti kuluu kohtuuttomasti päivittäistä kulkemista ajatellen. Eikös sentään joku esim Faroon tai Puerto Ricoon menevistä busseista poikkea Holycanin tai Sonnelandin pysäkillä, joilla 45:kin näyttäisi poikkeavan juuri ennen kuin kurvaa Aqualandia kohti?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Taspani M
  Taspani M Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.12.2007
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 129

  Eipä taida olla parempaa neuvoa – ellet sitten halua uhrata taksin hintaa mutkien oikaisuun. San Agustínista on sen verran lyhyt matka Aqualandiin että voisi kokeilla mikä on hintaero jos ottaa taksin San Agustínin Shopping Centerin pysäkiltä – niitä ajaa tyhjänä tämän tästä ohi, taksiasemakin on ostarin edessä. Ennen Inglésiä on vielä yksi pysäkki, että sinnekin voisi jäädä odottamaan taksitärppiä.

  Ota linja 30. Se ajaa moottoritietä suoraan eikä mutkittele Vecindarion läpi niinkuin linja 1, missä joskus on tuskalliset ruuhkat, sitäpaitsi 1:llä ja 45:llä ei ole yhteisiä pysäkkejä kuin Bahia Felizin ja San Agustinin välillä, ja sitten tuo viimeinen ennen Inglesiä. Jos ykköseen eksyt niin sillä pääsee kyllä lähemmäksi Aqualandia, Inglesin/San Fernandon jälkeen ison mäen pohjalla on pysäkki.

  Linja 30 kiertelee Playa del Inglésissä samat mutkat kuin 45. On kai sama vaihtaako siihen Bahia Felizissä tai San Agustinissa. Inglesissä se alkaa täyttyä.

  Tässä linkki Globalin aikataulu- ja reittiluetteloon, pysäkkiluettelo on aikataulujen alla. Ehkä se sinulla jo onkin.
  http://www.globalsu.es/en/lineas.php

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.