Bisneksen kartoitus

Merkitty: 

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Reijo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Ollaan vaimon kanssa alettu kyllästymään tähän suomen toimintaan yleisesti ja hintatasoonkin.

  Kohta ei tavallisen duunarin palkka riitä normaaliin elämiseen, nyt sitten on alkanut kypsymään ajatus Espanjaan muutosta.

  Minulla on kuitenkin tilausristeily yritys jota pyöritän kesäisin normityön ohessa ja nyt olisi tarve saada tietää miten olisi helpointa kartoittaa ko. palvelun haluttavuus esim. Fuengerolassa. Jospa saisin sitten oman elantoni tästä bisneksestä siellä auringon lämmössä. Vaimolle varmaan löytyisi töitä lähihoitajana.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  1. Selvita ihan ensiksi minkalaisen lisenssin tarvitset taalla?

  2. Toisitko veneen Suomesta tanne?

  http://www.nauticaydeportes.com/noticias/resumen-de-los-nuevos-titulos-nauticos

  LINKKI

  masa10
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.10.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 83

  Mitenköhän se ”Suomen toiminta” ja palkkataso on niin huonoksi mennyt, ettei perusduunarin palkalla enää elä? Noinkohan on? Itse olen koko 38-vuotisen työurani aikana ansainnut huomattavasti alle teollisuuden keskiansion. Taitaa olla nykyään noin 3.400 €/kk. Silti pärjään eläkkeelläni ihan kivasti, vaikka en koskaan päässyt duunarien ansioihin. Sen verran Espanjan palkkatasosta, että esim. perushoitaja joutunee tyytymään noin kolmasosaan yllä olevasta kuukausiansiosta. Kun hinnat ovat halpoja on palkkakin pieni. Paikallisille se ruoka ja yleinen hintataso ei olekaan niin halpaa, kuin täällä Suomessa kuvitellaan.

  Santiago tullee kertomaan paratiisin eduista enemmän.

  Olen joskus nähnyt tällä palstalla myytävien kohdalla, että Fuengirolassa toimiva Delfiini risteilyalus liikeideoineen oli myynnissä. Lieneeköhän vielä. Ymmärtääkseni on/oli suomalaisomisteinen juttu.

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten masa10.
  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Lahihoitaja ansaitsee noin 12-15.000 euros Bruttona vuodessa yksityissektorilla. Ja tama olisi aika optimisti luku.

  Julkisella puolella paremmat tyoajat ja palkat mutta sinne paasy on vaikeaa ja kielitaidottomalle mahdoton.

  &ltLahihoitajia on tyottomana valtavat maarat.</span>

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten Ritacasanueva.
  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  Olen samaa mieltä Masan kanssa. Töihin, edes yrittäjäksi en tänne lähtisi.
  Täsmäsijoittaminen voisi olla kannattavaa mutta raha pitää kyllä olla ns. löysää. Ei senkään varaan voi elantoa laskea.
  Eläkeläisenä tämä on ihan mukava paikka kun tottuu käyttämään halpaa palvelua eikä yritä tehdä itse. Siinä on kyllä haastetta suomalaiselle miehelle.
  Palkkataso on käsittääkseni suomessa ihan hyvä, voipa jossain kohdassa olla erittäinkin hyvä.
  Neuvoisin hakemaan elannon suomesta ja vapaa-ajan täältä.

  LINKKI

  enrique
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.07.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 59

  Venemiehenä pidän tätä Aurinkorannikkoa vähän tylsänä veneilypaikkana kun on vain tylsä ranta eikä yhtään saaria. Siinä mielessä se Suomen saaristo on huippupaikka, ainakin niinä neljänä päivänä vuodessa kun lämpötila on yli 25 astetta.

  Hommaa laivaan kunnon dj, kunnon baarimikko vääntämään mojitoa ja pidä bileristeilyitä. Niitä en ole täällä ainakaan nähnyt, tai olen ehkä liikkunut väärissä paikoissa. Ja homma toimii todellakin jos se dj osaa hommansa eli ei mitään mattiateppoa vaan vaika edm:ää tms nuorille maksaville juhlijoille. Homma voisi ehkä toimia ihan hyvin, jos vain osaat sen tehdä oikein. Mieti tarkkaan. Eikös stadissa ollut tälläisiä viritelmiä kesäisin? Äläkä pysy pelkästään Fugessa, vaan muista tuo jättimäinen brittiviritelmä Torremolinos. Kesäkauden jälkeen pitää tosin palata ehkä delfiiniajeluihin…

  Ja palvelun haluttavuuskartoitus…. yksi tuttuni voisi ehkä auttaa tässä ainakin osittain. En voi luvata mitään omasta puolestani. Jos sinua Reijo kiinnostaa, sano hep, niin kyselen tuttavaltani enemmän…

  LINKKI

  Rekki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.01.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 160

  Olisikohan riittävää kysyntää risteilymatkoja välillä Aurinkorannikko-Marokko-Aurinkorannikko? Toisaalta, mojitan myynti voi olla vähäistä.

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten Rekki.
  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Naita disco paatteja loytyy jo pilvin pimei

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten Ritacasanueva.
  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  ja ihan joka satamasta. Saaretkin ovat suurinpiirtein vallotettu. Pitas tarjota jotain uutta ja erikoista.

  LINKKI

  enrique
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.07.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 59

  Aivan, tuota vähän pelkäsinkin että tottakai niitä bilepaatteja on. Kun nyt omiin silmiin ei vain ole Costalla osunut, mutta empä ole tainnut liikkua oikeissa paikoissa.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416
  LINKKI

  Reijo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Toiminnan aloittamiseen tarvitaan ainakin kansainvälinen huviveneen kuljettajan lupakirja, tämä ei ole ongelma suorittaa.

  Vene oli ainakin alustavasti tarkoitus roudata täältä sinne, koska sillä on tehty samaa tilausristeilytoimintaa aikaisemmankin omistajan toimesta ja venettä on muokattu siihen tarkoitukseen. Tosin veneitä saisi varmaan sieltäkin halvalla mutta yritäppä nyt täällä myydä noin 100 k€:n vene niin ostajat on harvassa. Täytyypä yrittää googletella tuota Delfiini alusta ja sen liikeideaa. Toppless risteilyitä poikamiehille 😉 vaan mitenhän viranomaiset siihen suhtautuisi…. Onhan se totta, että täällä Saimaalla ja saaristoissa on kauniit maisemat mutta kun kesät on mitä on….

  Mutta kypsytellään ajatusta ihan rauhassa ja selvitellään kaikki mahdolliset asiat ennen päätöksen tekoa.

  Tästä linkistä jotain tietoa veneestä.

  https://www.facebook.com/VarkaudenTilausristeilyt/photos_stream

   

   

  LINKKI

  Reijo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Delfiinialus on näköjään jo vaihtanut omistajaa, mutta mitä myynti-ilmoituksessa luki niin hyvin on kaveri hankkinut jos sellaisen investoinnin olisi maksanut takaisin kuukausissa ei niin kuin omalla kohdallani investoinnin maksuun menee vuosia ja vielä aika monta.

  On varmaan totta, että täällä pohjolassa on paremmat palkat. Itsellä noin 3600 / kk mutta kun tästä sitten vähennetään nämä pienet suomen verot, TEL, LEL yms maksut niin ei siitä häävi netto päiväpalkka jää. Jos sitä vasten peilaa, että risteilyhommalla hankkisi ympäri vuoden vaikka nyt vain 150 €  päivässä niin paremmin siitä jäisi nettona vaikka tekisi hommia vain viikot. Mutta niin kuin aikaisemmin kirjoitin niin katsellaan ja funtsitaan.

  Niin ja enriguelle HEP 🙂

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Eivät taida olla Espanjassakaan verot + sivukulut enää paljon pienemmät kuin Suomessa. Ota niistä selvää ennenkuin teet päätöksiä.

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Tuskin nyt sentään huviveneenkuljettajan kirjalla ajellaan maksullisia keikkoja, kun paatti pitää rekisteröidä ja katsastaa vuokraveneeksi espanjan lipun alle.

  Noin pienellä paatilla ei oikein muuta käyttöä ole missään kuin kuljettaa ihmiset paikasta A paikkaan B. Rannikolla tulee vastaan se mistä minne, ja mitä siellä tehdään minne asiakkaat on viety.

  Delfiiniristeilyjen ajo tuollaisella, jossa ei ole avotilaa kuin katolla ja peräkannella, ei saa väkeä tarpeeksi kyytiin kerrallaan. Se aiemmin mainittu nyttemmin myyty on purjepaatti, jonka kannella on tilaa keulasta perään.

  Ja niitä Robertsin Spray- veneitä näkyy olevan kovinkin halvalla myytävänä, kun ovat itserakennettuja kaikki, ja tuo kyseinen yksilö ei nyt ihan helmi ollut, joten on saattanutkin kuukausissa saada omansa pois.

  Oheismyynti tietysti toimisi viinien ja tölkkitavaran kanssa itsepalveluna mutta sekin vain niin että reissulle on yksi maksaja. Ruokatarjoilu yhteistyössä jonkun catering-palvelun kautta olisi +-0 ja siinäkin tulee vastaan lautastarjoilun kanssa aallokko.

  Kannattanee miettiä muutamaankin kertaan paatin roudaamista rannikolle kun on rakenneltu tuohon malliin, ei siinä voi itsekään asua, bisnestä ei varmaan odotuksesi mukaan 4500€/kk ihan helpolla tuolla veneellä tehdä suomessa kuin arskarannikollakaan.

  Suomessa homma toimii, kun itselläsi on paikka jonne vieraat viet, sauna, mökki, maatila, silloinkin se raha tulee oheismyynnistä 70-80%, pelkkä pieni moottorivene ei ole bisnes.

  Mutta onnea unelmallesi kuitenkin.

   

   

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 4 kuukautta sitten jerrypuu.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.